search

Nyaralás Fazana településen, apartman Isztrián és nyaralók Horvátországban

Fazana apartman

Fazana egy aprócska, kikötővel rendelkező halászfalu, amely az Isztriai nyaralóhely délnyugati részén a Fazana-csatorna mellett található. A szárazföldtől nem messze húzódó Brijuni szigetcsoport által szélvédett helyen fekvő kis falut csodás természet veszi körül: gyümölcsöskertek, borvidékek és olajfaligetek igazán festőivé teszik az egyébként főleg fenyvesek által uralt tájat. Pihenjen egy isztriai apartmanban Horvátországban a NOVASOL segítségével.

Korábban Fazana csupán egy halászkikötő volt, ma pedig igazi idegenforgalmi csomópont, amely főképp az által lett híres, hogy közvetlen hajó-összeköttetést biztosít a csodálatos Brijuni Nemzeti Parkkal. Fazana környékén a sok-sok szőlő- és gyümölcsös kert nemcsak festői kilátást biztosít, hanem igazi mediterrán hangulatot is áraszt. Ha pedig Ön kirándulás helyett inkább csak relaxálni és napfürdőzni szeretne, Fazana bájos strandjain ezt is megteheti. Horvátországi nyaralásához nem is találhatna tökéletesebb szállást, mint egy kényelmes isztriai nyaralóházat vagy apartmant. Foglaljon minél előbb, hogy álmai nyaralóházát biztosan ne vigyék el az orra elől!

Nyugodt pihenés a tengerparton, apartmanok Fazanán

Van pár minőségi nyaralóház Fazanán , melyre azt mondhatja, hogy pontosan ilyen helyen képzelte el az üdülését Isztrián. Minden kategóriában megtalálhatja a legmegfelelőbb nyaralót Horvátországban, ha úgy dönt, hogy a luxussal kényeztetné magát, vagy egy egyszerűbb, de komfortosabb lakásban szeretné etölteni nyaralását Isztrián, esetleg egy szaunával vagy medencével. Töltse kellemesen szabadidejét családjával a NOVASOL kínálatából származó nyaralóházakban Fazanán.  Versenyképes áron kínálja Horvátország a legkiválóbb üdülőházakat Isztián. Nincs miért aggódnia, a lakások a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek.

Utazás Isztria Nyugati részére a Fazanai tengerpartra

Töltsön el egy emlékezetes nyaralást Horvátországban, bérereljen egy nyaralóházat Isztrián. Fazana területén a turistákat mindig is lenyűgözte a fantasztikus természet és a kellemes éghajlat, de a festői strandok és a hangulatos városok szintén vonzzák a látogatókat, nem beszélve a szabadidős tevékenységeket.

A strandok általában hozzáférést biztosítanak zuhanyzókhoz közvetlenül a horvát tengerpart mellett. Nincs szükség napozóágyat vinni sem, az Isztriai tengerpartok minden igényét ki fogják elégíteni A horvát nemzeti part 1983 óta várja látogatóit. A kikötőben számos helyre el tud hajókázni, vagy ha csak kedve tartja választhatja ezt a kikapcsolódást Horvátországban, nem fogja megbánni!