search

Rijeka - Fiume nyaralóházai Horvátországban

Nyaralók Horvátországban Rijeka ( Fiume ) régiójában

Rijeka, azaz Fiume, a legnagyobb kikötő Horvátországban, a Kvarner-öböl közelében. A városban évente egy autóverseny és két nagyobb fesztivál kerül megrendezésre a fiatal művészek által. Egész Horvátországból és külföldről érkező emberek ezrei vesznek részt a legnépszerűbb eseményeken, hogy megismerjék a rallyt és a fesztiválokat. Bármelyik nyaralóházunkat bérelné Horvátországban, megismerheti ezeket a kedves eseményeket a közelben horvát nyaralása alatt. Rijeka egy forgalmas csomópont, főleg azoknak, akik más horvát üdülőhely irányába utaznak. Kiváló múzeumok és élénk városi élet várja a látogatókat minden korosztály számára. A gyerekek számára is megtalálhatóak ideális programok és helyszínek. Az országnak ez a része az egyik legkedvezőbb Kvarner öböli nyaralókat bérelni egy hosszabb vagy egy rövid nyaraláshoz. A nyaralóhelyek teljesen felszereltek, így kellemes és kényelmes otttartózkodást nyújtanak.

Apartmanok és villák, horvát szállás és nyaralás a nemzeti parkok közelében

Az átlagos hőmérséklet ebben a horvát nyaraló régióban júliusban 23 fok, így tökéletes időjárás az Ön igényeinek megfelelően. Ideális egy hideg pohárban fehér bort kortyolgatni, miközben megcsodálhatja a környék lélegzetelállító szépségét. Horvátország dalmáciai nyaraló villái a legjobb helyekhez vannak közel, például a nemzeti parkokhoz. Rijeka számtalan különböző növény- és állatvilágot tartalmaz. A nemzeti parkban megtalálható állatok például a barna medve, a hiúz, szarvas, sas és vadmacskák. Sok turista, túrázó, a hegyek szerelmesei érkeznek Rijeka csodálatos hegyvidékere.Holiday home - Opatija-Rijeka, Croatia - CKO450 1

Rijeka nyaralóház Fiume

Medencés nyaralóház bérlés Horvátországban

A NOVASOL teljesen berendezett horvát nyaraló és szálláslehetőségeket kínál az egész adriai ország területén. Nyaraljon a Kvarner-öböl nyaralóház kínálatunk egyikében családjával és barátaival! Van egy szép kert és egy úszómedence, aminél pihenhet egész nap. Apartmanjaink többnyire közös terasszal rendelkeznek, de külön helyiséggel és grillel. Gyönyörű strand található a villák közelében, amely gyalog könnyen és gyorsan megközelíthető. Este sétálhat párjával a híres fiumei korzó sétányon. Visszatérve a villajához az autentikus és ízletes horvát ételeket és a helyi borok egy részét a hangulatos étteremekben megkóstolhatja. Rijeka és környéke tökéletes választás szórakozásra és aktív pihenésre egyaránt. A NOVASOL kínálatában bérelhet nyaralókat Horvátországban, ameddig csak akar. Eldöntheti az érkezés és az indulás időpontját, így biztosítva általunk a teljes rugalmasságot. Biztos lehet benne, hogy az Ön által kiválasztott rijekai nyaralóház szállás minősége és színvonala kifogástalan lesz, ígérjük, hogy szép nyaralást fog megtapasztalni.