search

Apartmanok Kamporban a Kvarner öbölben

Kampor apartman

A településnek római korig visszanyúló történelme van. Már akkoriban felismerték a környék mezőgazdasági potenciáját. Ezek mellett gyümölcstermesztés és állattenyésztés volt a népszerű gazdálkodás a térségben. A mai napig hagyománya van a mezőgazdaságnak horvátország ezen zöld, termékeny területén. A horvátországi nyaralók kiváló kilátást nyújtanak a buja zöld természetre.

Kamporban érdemes megtekinteni a helyi múzeumot,  a művészeti galériát, melyben több híres korabeli és kortárs művész műveit csodálhatjuk meg, valamint a hatalmas gyűjteménnyel dicsekedhető  könyvtárat is, melyben több száz éves krónikákat is őriznek. Kvarner-öböl tengerparti villa kínálatunk bővelkedik az igényes nyaralóházakban, melyek tökéletes pihenést nyújtanak a nyaralás alatt. Látogasson el a mindössze 6 km-re lévő nyüzsgőbb Rab-szigetre is, amennyiben a pihenést nemcsak a lélegzetelállító öblök és strandok helyszínein képzeli el.  

NOVASOL apartmanok Rab-szigeten

Kampor a Rab-sziget északkeleit részén található, a Kalifront-félszigeten. A Dundo védett erdőterülete is rengeteg látogatót vonz az egész országból, érdemes a horvátországi nyaralás ideje alatt ellátogatni oda is. Kampornak a legerősebb a kapcsolata a sziget halászati örökségével. Kóstolja meg a különleges tengeri halakból készült jellegzetes fogásokat nyaralása alatt, vagy egyszerűen készítse el saját kezüleg a kampori nyaralóház konyhályában, vagy a kertben grillezve. A település egyik fő programja a helyi fesztiválok közül a húsvét hétfői, illetve a szeptemberben tartott Szent Eufémia ünnepe.

Medencés apartmanok Horvátországban

A nyaralóházak a Kvarner öbölben remek helyszínül szolgálnak az egész család számára. Érkezzen gyermekeivel, kik nagy örömüket lelhetik medencés üdülőinkben, vagy egy nagyobb társasággal, sőt ne hagyja otthon kutyáját sem, hisz számos nyaralónk fogadja házi kedvencét is nagy szeretettel.  Néhány közeli strand kifejezetten kisgyermek barát, így érdemes kisgyermekes családosoknak kipróbálni ezeket (Mel strand). Ha homokos partron napozna, pihenne, akkor Kampor másik oldalán megtalálja Gonar falucskát. Itt több homokos strand is sorakozik egymás után, remek alkalom belefúrni lábunkat a meleg homokba és a sok kavicsos, sziklás kicsit talán kényelmetlenebb napozás után igazán jól esik ez az alternatíva is. Ezek a strandok is gyönyörű helyen fekszenek, egész napos feltöltődést garantálnak, ha igazi nyugalomra vágyik. Apartmanok Kamporban mind igényes, minden igényt kielégítő, hisz személyesen bizonyosodnak meg helyi kollégaink a NOVASOL nyaralóházak minőségéről és annak megfelelő besorolásáról. Nyaralását töltse kényelmes magánszállásainkon, válassza ki pár kattintással kívánságainak legmegfelelőbbet, vagy érdeklődjön nálunk, szívesen segítünk! NOVASOL Európa szerte magas minőségű nyaraltatásáról híres, próbálja ki Ön is!