search

Barbat nyaralóházai Rab szigeten Horvátországban

Barbat nyaralóház

Barbat festői települése Rab sziget déli részén található. Jellemzően mediterrán buja növényzet és lüktető hangulat keresztezi egymást ebben a városban. Töltse szabadságát horvátországi szálláshelyeink valamelyikében, és élvezze a friss tenger, valamint fenyő, levendula és zsálya illat keveredését a levegőben. Hozza el szeretteit és tölsenek el néhány felejthetetlen napot lustálkodva a kék ég alatt a kristálytiszta tengerparton. Béreljen ki egy nyaralóházat a Kvarner öbölben és használja ki a privát apartman nyújtotta előnyöket: napozzon kedvére, grillezzen a családjával a kertben, készítse el a horvát specialitásokat saját kezűleg a konyhában és ne hagyja otthon házikedvencét sem! Barbat apartmanok nagyrészt állatbarátok, tehát nem kell megválnia kutyájától a nyaralás idejére.

Pihenés Barbat városában, apartmanok a Rab szigeten

A várost jellemzően kavicsos strandok veszik körül, ezért mindenképp érdemes strand szandállt beszereznünk a felhőtlen strandolás élménye kedvéért. Kvarner-öböl apartmanok nagy számban megtalálhatóak kínálatunkban, kedvére válogathat igényeinek megfelelően. Ha autentikus környezetben pihenne Barbat ideális helyszín, hisz szőlőültetvények és olajfaligetek környezetében teheti mindezt.

Strandélet Barbat városában, nyaralóházak Rab szigetén

Tegyen egy kirándulást a közeli keresztény erőd romjaihoz, mely a Szent Damejan hegyen található, vagy csak barangoljon a szépséges táj csodálatában. Remek hangulata van a városnak, melynek szűk kis utcáin kellemes elidőzni, kávézni és megkóstolni a szinte a minden étlapon megtalálható frissen fogott tenger gyümölcseit. Látogasson el a horvát Barbatra, béreljen ki egy nyaralóházat a Kvarner-öbölben és pihenjen szerettei körében. A szigeten több, mint 30 strand található, melyek homokos, sziklás, köves, barlangokkal díszített és nudista strandok.

Látnivalók, üdülőházak Barbat városában

A szigeten feltétlenül érdemes ellátogatni Rab városába, ahol igazán betekintést kapunk a Kvarner-öböl kultúrájába, hangulatába. A kanyargós mediterrán utcáskái elvezetnek az 1100-ből fennmaradt 4 harangtornyot. Vásároljon a sétány üzleteiből, vagy csak sétáljon a kikötőben. Nyaralóház a Kvarner-öbölben remek kiindulási pont felfedezni a környék szépségeit. Helyi hajóutakkal csodás öblökre lelhetünk, vagy kerékpárral saját tempónkban járhatjuk be a szépséges szigetet. Rab szigete könnyen megközelíthető komppal, miközben egy rövid hajókázós élménnyel is gazdagodunk. Itt rengeteg szabadidős tevékenység közül lehet válogatni, legyen az extrém sport, vízi, vagy szárazföldi garantáltan nem unatkozik az ember.