search

Szlavónia hangulatos nyaralóházai Horvátorszában

Nyaralóházak és apartmanok Szlavónia régiójában

Szeretne kalandvágyat érezni? A hegyek, a lélegzetelállító kilátások és a végtelen tájak fontosabbak a számára, mint a strand és a tenger? Akkor foglaljon nyaralóházat Szlavónia területén. Az úgynevezett szlavóniai régió Kelet-Horvátországban található. A NOVASOL számos horvát nyaralót és apartmant kínál Szlavóniaban, melyeket pontosan az Ön kívánságainak megfelelően terveztek. Szeretne egy szállást egy medencével vagy egy privát szaunával? Nem probléma! Még a gyerekek is szívesen látják, és a kutyája is utazhat önökkel a kutyabarát szállásokra. Ha nyaralna Horvátországban, sok lehetősége van felfedezni a régiót, megismerkedhet az ország történelmével és kultúrájával. Vegye igénybe a túrákat, kerékpárkölcsönzést, vagy csomagolja a piknikkosárat, és sétáljon a folyó mentén. Mindezt élvezheti a Szlavóniai nyaralása alatt.

Horvátországi nyaralás Szlavónián

Szlavónia egy történelmi régióban található Horvátországban, mely régebben Magyarország területéhez tartozott. Látogasson el a nagy horvát városokba, amelyek az ország történelmét bemutatják. Szlavónia kelet felé, a szerb határig terjeszkedik és a két nagy folyó, a Száva és Dráva határolja. Egy szlavóniai nyaralás tökéletes kiindulópont mind a városi túrákhoz, mind a gyönyörű természet felfedezéséhez. Ezen kívül Horvátország híres specialitásairól. Ha szeretne Horvátországban nyaralni, akkor számos vidéki vendéglőt és hangulatos hegyi falvakat találhat meg kínálatunkban, ahol lefölözheti és megkóstolhatja a sok finomságot. A sok friss sajt, hús, gyümölcs és zöldség is megvásárolható a helyi piacokon. Foglaljon szállást Szlavónia-ban és töltsön el egy igazán kellemes nyaralást!

Kirándulási lehetőségek Szlavónia térségén

Szlavónia szállásaitól a legközelebbi nagyvárosokban a túrák alatt nyugodtan megpihenhet. Például Osijek és Slavonski Brod városa. Osijek a negyedik legnagyobb város Horvátországban, és a Dráva partján található, Szlavónia keleti részén. A város sokat kínál látnivalókban. Például, látogasson el a múzeumokba vagy a régmúltú színházakba. Tájékozódhat Horvátországról, kalandozzon az ország kultúrájába. Horvátország legnagyobb állatkertje, több mint 100 fajt mutat be. Nézze meg ezeket az állatokat a vízen és a szárazföldön egyaránt. Természetesen egy horvátországi nyaraláson könnyedén megfigyelheti a helyi állatokat, miközben sétál a természetben, vagy a tengerparton pihen.