search

Apartmanok Crikvenica csodás vonzáskörzetében

Crikvenica apartman

Crikvenica Budapesttől kb. 5 órás autóútra van a Kvarner-öbölben, Rijekától 34km-re, közel a határhoz. A város a part mentén 8 km hosszan terül el, szinte össze nőve Selce és Dramalj településsel. Nyaraljon Horvátországban és fedezze fel a környék szépségét, kultúráját.

Apartmanok Crikvenicában – Kvarner-öböl központja

Crikvenica az egyik leghíresebb turisztikai központ a Kvarner-öbölben. Sok fiatalt vonz a helyi szabadtéri diszkók bulis hangulata, de a kisgyermekes családok körében is egészen közkedvelt. A főszezon július közepétől augusztus végéig tart, amikor is a helyi strandok zsúfolásig telnek a gyakori 27-29 fokos tenger hőmérséklet mellett. Béreljen a NOVASOLON keresztül egy apartmant a Kvarner-öbölben és vigyel családját, szeretteit pihenni, kikapcsolódni. Az egyik közkedvelt strand a Grandska Plaza, amit a környék legszebb strandjai közé sorolnak. Ha viszont csendesebb helyet keresne, akkor egy kiadós sétányira Dramalj felé több sziklás vadstrandot is találni, ahol ha időben érkezik egy saját kis öbölre tehet szert.

Látnivalók, nyaralóházak Crikvenica városában

Ha szabadságát crikvenicai apartmanban tölti, akkor bizonyára remek élménnyel tér majd haza, hisz rengeteg lehetőség adott egy szuper nyaralásra. A tengerparti sétányon egymást követik a jobbnál-jobb éttermek, kávézók, fagyizók és kocsmák. Érdemes utána nézni a helyi éttermek véleményezésének, ugyanis nem mindig válik be az a stratégia, hogy azt választjuk ahol a legtöbben vannak. Lehet csak az árak kedvezőek, a minőség már kevésbé mérvadó. A NOVASOL nyaralóházai között megtalálhatja az Önnek és szeretteinek a legmegfelelőbbet, hiszen a Kvarner öböli privát nyaralók között is számos rendelkezik saját kerti grillel, medencével és rengeteg a kutyabarát szálláshely is. Készítse el a helyi specialitásokat akár saját kezüleg, amihez a hozzávalókat könnyedén beszerezheti a helyi piacról, esetleg a Konzum polcairól.

Amennyiben gyermekkel érkezik a crikvenicai akvárium érdekes program lehet. Emellett ajánljuk a különböző hajókirándulásokat a közeli szigetekre (Krk és Rab), vagy egy napi kirándulást a Plitvicei Nemzeti Parkhoz. Látogasson el a közeli Kraljevica városába, ahol néhány magyar vonatkozású látványosságot is megcsodálhat: a Zrínyi palotát és a Frangepán kastélyt. Foglaljon nyaralóházat Horvátországban és szerezzen egy életre szóló élményt szeretteinek. Amennyiben Ön inkább az aktív pihenést részesíti előnyben egy nyaralás alkalmával, akkor a következő lehetőségek is érdekesek lehetnek: búvárkodás, hajó bérlés, jet-ski kipróbálás, ejtőernyőzés. Gyerekeknek csúszda a fizetős strandon mindenképp remek szorakozást nyújt. Akik inkább a szárazföldi aktivitást kedvelik, gyalogtúrák alkalmával gyönyörű tájakra csodálkozhatunk rá. Kerékpáros túrázás nem igazán ajánlatos ezen a területen, hisz nincs kiépített kerépárút, az országúti bicajozás pedig nem kifejezetten biztonságos.

Nyaraljon Horvátországban családjával barátaival, béreljenek ki közösen egy nyaralóházat a Kvarner-öbölben és hozza magával kutyáját is!