search

Felejthetetlen nyaralás Krnica apartmanjaiban az Isztrián

Krnica apartman

Ez a kis, viszont annál kedveltebb üdülőtelepülés Púlától 25 km-re található. Nem közvetlenül a parton, az Isztria-félsziget partján helyezkedik el, hanem inkább a szárazföld belseje felé. Így aki nyugalomra és természet közeli élményre vágyik garantáltan kellemes kikapcsolódásban részesülhet. Foglaljon apartmant Horvátországban és pihenje ki egész éves fáradalmait családja, szerettei társaságában!  Krnica változatás programokkal várja az arra látogatókat, amit leginkább kedvező fekvésének köszönhet. Kirándulásokra, a környék felfedezésére, valamint különböző sportolási legetőségekre van lehetőség. Akit pedig a történelem és a kultúra vozz sem fog unatkozni, ugyanis szerencsére az Isztriai-félsziget központja Pula a közelben van, így teljes betekintést kaphatunk egész Horvátország történelmébe.

Üdülés Krnica nyaralóházaiban

NOVASOL kínálatából rengeteg üdülőház közül válogathatunk. Pihenjen egy kedves nyaralóházban az Isztrián ami lehet akár medencés, luxusvilla, vagy egy romantikus nagyvárosi lakás, gyermek- illetve négylábú barát egyaránt. Mindegy melyiket választjuk, hisz Krnica településen mindent beszerezhetünk, ami egy önfeledt önellátó nyaraláshoz szükséges, így gond nélkül élvezhetjük a nyaralóházban való üdülést. A legszebb strandok néhány kilóméteres távolságra megtalálhatóak. Krnica vidékét vadregényes, sziklás, valamint zátonyos táj jellemzi. Mindenhonnan gyönyörű kilátás nyílik a Kvarner-öbölre. Vegyen ki egy igényes NOVASOL nyaralóházat Krnica településen az Isztrián és töltődjön fel igazán szabadsága alatt!
Krnica különlegessége, hogy sűrű fenyőerdők, rejtett öblök tárul szemünk elé egyből, ahogy megérkezünk, valamint bódító mediterrán virágillat csapja meg orrunkat. Nyaraljon privát apartmanban az Isztrián és Krnicán való tartózkodása alatt elmehet akár szarvasgomba vadászatra, vagy megkóstolhatja a levegőn szárított sonka, illetve az isztriai juhsajt különlegességeit.

Krnica látnivalói, apartmanok az Isztrián

Mint Horvátország több vidékén, Krnicán is megmaradt a római kor szele a településen. Nyaralása alkalmával feltétlenül érdemes a XVII. századi Szent Rok-templomot, valamint a város szimbólumát a 25m magas harangtornyot is meglátogatni. Hozza el szeretteit, családját, valamint négylábú kedvencét egy isztriai nyaralóházba a NOVASOL-on keresztül és élvezzék felhőtlenül a pihenést!  Ha pedig nem érik be a környék nyújtotta látnivalókkal, a szomszédos Pula remek lehetőséget nyújt fokozni az élményeket.

Pula szimbóluma a több, mint 20 000 férőhelyes, kíváló állapotban fennmaradt római amfiteátrum, amiben egykor gladiátor harcokat tartottak. Manapság koncerteket rendeznek. A diadalív, melyet a város védőszentjének tiszteletére emeltek a Porta Hercula, más néven Sergius-diadalív magasztosan díszíti a várost.