search

Nyaralóház Starigrad területén

Horvát nyaralóházak Starigrad terüeltén

Stari Grad egy kivételesen szép horvát nyaraló terület, ahol könnyen felfedezheti a táj két szélsőségét a hegyekkel és a környékbeli partokkal. Észak-Dalmácián, a Hvar sziget északi oldalán találhatják meg az üdülők ezt a gyönyörű helyet. Javasoljuk, hogy fedezze fel a csodálatos környező természetet, pihenjen a tengerparton, és fedezze fel a gyönyörű hegyek alatt befészkelt bájos ősi várost. A várost körbeölelő alacsony hegyek tökéletesek a hegymászáshoz. De ugyanígy inkább pihenhet egy kávézóban, és csak szemlélheti a tájat, mert rengeteg lehetőség van erre is. Néhány NOVASOL villában Horvátországban még tengerre néző kilátás is nyílik az erkélyekről!

Villák vagy apartmanok a strandok és a hegyek között Starigrad városában

A horvátországi villa-nyaralás Starigrádon tökéletes opció az aktív pihenésre. A régió a Paklenica Nemzeti Park előtt helyezkedik el, festői partvidéke találkozik a kristálytiszta tengerrel. Az Óváros minden igényt kielégít, míg a tiszta víz, a fantasztikus időjárási viszonyok és a gyönyörű strandok pihentető dalmáciai nyaralást kínálnak. Alternatívaként azoknak, akik egy aktív nyaralást keresnek Horvátországban, nem fognak csalódni : élvezze a vitorlázást, evezést, szörfözést és vízisízést a tengeren, vagy minigolfozzon, estleg teniszezzen vagy a strandon álló röplabdapályán játsszon barátaival. A természet szerelmeseit is elkényezteti a terület, mivel a környék sok sétaútra és gyönyörű túraútvonalakra kínál lehetőséget akár kerékpárral Észak-Dalmáciában.

A Starigrad régió természetesen annyira változatos, hogy számos tevékenységet kínál minden ízlésre. Ez a paradicsoma a túrázóknak a kerékpárosoknak, az úszóknak és a történelem vagy kultúra kedvelőinek egyaránt. Az ókori görög településen érdekes barokk stílusú templomokat és kiemelkedő várat teknthetnek meg a látogatók. Határozottan javasoljuk a 15. századi dominikánus kolostor és a Tvrdalj erődített kastély megtekintését a gyönyörű halastójával és pompás tornyával. Ha inkább egy tengerparti horvát üdülést szeretne, akkor talán ismerkedjen meg Isztria villáival, vagy a nyaralóházakkal Pula-ban. Alternatívaként Starigrad a Hvar kompállomás közelében helyezkedik el, így mindig egy napos kirándulást tehet egy másik szigetre.

Horvát nyaralás a hegyekben és a tengerparton egyszerre

A város a Velebit hegység lábánál fekszik. A hegyek légi akadályt képeznek a közép-horvátországi hegyvidéki éghajlat és az Adria mediterrán éghajlata között. A hegyek és a tengerszoros közelsége biztosítja a rendkívül változatos tevékenységek széles választékát, ami garantálja, hogy a terület tökéletes legyen az aktív családi nyaralásokhoz. A hegyekben 1700 méter magasan lévő sziklás részei Európa egyik legjobb hegymászó területeinek számítanak, így igen vonzó a hegymászók és túrázók körében. Alternatív megoldásként a Vganski Vrh hegy - amely a legmagasabb hegyvidéki hegység és 1775 méter magas - egy fantasztikus túraútvonalnak ad otthont, amely rendkívül népszerű a horvátországi villáink mellett. A csúcsvonalig 50 km hosszú és a hegy középső és északi részén halad át. A terület különösen alkalmas a kutyás nyararló vendégeknek, ugyanis összesen 150 kijelölt ösvény áll rendelkezésre, valamint 400 hegymászó útvonal vár rájuk!

Starigrad nyaralás

Fedezze fel a természetet egy horvát nyaralóháznál üdülése során

Pihenjen családjával, barátaival dalmáciai nyaralóban és legyen élmény a nyaralás! A terület nagy mennyiségű természeti erőforrásnak ad otthont. A Velebit hegyláncot 1978-ban az UNESCO bioszféra rezervátumává nyilvánították. A terület így érthetően vonzza a közeli és a távolabbi látogatókat is - legyen szó akár Starigradról, vagy Dubrovnik vendégeiről. A terület két nemzeti parknak is otthont at ezen kívül. A 96 km²-es Paklenica park bővelkedik a növény- és állatvilágban. Itt felfedezheti Velika és Mala Paklenica lélegzetelállító kanyonjait, amelyeket gyalog vagy kerékpárral lehet felfedezni.

Horvát történelem és kultúra a térségben

Starigrad település három területből áll, Seline, Tribanj és Starigrad. Bárhol is tartózkodik a horvátországi nyaralása alkalmával, felfedezheti bárhol a gazdag történelmet és a rengeteg látnivalót mindenütt. Kedvelt helye a napi kirándulóknak a spliti apartmanok vendégei körében is, a környék természeti szépségei. Függetlenül attól, hogy hol foglalja le a legideálisabb nyaraló vagy luxusvillát, meggyőződhet róla, hogy felfedez egy fantasztikus nyaralást a tengeri hegyekben!

Miért érdemes a NOVASOL-nál hovát nyaralóházat foglalni?

Lépjen velünk kapcsolatba a Zadarban található stari gradi exkluzív villák vagy egyéb horvát nyaralóházak foglalása érdekében. Ha nyaralóházat keres Horvátország legszebb környékein, egy gyönyörű tájat nem lesz nehéz megtalálni. Hatalmas tapasztalatunk van a villák bérlésében Horvátországban, és persze Európa többi részén is így megkönnyítve a nyaralási élményt.