search

Nyaralás Labin városában, szállás Isztrián

Privát nyaralóház Isztrián, Labin régiójában

Ha szeretné megismerni Horvátország kulturális sokszínűségét az isztriai nyaralása során, akkor a megfelelő helyen: Labin nyaraló régiójában foglaljon szállást a NOVASOL kínlatában. Az ősi várost Isztria kulturális fővárosának tartják, ami elbűvöli a pihenni vágyókat egy lenyűgöző légkörben, amely a városon át hat. A fantasztikus helyszín mellett az építészet és számos kulturális és történelmi emlékmű is hozzájárul ehhez - Labin lenyűgözi, és felejthetetlen nyaralással várja Isztrián. A NOVASOL Horvátországban kínált magánszállásai vagy nyaralóházai közvetlenül a csodálatos város központjában helyezkednek el, amik ideális kiindulópontot kínálnak a Labin nyaralásához.  A NOVASOL európa szerte kínál nyaralóházakat 50 éves tapasztalatával, így garantáltan emlékezetes nyaralás részese lehet a család minden tagja, ráadásul a kutyabarát szállásainknak köszönhetően a házi kedvence is !

Szállás Labin

Nyaralóapartmanok és villák Isztrián, Horvátországban

Induljon nyaralni Labin -ra, Közép-Isztria központjába, a NOVASOL egyik jól felszerelt és kényelmes horvát nyaralóházába. Csak válasszon a különböző kategóriák közül az online portálon, és találjon olyan szálláshelyet Isztrián, amely megfelel az Ön igényeinek. Függetlenül attól, hogy a nyaralóház privát medencével, vagy egy egyszerű lakosztállyal rendelkezik vagy csupán egy kedvtelésből tartott szállást kínál - a NOVASOL-lal Önnek lehetősége van kiválasztani szabadságára mindezt, és az Ön elképzelései szerint eltölteni nyaralását.

Nem mellesleg: A NOVASOL Horvátországban több mint 10. 000 nyaralóházat kínál a nyaralói részére. Így garantáljuk, hogy Ön ismegtalálja a legideálisabb nyaralóházat Horvátországban.

Dalmácia nyaralás

Nyaralás az isztriai Labin régiójában

Rabac közelében, Isztria keleti partján, és így a Kvarner-öböl mellett fekvő hegyen helyezkedik el a még mindig ősi Labin falu. Az alapítása óta az iraki titkos kulturális főváros. De nem csak a kulturális-történelmi nevezetességek és múzeumok miatt érdemes itt bérelni egy nyaralóházat Labin területén, vagy egy telejsen felszerelt horvát lakást Labinban - végül is a hely egy békés bennfentes tipp a barátságos helyi házigazdáktól, a Buchtensowie kristálytiszta vizei és a területek strandjai bűvölik el a látogatókat, valamint a város érintetlen természete is. Labin gyönyörű fekvése, az Adria közvetlen szomszédságában, garantálja Önnek a fürdési lehetőségeket a tengerparti horvátországi nyaralásához.