search

Szállások Baja városában a Duna partján

Válassza az igazi felfrissülést és maradandó élményt a szállások Baja kínálatunkból! A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda belföldön közel 600 apartmant, üdülőobjektumot értékesít nyaralás céljából, amiből könnyen kiválaszthatja az Ön és családja, szerettei igényeihez leginkább igazodó nyaralót. Keresőbe beírt úticél, illetve szűrők segítségével, valamint Európa-szerte működő szervizirodáink közreműködésével egyszerű, tökéletes, ezáltal felejthetetlen nyaralási élményben lehet része. Négylábú házi kedvencét sem kell otthon hagyni, a családi nyaralásra kutyát is vihetnek magukkal. Keresse a NOVASOL kutyabarát szálláshelyeit, nyaraljanak együtt az otthon kényelmével!

szállások Baja

Látnivalók, szállások Baja vonzáskörzetében

Baja Magyarország déli részén Budapesttől 160 kilométerre található a Mohácsi-szigettel szemben. Jelentős kikötőváros és fontos közlekedési csomópont már több száz éve. Pihenjen a NOVASOL kínálatából valamelyik magyarországi apartman hívogató objektumában és felejtse el a szürke stresszes hétköznapokat családjával, szeretteivel egyaránt!

Baja tagadhatatlanul a halászlé fővárosa. Korábban a városlakók élete leginkább a halászlé körül forgott. A mai napig annyira szeretik a bajaiak a halat, hogy fejenként évente 66 kg-ot fogyasztanak belőle. Az eredeti bajai halászlé receptjét valóságos tradíció őrzi. A bográcsban készült mennyei halászlé leginkább abban különbözik a többi magyarországi halászlétől, hogy gyufatésztával készül. Persze egy csipetnyi szeretet és megfelelő fűszerek sem hiányozhatnak belőle. A Bajára látogatók bármelyik csárdában megkóstolhatják, illetve akár az évente megrendezésre kerülő Bajai Halfőző Fesztivál keretein belül meg is mérettethetik magukat egy halászlé főző versenyen.

Otthon kényelmét sugárzó NOVASOL szállások Baja város körül bizonyára elnyerik Ön és szerettei tetszését. Ha pedig máshol támad kedvük megszállni tekintse meg több ajánlatunkat. Európa-szerte 50 000 nyaralóházat kínál a NOVASOL 26 országban. Pár kattintással a szűrők és a kereső segítségével könnyedén kiválaszthatja a család és szerettei kedvenc pihenőhelyét. Legyen egy romantikus hegyvidéki szállás, vagy egy medencés tengerparti nyaralóház a NOVASOL lehetőségei közül egyszerűen megtalálhatja kedvencét.

Programok, szállások Baja környékén

Andalogjon szerelmével meghitten a Sugovica parton a Duna egyik mellékágán át a Petőfi-szigetre valamelyik hídon keresztül és gyönyörködjön a csodaszép tájban. Bajának a családias légköre, valamint az izgalmas programjai több tízezreket vonz. Ön se hagyja ki Bács-Kiskun régió szálláshelyeit! Járja be a környéket: túrázzon, horgásszon, kiránduljon, vagy csak nyugodtan fogyasszon el egy pohár bort valamelyik híres magyarországi borfajtából és élvezze az életet!

Baja területe már az őskorban lakott hely volt és a vaskort leszámítva az is maradt folyamatosan. Fontos folyami átkelő hellyé vált kikötővel rendelkezett a 6. századtól. Első írásos emlék mely Baját említi a 14. századhoz köthető. Neve török eredetű. A török megszállás alatt is fontos szerepet játszott a település, ami ebben az időben török fürdővel, mecsettel és több száz házzal gyarapodott. Baja számos nehéz időszakon esett át a török megszálláson kívül: árvíz sújtotta, pestisjárvány és tűzvész pusztította.

Ennek ellenére a 18. század végétől igazi kereskedelmi központtá alakult. Induljon útnak családjával, illetve akár egy nagyobb társasággal és élvezzék ki a szállások Baja által nyújtott kellemes pihenést, feltöltődést! Ne feledje négylábú házi kedvencét sem kell kihagynia a családi vakációból, hisz egyre több kutyabarát apartman áll a pihenni vágyók rendelkezésére. Ha segítségre szorul az ideális pihenőhely kiválasztásakor ne habozzon, Európa-szerte várják elhivatott NOVASOL munkatársaink akár személyesen is szervizirodáinkban, de telefonon is készséggel állnak rendelkezésére.