search

Nyaralás a Kvarner-öbölben, nyaralóházak és apartmanok Horvátországban

Horvátországba tervezi nyaralását, de még nem tudja pontosan hova induljon?

 Mivel a régió hihetetlenül változatos, természetes, hogy turisták és nyaralók tömegét vonzza a Kvarner-öböl Horvátországban. Mit szólna Ön is egy káprázatos horvát nyaralóhoz vagy apartmanhoz a NOVASOL kínálatából? Ez a horvát régió gyöngyszeme az Adriai-tengeren - itt megtalálja méltó  nyaralási helyszínét, álom szigetek, festői tengerpartok és nem utolsó sorban sok nemzeti park és természetvédelmi terület, a Kvarner-öböl az egyik legérdekesebb turisztikai célpont Horvátországban, mely sok látnivalót kínál .Enyhe időjárás, napos, csendes, szigetek, festői és középkori városok és a mediterrán konyha várja, valamint  hegyek és a nemzeti parkok hogy felfedezze horvátországi nyaralása alatt.

Nyaralóházak Horvátországban, az Adriai szigetek között

Szerezzen magának ízlésének megfelelő szállást Horvátországban a  Kvarner-öbölben. Arra törekszünk, hogy mindig megtalálja a legvonzóbb nyaralóját a legszebb nyaralóhelyen és folyamatosan felülvizsgáljuk, hogy a házak és lakások amiket kínálunk vendégeink számára színvonalasak-e, mint amit azok ígérnek. A minőség után a nagy választékból lakások minden méretben és kategóriában megtalálhatóak. A NOVASOL a Kvarner-öböl közelében is kínál hasonló családi házakat és apartmanokat Dalmácián, vagy Isztrián. Egy szállás a  Kvarner-öbölben, ideális kiindulópont egy felejthetetlen nyaraláshoz. Bérelhet luxus villát, egy modern nyaralót, vagy egy egyszerű lakást, egy olcsó apartmant. Várják a horvát szigetek!

Látnivalók a nyaralása alatt a Kvarner-öbölben, Horvátországban

Válassza ki az Ön számára legkedvezőbb nyaralót, foglalja le horvátországi szállását nálunk, és elvarázsolja a sokszínűség a régióban nyaralása alatt. Számíthat a nyaralás alatt sok látnivalóra és kirándulásra a Kvarner-öbölben, Horvátországban. Ezek közé tartozik természetesen a sok sziget a térségben, amelyek hűen tükrözik a karibi hangulatot. A szigeteken sok bájos kikötő város van,  sétáljon a régi utcákon, hajókázzon a szigetek között.