search

Kiadó nyaralóházak és apartmanok Magyarországon

Pihenés Magyarország szerte

Miért is utazna több száz km-t, ha egy rövid kis vakációra vágyik? Magyarország telis tele van gyönyörû vidékekkel, kulturális értékekkel és érdekességekkel, amelyek a kapottnál jóval több figyelmet érdemelnének. Nyaraljon itthon - kényelmesen, egy jól felszerelt magyarországi nyaralóházban!

A NOVASOL kínálatában az egész ország területén megtalálhatóak szállások- legyen az balatoni nyaralás, egy fõvárosi szállás Budapesten egyhosszúhétvégén vagy egy borkóstolóval egybe kötött Eger környéki kirándulás mellett, ránk mindenben számíthat. Kínálatunkban szerepelnek kisméretû villák, mesés nyaralóházak medencével vagy anélkül, városi apartmanok Budapesten és vidéki városokban egyaránt. Az ország valamennyi fontosabb régiójában találkozhat kínálatunkkal, többek között a Balatonon nyaralóházakkal, a kiadó lakásokkal a Dunakanyarban , a Velencei-tónál és a Tisza-tónál.Fedezze fel családjával Magyarország legszebb részeit és mindeközben érezze magát otthon egy kényelmesen berendezett nyaralóházban, amelynek belsõ kialakítása a mindenkori tulajdonos egyéni ízlését tükrözi, és ezzel a nyaralás még személyesebb élménnyé válik.

 

Élményekben gazdag nyaralás - nyaralóházak Magyarországon

A NOVASOL legtöbb nyaralóházának bérleti díjában benne van már az ágynemû díja, az elektromosság illetve a takarítás ára is, és sok magyar nyaralóházban a háziállatok is szívesen látott vendégek. Érkezésének idõpontját szabadon megválaszthatja - felár nélkül.

Ha hotelszoba helyett nyaralóházat bérel, pihenése sokkal intimebb hangulatban fog telni, semmi sem zavarja majd a családjával töltött idõt. Tájékozódjon a programokkal és látványosságokkal kapcsolatban és válassza ki mielõbb az Ön számára legideálisabb üdülőházát Magyarországon!

 

Nyaraljon a magyar tengernél, a Balatonnál!

Eljött a nyári szezon, utazzon el a magyar tengerünkhöz, a Balatonhoz nyaralni! Amint kiválasztotta a legkedvezőbb balatoni nyaralóját a NOVASOL kínálatából, már készítheti is a strandkellékeket. Otthonos és teljesfelszereltséggek rendelkező kiadó nyaralók  a Balatonpart közvetlen közelében, városi apartmanok és lakások a nyüzsgésen, vagy vidéki családias kertesházak a Balaton vonzáskörzetében.

 

Nyaralóházak Budapesten

Biztosak vagyunk benne, hogy Magyarország népességének minimum 80%-a legalább egyszer járt már Budapesten. De vajon hány százalék nézett már valóban körül a fõvárosban? Hány százalék mászta meg a Gellért-hegyet, sétált a Margit-szigeten, vagy gyönyörködött a Duna és a kettéosztott város csodás kompozíciójában a Halászbástyáról? Kevesen; pedig mennyi értéket és élményt rejt magában ez az ismeretlen-ismerõs világváros!

Szánjon idõt és energiát Budapest megismerésére, és biztosan nem fogja megbánni, ha nekivág budapesti üdülésének! Sétáljon a Duna-parton, menjen végig a lépten-nyomon történelmi emlékeket idézõ Andrássy úton, egyen egy rétest a Fõvám téri Vásárcsarnokban, vagy térjen be egy tradicionális cukrászdába; majd lazítsa el városnézéstõl megfáradt izmait az egyik híres fürdõben. Ha pedig megihlette a város hangulata, és mélyebbre szeretne ásni a magyar kultúrában, látogasson meg egy-két múzeumot vagy akár a királyi palotát a Várhegyen!

Budapesti felfedezõtúrájához pedig biztosan talál egy kiindulási pontként szolgáló, igényeinek megfelelõ apartmant. Válasszon most a NOVASOL kínálatában található budapesti apartmanok közül!

 

NOVASOL kapcsolatfelvétel

Beföldi irodáinkkal felveheti a kapcsolatot ha kérdése adódna. Központi irodánk Siófok Fő utca 131 cím alatt található, telefonos elérhetőségünk: +36 84 506-622,+36-30 / 22-41-666. Lehetősége elektronikus levélben is kérdezni tőlünk a novasol@novasol.hu illetve sales@novasol.hu címen.

Minden szezonban kinyit balatongyöröki irodánk Paphegy 1909 hrsz. alatt, hogy a magyarországi nyaralók problémamentes pihenését biztosítsák, segítve a Siófoki iroda munkáját. Telefonos elérhetőség: +36 83 546 066.

Dánia központjában Koppenhágában található a nemzetközi vezető irodánk NOVASOL A/S, Virumgårdsvej 27, DK-2830 Virum / Koppenhága cím alatt.