search

Hangulatos horvát nyaralóházak Isztrián, Novigradban

Szeretne Isztrián nyaralni? Mit szólna egy nyaralóhoz a tenger mellett, közvetlenül Isztria nyugati partjánál, Novigrad üdülőhelyén? Novigrad Isztria nyugati részén található, és egyike azon horvát nyaraló és tengerparti városoknak, amelyek korábban halászfaluként tevékenykedtek, de most egy jól látogatott üdülőhellyé váltak. Novigrad izgalmas tevékenységeket és kirándulási lehetőségeket kínál. Béreljen nyaralót Horvátországban a NOVASOL kínálatából és töltse nyaralását Novigárdon, Isztria nyugati partján, privát légkörben a családjával, szeretteivel.

Nyaralás Isztrián, Novigradon

Kiadó nyaralóház, apartman Novigrad területén, Isztria nyugati partján

A NOVASOL Horvátországban és Európa-szerte nyaralóházak kiadására specializálódott. Velünk kényelmes és megfelelő horvátországi nyaralóházakat talál Novigradon, mert ismerjük a gyönyörű üdülőhelyeket minden részletességében. Válasszon Novigradon számos vonzó és jól elhelyezkedő isztriai nyaralóház kínálatból, minden méretben és szabványban talál megfelelő nyaralóházat vagy a megfelelő apartmant horvátországban. Minden ízléshez és költségvetéshez van kínálatunk, és nem kell aggódnia, hogy a nyaraló megfelel-e a kívánt szabványnak, mert folyamatosan figyeljük házainkat, hogy biztosítsuk, hogy megfeleljenek a magas minőségi előírásoknak. Egy nyaralást amelyet Novigradon, Nyugat-Isztrián tölt el, akár szabadidős, akár aktív nyaralás, olcsóbb vagy luxus nyaralás, mi mindent megteszünk, hogy horvát vakációja felhőtlenül teljen. Pihenjen Isztrián novigradi nyaralóban

Üdülés Novigrad hangulatos nyaralóiban a családjával a fesztiválok közepette

A turisták több mint száz éve érkeznek folyamatosan Novigrádba nyaralni, így a város tudja, hogyan tökéletesítse az üdülési élményt látogatói számára. Gyönyörű zöld dombok és völgyek, napfényes, hosszas strandok veszik körül a várost, amely ezen túl viszont jól megőrizte a történelmi központját is. Így megtalálja például az ősi erődök falait, a középkori úthálózatot és számos más csodálatos korabeli épületet és látnivalót, mint pl. A Szent Pelagius bazilika. Pihenjen horvátországi apartmanban és vegyen egy sétát a gyönyörű tengerparti sétányon, és látogasson el a kikötőbe, ahol évente több ezer vitorláshajó cirkál.

Továbbá sok sportolási és szórakozási lehetőség van a városban, persze minden korosztály számára. Nyáron például Novigradban kerül sor a nemzetközi jazz fesztiválra is többek között. Tapasztalja meg a helyi folklór népi fesztivál hangulatát. Novigardban nem fog unatkozni horvátországi nyaralása alatt, hiszen számos tevékenység és látnivaló van a Novigard üdülő teljes régiójában. Például kenuzhat a környéken, kihasználtja a kiváló horgászhelyeket a környék számos pontján, vagy vadászhat a mély erdőkben. Egy eseményes és emlékezetes nap után a saját nyaralóházában fejezheti be a napot, vagy esetleg meglátogathatja a horvát specialitások konyháinak egyikét az éttermekben. Töltse szabadságát egy nyaralóházban az Isztrián családjával és szeretteivel!