search

Nyaralóházak Perojban

 

Nyaralóházak Perojban

Peroj neve még azok számára sem feltétlenül cseng ismerősen, akik jól ismerik az Isztriát, ugyanis ennek a Pulától mindössze néhány km-nyi távolságra található településnek még sikerült megóvnia magát a tömegturizmustól. Érdemes addig felfedezni magának ezt az alig 800 lakosú kis ékszerdobozt, amíg még béke és nyugalom vár ott Önre.

Ha pedig az ottléte során mégis izgalomra és kulturális programokra vágyna, Pula, ez a gyönyörű történelmi városka alig pár percnyi autóútra található.

Perojban – bár közvetlenül a tengerparton fekszik – még nincsenek hotelek. Ez a fenyőerdőkkel körülvett idilli kis település ideális úti cél egy családi nyaraláshoz: az aprócska tengeröblök, a kristálytiszta víz minden családtagot fürdőzésre csábít, a tiszta levegő és a szinte érintetlen természet pedig segít Önnek a teljes ellazulásban. Peroji nyaralása biztosan pihentető lesz az egész család számára; mindannyian feltöltődve térnek majd haza.

Egy peroji nyaralóház akkor is nagyszerű választás, ha Ön mozgalmasabb programokra vágyik; fedezze fel az Isztriát egy kényelmes peroji nyaralóházból kiindulva! Napközben élvezze a nyüzsgést és a kulturális látnivalókat, este pedig térjen vissza az idilli, természet által körülölelt peroji nyaralóházába!

Nyaralóházak az Isztrián