search

Peroj nyaralóházai, üdülés Isztrián

Nyaralás Peroj nyaralóházaiban Isztrián

Peroj közvetlenül a tenger mellett található, Isztria nyugati partján, ezért ideális, ha bőséges isztriai pihenésre vágyik a tengerparton egy nyaralóházban Horvátországban. A mintegy 600 lakosú kis festői falu nemcsak lélegzetelállító kilátást nyújt a Brijuni-szigetekre, hanem tökéletes kiindulópont Isztria sokszínűségének felfedezésére. Béreljen egy apartmant Isztrián Peroj régiójában, várja egy tengerparti horvát nyaralás közvetlenül az Adrián!

Peroj neve még azok számára sem feltétlenül cseng ismerősen, akik jól ismerik az Isztriát, ugyanis ennek a Pulától mindössze néhány km-nyi távolságra található településnek még sikerült megóvnia magát a tömegturizmustól. Érdemes addig felfedezni magának ezt a kis számű lakosú kis ékszerdobozt, amíg még béke és nyugalom vár ott Önre. Ha pedig az ottléte során mégis izgalomra és kulturális programokra vágyna, Pula, ez a gyönyörű történelmi városka alig pár percnyi autóútra található. Perojban – bár közvetlenül a tengerparton fekszik – még nincsenek hotelek. Ez a fenyőerdőkkel körülvett idilli kis település ideális úti cél egy családi nyaraláshoz Horvátorszgban: az aprócska tengeröblök, a kristálytiszta víz minden családtagot fürdőzésre csábít, a tiszta levegő és a szinte érintetlen természet pedig segít Önnek a teljes ellazulásban. Peroji nyaralása biztosan pihentető lesz az egész család számára; mindannyian feltöltődve térnek majd haza. Egy peroji nyaralóház akkor is nagyszerű választás, ha Ön mozgalmasabb programokra vágyik; fedezze fel az Isztriát egy kényelmes peroji nyaralóházból kiindulva! Napközben élvezze a nyüzsgést és a kulturális látnivalókat, este pedig térjen vissza az idilli, természet által körülölelt peroji nyaralóházába!

Nyaralóházak és villák Peroj térségében, Isztria nyugati partján

Amikor a Peroji nyaralóházakról van szó, akkor igaza van a NOVASOL-nak. Kényelmet és minőséget kínál Önnek, függetlenül attól, hogy egyszerű vagy luxus üdülőhelyet választ. Hosszú éves tapasztalattal rendelkezünk házak bérlésében Horvátországban, és mindig arra törekszünk, hogy vendégeinknek csak a legvonzóbb vendégházakat ajánljuk, mert büszkék vagyunk házaink jó minőségére. Természetesen ez vonatkozik a peroji nyaralóinkra is. Nézze meg online az exkluzív horvát nyaralóházak és apartmanok kínálatát, és keressen egy magánszállást, amely megfelel az Ön kívánságainak és igényeinek: A NOVASOL-nál talál nyaralókat Isztrián, valamint olcsó szállásokat Horvátországban a következő régióiban is:

Isztriai nyaralás Horvátországban, Peroj nyaralóiban

Peroj a pihenést, a békét és a felhőtlen horvát nyaralást és kikapcsolódást jelenti. Egy NOVASOL nyaralóház magánszállással Önnek lehetősége van arra, hogy tökéletesen élvezze nyaralását Perojban, Nyugat-Isztrián és úgy tervezhesse meg mind ezt, ahogy az Ön kívánságainak az megfelel. Töltsön el egy kellemes napot nyaralótthonában saját medencéjével, vagy tudjon meg többet Peroj izgalmas történelméről - látogasson el a város történelmi műemlékeihez, vagy fedezze fel Isztria sokszínűségét a kirándulásokon. Szőlőültetvények és olajfaligetekkel egészülnek ki a helyszínek, így mindig érdemes felfedezni a festői tájat egy séta vagy biciklizés alkalmával. Ezenkívül feltétlenül látogasson el Pula érdekes kulturális városába és Rovinj híres kikötővárosába, fedezze fel a Brijuni Nemzeti Park szigetvilágába.