search

Porec nyaralóházai Isztria nyugati partján

Nyaralók Porec térségében, szállás Isztria félszigeten Horvátországban

Az Isztria nyugati részén található Poreč több mint kétezer éves történelemre tekint vissza: már a Kr.e. 6. században egy halászfalu állt a mai város helyén, amely aztán továbbfejlődött, és a rómaiak idején a település városi rangot is kapott. A 3. században keresztény közösség jött itt létre, amely a Diocletianus császár uralkodása alatti keresztényüldözések során szinte teljesen megsemmisült. Ezekben az években szenvedett vértanúságot Szent Eleuterius és Szent Mauro püspök is, aki később a város védőszentje lett. Az 5. században keresztény bazilika épült Poreč területén, amelyet aztán a Bizánci Birodalom idején Euphrasius püspök építtetett újjá a ravennai bazilika mintájára. A mai horvátok ősei a 6. században érkeztek az Isztriára, és megalapították saját településeiket. A város hosszú történelme során sok-sok birodalom elfoglalta, majd elveszítette a területet, ami természetesen nyomot hagyott mind építészetén, mint kultúráján. A ma mintegy 16 ezer fős település legfőbb látnivalója a már említett Euphrasius-székesegyház, amely mind építészetileg mind a benne őrzött egyházi kultúrkincseket tekintve hatalmas értéket képvisel, és 1997-ben az UNESCO is felvette a világörökségek listájára.

Szeretne bérelni egy nyaralóházat Isztrián? Ha még nem döntötted, hogy hol tölti el nyaralását Horvátországban, fontolja meg Porec régióját Isztria területén. Porec már régóta népszerű üdülőhely, ahol többek között megtalálja a gyönyörű természetet, amely hívja Önt egy túrázásra és az aktív tevékenységekre, valamint egy érdekes és varázslatos város megismerésére számos látnivalóval. Ezen kívül gyönyörű gyermek és kutyabarát strandok és gazdag éjszakai élet várja. Béreljen egy horvát nyaralót vagy villát, várja a tengerpart Horvátországban. Válassza ki önnek és családjának a legmegfelelőbb szállást. Az Isztria nyaraló régió a legkedveltebb az európaiak körében.

Porec nyaralás Horvátország

Béreljen olcsó nyaralóházat vagy apartmant Porec térségében Isztrián

Foglaljon le egy kényelmes NOVASOL nyaralót, mert egyedülálló és több tíz éves tapasztalattal rendelkezünk nyaralóház bérlés terén, így kiváló minőségű nyaralóházak vannak horvátországi kínálatunkban. Személyre szabhatja a szolgáltatást és ajánlatainkat. Számos jó oka van annak, hogy horvát nyaralását egy nyaralóházunkban vagy apartmanunkban töltse el. Az első, az ország egy fantasztikus nyaralóhely, a második, Porec egy kiváló úticél ehez, és nem utolsósorban, a mi családi házaink ideális kiindulópontok nyaralása emlékezetes és élménydús eltöltésére. A NOVASOL -nál megtalálja pontosan azt a házat vagy apartmant ami az Ön igényeinek megfelel, kicsi vagy nagy, luxus villa, vagy egyszerűen berendezett faház. Minden fajta nyaralót megtalál a bérlési kínálatunkban az egész családja számára. Tehát, ha minőségi nyaralást szeretne eltölteni, válasszon kínálatunkból egy horvátországi nyaralót Porec régiójában. Egy apartman, Isztria nyugati partján. Élvezze a nyaralását teljes egészében egy privát légkörben.

Porec számos kulturális emlékeivel, gyönyörű természettel, napos homokos strandokkal és számos sport- és szabadidős lehetőséggel várja egy ideális és izgalmas nyaralásához. Hagyja magát elvarázsolni a város varázsával, sétáljon Porec tengerparti sétányán, vagy látogasson el a Világörökségen listázott Euphrasian bazilikába. De nem csak a város maga vonzza sok turistát, hanem Porec és környékén számos paradicsomi strand található, amely várja Önt egy pihentető tengerparti üdülésre. A homokos strandok és a szép öblök mellett a környékén található kutyás strandok is tökéletesek a horvátországi nyaralás alatt, amennyiben házi kedvencét is magával vinné. Ha szeretne aktív pihenni, akkor sem fog csalódni, mert Porecen teniszezhet, focizhat, minigolfozhat és lovagolhat is akár. Béreljen egy vitorlást vagy motorcsónakot és fedezzék fel a Kvarner öböl lakatlan szigeteit. Önnek tehát már csak az a dolga, hogy kiválassza a pénztárcájának és stílusának megfelelő nyaralóházat, és kezdődhet is a felhőtlen kikapcsolódás az Isztrián.