search

Nyaralóházak a napsütötte Rabacon

Rabac nyaralóház

Rabac, a Labin városától alig 5 km-re fekvő egykori halászfalu ma kellemes hangulatú kisváros és népszerű nyaralóhely: az 1500 főt számláló helyi lakosság mellett évente több tízezer turista fordul itt meg, és élvezi a városka bájos, mediterrán hangulatát. Budapesttől bő 5 óra alatt autóval már el is érhetjül a nyaralási uticélunkat. A hosszó autóút után bőven kárpótol minket a festői isztriai táj és a kristálytiszta tengeri levegő. A zsúfolt és zajos hotelekkel szemben egy kényelmesen berendezett rabaci nyaralóház ideális választás egy kellemes családi nyaraláshoz; a privát szféra és a zavartalan pihenés garantált.

A modern kori nagy építkezési hullám ellenére Rabacnak sikerült megőriznie apró, történelmi belvárosát, amely a part menti hegyoldalon terül el. A különböző korokból fennmaradt épületek közül legnevezetesebb látványossága talán a Szent András-kápolna, amely gótikus stílusban épült. Pihenjen szeretteivel isztriai apartmanban Horvátországban a NOVASOL kínálatából. 

Nyaralóházak Rabacon, felfrissülés az Isztrián

Rabac tengerpartja különösen alkalmas családi nyaralásokra, mert strandjainak vize lassan mélyül, így kisgyerekek számára is biztonságos. A nagyrészt kavicsos, sziklás strandok tiszta vizében nem csak a fürdőzés, hanem a sznorkelezés is nagy élményt jelent az egész család számára. A környék egyik legszebb kavicsos strandja a kék zászlós Girandella, ahová mindenképp érdemes magunkkal hozni strandszandáljukat, amivel a sziklás részekről való megmártózás így sokkal kényelmesebb élmény. Egy rabaci nyaralóház kerékpáros és gyalogtúrákhoz is remek kiindulópontként szolgál. A NOVASOL kínálatában kedvére válogathat városi lakás, csendesebb medencés nyaralóház, romantikus apartman és luxusvilla között. Garantáltan felejthetetlen nyaralásban lesz része Önnek és szeretteinek, amennyiben a NOVASOL nyaralóházai közül választ üdülőházat. Fedezze fel az olívaligetekkel és szelídgesztenye-erdőkkel tarkított dimbes-dombos isztriai tájat, vagy éppen látogasson el Labinba, a Rabachoz közeli városkába, és élvezze az út során Ön elé táruló lélegzetelállító kilátást a tengerre.

Egy horvát nyaralóház mindenképpen jó választás egy családi nyaraláshoz, hiszen itt kultúrát, gasztronómiai élményeket, csodálatos természetet és különféle sportolási lehetőségeket talál egy helyen. Foglalja le minél előbb az igényeinek megfelelő rabaci nyaralóházat!