search

Nyaralás a Kvarner-öbölben, apartmanok Banjolban

Banjol apartman

Ha még bizonytalan hol szálljon meg horvátországi nyaralása alatt, akkor a Banjol településen lévő apartmanokat meleg szívvel ajánljuk. Banjol Rab-szigeten található gyönyörő zöld, buja környezetben ahol az erdőké, gyógynövényeké virágoké és gyümölcsöké a főszerep. Nem is csoda, hogy Rab-szigetet az Adriai-tenger egyik legzöldebb szigeteként tartják számon. Nem ritka a vadászat sem, hisz állatvilága is rendkívül gazdag. Erdeiben könnyedén szembe találhatjuk magunkat nyúl, fácán és szarvas valamelyikével is. Válogassa ki Banjol apartmanok közül az Önnek és családjának legmegfelelőbbet, nyaraljanak felhőtlenül Horvátországban! Banjol minden évszakban kitűnő úticél, így nemcsak nyáron ajánljuk figyelmükbe.

Banjol a Kvarner-öbölre jellemző strandjaival ellentétben homokos tengerparti öblöket rejteget. Így, ha kisgyermekkel érkeznek bizonyára kellemes időtöltésben lesz részük. A naturizmus kedvelői szintén örömüket lelik az érintetlen partszakaszokban, hisz itt elvonulhatnak és zavartalanul napozhatnak. Járják be Banjol régi belvárosát, térjenek be egy kávézóba és kóstolják végig a különleges gasztronómiai csodákat, amit akár saját kezüleg is elkészítket egy takaros apartmanban a Kvarner-öbölben. Programoknak sem lesznek híjján, ugyanis nyaranta lovagi játékokat rendeznek, mely sok látogatót vonz a környékről, felidézve a középkori történelmet.

Nyaralás Banjolban, apartmanok a szigeten

Rab-sziget egy remek példája egy tökéletes nyaralási állomásnak, hisz itt minden megtalálható: pezsgő kultúra, gazdag történelem, ízletes gasztronómia, feltöltő pihenés a tengerparton, valamintbarangolás a természetben és sokrétű szórakozási lehetőség. Tekintse meg nyaralóház kínálatunkat és foglaljon le egy medencés üdülőházat a Kvarner-öbölben.  

Hosszú történelme során Rab-sziget sokszor cserélt gazdát: görögök, rómaiak, bizánciak és osztrák-magyar uralkodók jegyei mind a mai napig fellelhetők a szigeten. 200 éves a helyi turizmus, ami folyamatosan fejlődik, szem előtt tartva a látogatók igényeit.

Látnivalók, nyaralóházak Banjolban

Banjol közvetlen közelében számos látnivaló gondoskodik a turisták szórakoztatásáról.

Rab várost mindenképp ajánlott felkeresni, ez a település is bőben büszkélkeddhet több ezer éves múlttal. Pihenjen nyaralóházban a Kvarner-öbölben, találjon rá álmai privát nyaralóházára a NOVASOL jóvoltából. Vigye el barátait, munkatársait egy igazi kikapcsolódásra, sőt négylábú kedvencét se hagyja otthon! Számos üdülőházunk fogadja sok szeretettel házikedvencét is.