search

Nyaralóházak Rabacon

Nyaralóházak Rabacon

Rabac, a Labin városától alig 5 km-re fekvő egykori halászfalu ma kellemes hangulatú kisváros és népszerű nyaralóhely: az 1500 főt számláló helyi lakosság mellett évente több tízezer turista fordul itt meg, és élvezi a városka bájos, mediterrán hangulatát. A zsúfolt és zajos hotelekkel szemben egy kényelmesen berendezett rabaci nyaralóház ideális választás egy kellemes családi nyaraláshoz; a privát szféra és a zavartalan pihenés garantált.

A modern kori nagy építkezési hullám ellenére Rabacnak sikerült megőriznie apró, történelmi belvárosát, amely a part menti hegyoldalon terül el. A különböző korokból fennmaradt épületek közül legnevezetesebb látványossága talán a Szent András-kápolna, amely gótikus stílusban épült.

Rabac tengerpartja különösen alkalmas családi nyaralásokra, mert strandjainak vize lassan mélyül, így kisgyerekek számára is biztonságos. A nagyrészt kavicsos, sziklás strandok tiszta vizében nem csak a fürdőzés, hanem a sznorkelezés is nagy élményt jelent az egész család számára. Egy rabaci nyaralóház kerékpáros és gyalogtúrákhoz is remek kiindulópontként szolgál. Fedezze fel az olívaligetekkel és szelídgesztenye-erdőkkel tarkított dimbes-dombos isztriai tájat, vagy éppen látogasson el Labinba, a Rabachoz közeli városkába, és élvezze az út során Ön elé táruló lélegzetelállító kilátást a tengerre.

Egy horvát nyaralóház mindenképpen jó választás egy családi nyaraláshoz, hiszen itt kultúrát, gasztronómiai élményeket, csodálatos természetet és különféle sportolási lehetőségeket talál egy helyen. Foglalja le minél előbb az igényeinek megfelelő rabaci nyaralóházat!

Képtalálat a következőre: „rabac”