search

Nyaralás Motovun régiójában

Apartmanok és nyaralóházak Motovun területén Isztrián

A motovun, azaz olasz "Montona", közel 280 méter magasan helyezkedik el egy nagyon meredek dombon Isztria szívében. A bájos helyen nemcsak kanyargós utcákon sétálhat, hanem különösen egyedülálló kilátás nyílik a soha véget nem érő mezőkre és a zöld dombokra. Béreljen nyaralót Motovon horvátországi régiójában egy apartmant közelében, ha álomszerű tájakon szeretné eltölteni nyaralását, távol a nagy tömegektől. Motovun városa valóban mesebeli város, és vérja Önt az Isztria nyaralására, ahol elengedheti a minden napi stresszt és feltöltheti az akkumulátort.

Kiadó horvát nyaralóházak vagy apartmanok Motovun

Ha nyaralót szeretne bérelni Közép-Isztriában, akkor jó helyen van a NOVASOL-nál. Otthonos horvát szállást és Motovun apartmant kínálunk a régióban a legjobb áron és a legjobb minőségben. Akár családdal, barátokkal, romantikus együttlétben, egyszerűen választhat több kategóriából, és gyorsan megtalálja a megfelelő szállást. Egy nyaralóház medencével, kutyabarát háznál, a NOVASOL kínálja fel a lehetőségek tárházát. Engedje meg inspirálni magát az ajánlatokkal, és béreljen magánlakást vagy magánnyaralót Motovunban, Isztriai nyaralására.

Isztria nyaralóház

 

Nyaralás közép Isztrián, Motovun nyaralóiban

Sok száz éve Motovun a legnagyobb, tipikusan isteni erődváros, és a horvát nyaralása során kínálja a legszebb kilátást az egész régióban. Sok más helyen, ahol NOVASOL -nál bérel isztria nyaralóházakat, a középkori város önmagában egy emlékmű - itt a város megjelenése valójában a középkorból származik, és több mint öt ezer lakosa él jelenleg. Ha hazafele sétál a nyaralóházába, észreveheti majd, hogy ókori épitmények mellett halad és ésa sétáló utcákat többnyire falak veszik körül, amit a régi lakosok építettek.

Isztria nyaralás Motovun

Ha nyaralóját Motovun régiójában szeretné bérelni isztriai nyaralásához, érdemes elsétálni a város falain, mivel ez felejthetetlen kilátást nyújt a régió gigantikus szőlőskertjeire. Ezenkívül a város kapujából nézheti és csodálhatja a Mirnatal, Groznjan és Oprtalj városait. Látogasson el a XVI. századi Stephanskirche templomához is. Ez a templom a híres Andrea Palladio építész által épült és ma nagyon magas státuszt foglal el. Továbbá, akár az Ön saját lakásától, nyaralójától indul útnak, sok kerékpáros túrázáson részt vehet, vagy felfedezheti a vidéket mindeközben. Egy hosszú nap után étkezhet egy étteremben, vagy egy pohár borral befejezheti a napot a teraszán, miközben élvezheti a kilátást a lélegzetelállító természetben.