search

Nyaralás Opatija nyaralóházaiban Isztrián

Családi nyaralás Opatija napos strandjain a Kvarner-öbölben

Opatija, másnéven, magyarosan Abbázia, az egyik legnépszerűbb nyaralóhely a közép-európai utazók számára. Mind ez nem véletlen. Álmodjon meg egy horvátországi nyaralást, ez után foglaljon le a kínálatban a számos kiváló Opatija szállás közül a legmegfelelőbbet Önnek és családjának, házi kedvencének egyaránt. Élvezze horvát nyaralását a legnépszerűbb európai üdülőövezetben Opatija ( Abbázia ) strandjain. Ez a riviéra egy elegáns régió, már az európai arisztokráciát is vonzotta. A legrangosabb város Opatija, itt az osztrák császárok és királyok, főhercegek és grófok kényelems villákban és szállodákban éltek, majd a tengerparton kerestek nyugalmat és hallgatták a hullámok morajlását és élvezték a kamilla  és magnólia illatát. Béreljen egy a NOVASOL kínálatában Opatija nyaralóház egyikét a városban, és töltse a Kvarner-öbölben nyaralását számos élménnyel a gazdag napsütésben.

nyaralás isztria opatija nyaralóiban

Exkluzív horvát nyaralóapartmanok Abbázia kínálatában

Ha az Opatija tengerparton keresi álom nyaralóházát, akkor eljutott a megfelelő helyre. A NOVASOL az Opatija riviérán számos kényelmes apartmant és nyaralóházat kínál, melyek megfelelnek a kívánságainak. Valósítsa meg álmát egy horvát nyaraló lefoglalásával az Opatija - Abbázia üdülő régióban. Bízhat az 50 éves tapasztalatunkban és a tőlünk kapott privát szolgáltatásainkban. Ha Opatija nyaralóházat vagy apartmant bérelne Horvátországban, akkor nagyon szeretheti a nyarat. A vendégek kezdhetik a napukat akár a privát medencéjükben, aztán folytathatják egy pihentető szaunával. Az egyszerűbb igényeknek is van kínálata, akár a közvetlen Opatija strandon bérelhet nyaralóházat Horvátországban, minden luxust nélkülözve, de megtartva a kényelmes nyaralást.

A történelmi tengerarti sétány, a Lungomare összeköti Opatiját, Volosko, Ika, Icici, Lovran, Medveja és Mosenicka térségével. Számos útvonal vezet még az Ucka hegyre és kilátópontokra, melyek csodálatos kilátást biztosítanak az egész horvát nyaraló riviérára. Érdemes ellátogatni: egy kiadós kirándulás Rijeka nyüzsgő városában - egy bájos óváros, történelmi épületekkel, galériákkal és múzeumokkal. Béreljen magának és családjának egy saját nyaralóházat Opatija régiójában, és élvezze Horvátország nyújtotta tengerparti csodát Isztria félszigetén. Gyönyörű kilátás, jachtok és vitorlások, napsütés, strand, finom ételek, bor, és végtelen pihenés.

Opatija nyaralóház

Legvonzóbb üdülőhelyek a riviérán, az Isztria félszigeten

Nyaralóházat keres a Kvarner-öbölben? Ez régió az egyik legszebb és legnépszerűbb turisztikai célpont. Élvezze a nyaralást a riviérán a NOVASOL kínálatában lévő nyaralóházak egyikében. Akár a saját medencéjében! Isztria keleti partján, egy kis halászfalu található, Ika, ettől mintegy 9 km-re fekszik Opatija, mely mellett található az Ucka hegy. Idilli környezet, és természet, az egykori halászfaluk hangulatát viszonozák. Élvezze a nyaralást egy Kvarner-öböli nyaralóházban. A gazdag mediterrán növnyzet nagyon sűrűn látható a házaknál melyek festői szőlőhegyeken helyezkednek el többnyire. Zöld erdők és széles olajfaligetek látványa, ha épp nem a türkizkék tengert csodálná. A tenger mag nem csak strandolókat és úszókat vonz, hanem szörfözőket, búvárkodókat. Ika ideális a vízi sportok szerlmesei számára is. Nem messze a strandoktól saját hajót is bérelhet, amivel felfedezheti a közeli öblöt. Bérelhet ezeken kívül hegyi kerékpárt egy kiadós túrához, hogy megcsodálhatja az Isztriai tájat. Foglalja le horvát szállását most, és nyaraljon családjával és házi kedvencével Opatija strandjain.