search

Horvát nyaralás a Krk szigeten

Horvát nyaralók és apartmanok a Krk-szigeten a Kvarneri-öbölben

A Krk-sziget nemcsak a Kvarner-öböl legnagyobb szigete, hanem egész Horvátországé is - tökéletes kiindulópontot kínál a sziget üdülésre a Kvarneri-öbölben. Akár egy pihentető nap a paradicsomi öblökben és strandokon, ahol felfedezheti a sziget érdekes városait. A NOVASOL gazdagon kínál Önnek horvát nyaralókat vagy apartmanokat Krk szigeti nyaralásához. Engedje magát inspirálni az olcsó szállásokkal kezdve a Krk szigetén, és hamarosan elkezdheti nyaralását Horvátországban.

Krk sziget nyaralás

Béreljen egy horvát nyaralót vagy apartmant a Krk szigeten

Válogasson kínálatunkban és találja meg álmai szállását a szigeten, a Kvarner-öbölben. A NOVASOL online portálján egyszerűen választhat különböző kategóriákban nyaralóházat, és eldöntheti, hogy üdülőházat szeretne-e egy medencével, vagy egy kutyabarát tengerparti nyaralót a Kvarner-öbölben. A szigeten található nyaralók és apartmanok nagy választékát kínáljuk és biztosan lesz egy megfelelő apartman Ön számára is- függetlenül attól, hogy egyedül szeretne utazni, párjával, 4 fővel vagy 10 fővel Horvátországba nyaralni! A legszebb nyaralóházaink kétség kívül Horvátországban helyezkednek el, ez köszönhető a helyi kultúrának, építkezési stílusnak és a nép kifinomultságának. Nem beszélve arról, hogy a teljes kínálatunk egyik legnagyobb részét a horvát nyaralóházak teszik ki!

Nyaralás Horvátországban - amikor a szigetvilág álma valóra válik

A horvátországi nyaraló Krk sziget lakosság idegenforgalmi tapasztalata a vérükben van. Már a XIX. század végére a sziget népszerű idegenforgalmi célpont volt, 1866-ban pedig a sziget volt az első számú úticél Európában. Figyelemre méltóak a különböző korszakokból származó számos műemlékek. Látogasson el a Malinska, Baška, Dobrinj vagy Vrbnik közelében található barlangokhoz, várakhoz. A délnyugati mediterrán tűlevelű erdő által védett part menti terület alkalmas arra, hogy a városokon át tartó hosszú séták után kellemesen megpihenjen. Béreljen egy nyaralóházat a Krk szigeten, mely jól jól kapcsolódik a Kvarner-öbölben, egyrészt mert a szigeteket híd köti össze a szárazfölddel, másrészt megvan a lehetősége egy napos kirándulásra a Rab és Cres szigetén is. Egy Krk-szigeten található apartman vagy nyaralóház mindig ideális kiindulópont a nyaralásához Horvátországban. Ne habozzon és válassza ki családjával a legszebb nyaralóházat a kínálatunkban. És ne felejtse otthon házi kedvencüket sem, mert számos kutyabarát szállás horvátországban is megtalálható a különböző régiók nyaraló apartman kínálatában.