search

Kiadó nyaralóházak Luxemburgban

 

Kiadó nyaralóházak Luxemburgban

Nyaralóházak Luxemburgban

A Benelux-államok legkisebb tagja, Luxemburg Európa legnagyobb mini állama. Apró méretének egyik legnagyobb pozitívuma, hogy mindegy, hogy nyaralóházunk az ország melyik részén található, egy-egy napos kirándulásokkal könnyedén bejárható minden régió, esténként pedig kényelmes nyaralóházunkban pihenhetjük ki az egész napos városnézést vagy éppen természetjárást. Luxemburgban pedig sem gyönyörű természeti szépségekben, sem kulturális értékekben nincs hiány.

Nyaralóházak Luxemburgban

 

Vissza a természetbe – Luxemburgban

Luxemburgban –tengerpart nélkül is – rengeteg kirándulási lehetőség és természeti érték vár Önre: apró patakok, gyönyörű erdők, bájos, lankás borvidékek és tavak teszik a tájat változatossá.

Luxemburgi nyaralóházaink biztosan megnyerik az Ön tetszését; a nyaralóházak színvonala és felszereltsége minden igényt kielégít. A nyaralóházak és apartmanok berendezésének stílusa pedig a mindenkori tulajdonos ízlését tükrözi, így Ön kedvére válogathat az egyedi és stílusos ingatlanok között. Csakis Ön dönti el, hogy mennyi luxust szeretne élvezni luxemburgi nyaralása során.

 

Sport a luxemburgi nyaralás alatt

A luxemburgiak rendkívül aktív nép, maradjon Ön is aktív nyaralása idején is! Sok különböző sportág közül válogathat: az ország apró méretéhez képest hosszú – mintegy 300 km hosszúságú – mountainbike pálya, és kb. 600 km hosszú bicikliút található az ország alig több mint 2500 km˛ nagyságú területén. Emellett a sziklamászás, a horgászat és a túrázás, valamint a golf is a kedvelt sportok közé tartoznak. Gyönyörű kilátás nyílik a tájra siklóernyőzés és hőlégballonozás közben – mindenképp próbálja ki Ön is!

 

Kultúra és vásárlás Luxemburgban

Luxembourg – Luxemburg alig 100 ezer fős fővárosa – bár méretben nem veheti fel a versenyt az európai fővárosok többségével, szépsége és politikai fontossága azonban azokkal teljesen egyenlővé teszi. Itt található az Európai Unió több fontos intézménye – köztük az Európai Bíróság és az Európai Parlament titkársága, az Európai Számvevőszék és az Európai Befektetési Bank is. Az uniós intézményeknek otthont adó Kirchberg városrészt számos modern építész és szobrász művei is díszítik, valamint itt találhatók olyan fontos kulturális intézmények, mint a Filharmónia és a Modern Művészetek Múzeuma. 1994-ben az UNESCO a város régi negyedeit és erődítményeit felvette a világörökségek listájára. Próbálja ki az ország különleges finomságait a tipikus luxemburgi piacokon, ahol minden nemzeti borfajta, különböző snapszok, kolbász és mézfajták is megtalálhatók. Emellett természetesen ugyanúgy jelen vannak a modern bevásárlóközpontok is. Inspirálódjon a gyönyörű kirakatokat nézegetve, és térjen be a város trendi luxus butikjaiba is. Történelmi világörökségek, klasszikus zene, folklór és modern művészeti múzeumok, várak és művészeti kiállítások – Luxemburg tagadhatatlanul fontos kulturális vonzerővel bír. Nem is beszélve az itt élő emberek kulturális és nyelvi sokszínűségéről – ebben az aprócska országban a latin és a germán kultúra találkozik, és nagyon jól meg is férnek egymás mellett. Járja be Luxembourgot és a csodás luxemburgi vidéket komfortos luxemburgi nyaralóházából kiindulva!