search

Horvát nyaralók és apartmanok Rab szigetén

Apartmanok és nyaralóházak a Rab szigeten

Szeretne nyaralni Horvátország valamelyik szigetén a Kvarner-öbölben? Rab szigete egyike az ország legnépszerűbb üdülési szigeteinek: román stílusú templomok és gótikus rezidenciák, reneszánsz homlokzatok és harangtornyok ragyognak a sziget gyönyörű falvaiban. Különösen értékes az egykori középkori város, melynek harmóniája és szépsége órákon át csodálható. Magánszállás vagy nyaraló apartman, horvát luxusvilla a Kvarner-öbölben, ez mind ideális kiindulópontot nyújt egy kiadós nyaraláshoz. Széles, homokos strandok, gyönyörű öblök, idillikus olajfaligetek, festői szőlőskertek és a rendkívül sok napsütés teszi Rab nyaraló szigetét a legnépszerűbb üdülési célpontok egyikévé. A régió úgy elbűvöli, hogy még ma lefoglalja horvát nyaralóját! 

Rab nyaralóház

Villa vagy nyaraló apartman a tenger közepén

Sajnálatos módon nem fogja megbánni nyaralásá Horvátországban, mert egy kényelmes nyaralóban a Rab-szigeten a horvátországi nyaralása csak szép lehet. Foglaljon le egy privát nyaralót, hogy ne a megszokott módon módon élvezhesse az életet, saját nyaraló otthonában anélkül, hogy fel kellene adnia a kényelmet és a különlegességeket. NOVASOL az Ön partnere, amikor Horvátországban tervez nyaralót bérrelni. 50 Éves tapasztalatunknak köszönhetően jól ismerjük a horvát nyaralók és apartmanok bérbeadását. Mindig készen állunk arra, hogy széles körű és kifogástalan magánszállást kínálujunk vendégeinknek. A Kvarner-öböl szigetein található NOVASOL apartmanok és nyaralók mindegyike kiváló minőségű - függetlenül attól, hogy nyaralását egy egyszerű apartmanban vagy egy luxus nyaralóban kívánja eltölteni. Élvezze nyaralását Rab sziget nyaralházaiban a Kvarner-öböl egyik kényelmes nyaralóhelyén.

Rab sziget nyaralóhely strand tenger horvát

A horvát Rab sziget egyedülálló nyaraló régiója

A Rab-sziget valóban csak 22 km hosszú, és mintegy 94 négyzetkilométernyi az Adriai-tenger közepén, de a kis méret ellenére egy csodálatos üdülőparadicsomot tapasztalhat meg, különböző lehetőségek közepette a vakáció alatt Horvátországban. Az északi Rab szigetet a nyugati nyári szele fújja a fenyőfák illatával, e pillanatban táj hirtelen megváltozik. Ezen az oldalon egy buja mediterrán növényzetet található, amelyet az óceán gyönyörű kéksége vesz körül. A nap, a tiszta levegő és a bódító illatok, a zsálya és a levendula várják Önt érkezéskor a Rab szigeten. Nem csoda, hogy az egyik legnépszerűbb idegenforgalmi központja a Kvarner öbölnek, ahol különleges atmoszférát érezhet, miközben este sétál az utcákon. Mindenütt olyan művészettel találkozhat, amit a sok finom étterem és a hangulatos kávézók mutatnak be. Évente két alkalommal - májusban és júliusban - egy nagy lovagi fesztivált tartanak Rabon. Ekkor láthatja ahogy a lovagok páncélzattal és karddal harcolnak, vagy akár lándzsával és íjjal is. A sziget ideális partszakaszokkal is rendelkezik, gyönyörű homokos strandok vannak kristálytiszta vízzel, ahol horvát nyaralót vagy házat bérelhet.