search

Nyaralóházak Lengyelországban

 

Nyaralóházak Lengyelországban

Kiadó nyaralóházak és apartmanok Lengyelországban

Lengyelország évről évre kedveltebb úti cél, ami egyáltalán nem meglepő. A Balti-tenger partjának puha homokos strandjai napozásra és lubickolásra csábítanak, míg az ország déli részén található hegységek a síelők és más téli sportok szerelmesei számára szolgáltatnak tökéletes kikapcsolódást. Ezen felül Lengyelország kulturális szempontból is lenyűgöző, konyhaművészetét tekintve pedig rendkívüli változatosság jellemzi. Élvezze lengyelországi pihenését egy komfortos privát nyaralóházban!

 

Your web browser does not support iframes, which means that the video Destination Poland cannot play.

 

 

Pihenés – lengyelországi nyaralóházak

Lengyelországi nyaralóházaink felszereltsége és színvonala biztosan minden igényt kielégít; Önnek meglesz mindene, amire nyaralása során szüksége lehet. A nyaralóházak berendezésének stílusa pedig a mindenkori tulajdonos egyéni ízlését tükrözi.

Az utóbbi években lengyelországi nyaralóház-ajánlatunk, és az ország turisztikai infrastruktúrája nagymértékben javult: nem csak a Balti-tenger partján, hanem a csodaszép Kaszubi-tóhátság területén és Alsó-Sziléziában is bőséggel akadnak kiadó nyaralóházak. Kínálatunkban Ön is biztosan megtalálja a kedvére való nyaralóházat vagy apartmant. Bár a nyaralóházak színvonala semmiben nem különbözik a nyugati országok házainak nívójától, Lengyelországban Ön mégis alacsonyabb bérleti díjakkal számolhat, nem is beszélve a sokkal alacsonyabb költségekről, mint pl az élelmiszer és a belépődíjak.

Olvasson utána a különböző régiók programlehetőségeinek és látványosságainak, és foglalja le lengyelországi nyaralóházát még ma!

Nyaralóházak Lengyelországban

 

Nyaralóházas pihenés a lengyel tengerparton

Bár nem tartozik Európa legmelegebb tengerpartjai közé, a lengyel Balti-tenger partja rendkívül népszerű úti cél a nyugalomra és tiszta levegőre vágyó turisták körében. A jótékony klíma, az álomszép napfelkelték és naplementék, a hosszan elnyúló homokos strandok és nem utolsósorban az otthonos kis éttermek és fogadók mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy nyaralását felejthetetlenné tegyék a lengyel tengerparton. Ha Ön nem akar nyaralása közben minden nap főzni, mindenképpen fontos szempont, hogy nyaralóháza közelében megfelelő minőségű és árkategóriájú éttermek legyenek; szerencsére Lengyelországban, a Balti-tenger partján igazi kulináris sokszínűséget talál, és az ételek ára is megfizethető. Merüljön el Ön is a lengyel konyha ízletes világában, és töltődjön fel –testileg és lelkileg egyaránt – egy kényelmes tengerparti nyaralóházban!

Nem sokan tudják róla, de Lengyelország valódi paradicsom a vízi sportok szerelmesei számára: számos hajóroncs várja a régi idők emlékeiben elmerülni vágyó búvárokat, a kedvező szélviszonyok pedig a szörfösöknek kínálnak ideális körülményeket, sőt a sok szörfiskola tanfolyamain kezdők is ismerkedhetnek ezzel az izgalmas sporttal.

Nyaralóházak a tengerparton

 

Városi apartmanok Lengyelországban

Lengyelország fővárosa, Varsó tele van meglepetésekkel. Bár egy 2 milliós nagyvárosról beszélünk, majdnem felét parkok, és egyéb zöld területek teszik ki, valamint több tó és víztározó is erősíti a város természeti jellegét. A város vezetése mindig is odafigyelt a tiszta levegő – és ezzel együtt az emberek jó közérzetének – megőrzésére. Építészeti szempontból Varsóban egy igazi stíluskavalkádot találunk. A második világháborús bombázások Varsó nagy részét szinte a földig rombolták, és a kommunista időkben a rombolás tovább folytatódott a megmaradt épületeken azzal, hogy mindent szocreál stílusban kezdtek átépíteni. Éppen ezért a 20. század második felében óriási felújítások, és rekonstrukciós munkálatok zajlottak a város területén, aminek eredményeképpen az UNESCO felvette az Óvárost a világörökségek listájára, mint a teljes rekonstrukció kivételes példáját. Ma Varsó városképében majd minden építészeti korszak képviselteti magát: a gótikától a modern felhőkarcolókig.

Fedezze fel Ön is magának ezt a kultúrkincsekben gazdag, modern világvárost! Élvezze a híres lengyel vendégszeretetet és a sok-sok zöldterületet. Foglalja le mielőbb varsói városi apartmanját, amelyből kiindulva kényelmesen bejárhatja a várost és környékét.