search

Lenyűgöző szállások Badacsony területén a Balatonon

Következő vakáció alkalmával legyen egy a NOVASOL szállások Badacsony kínálatunkból melyben megpihen családjával szeretteivel. Magyarországi szálláshelyek közül akadnak önálló nyaralóházak, melyek leginkább családosoknak kedvező, apartmanházak amik pároknak és gyermekes családosoknak egyaránt kitűnő választás, illetve az igazán aktív nyaralás szerelmesei lakóhajóban is eltölthetik álmai nyaralását.

szállások Badacsony

Látnivalók, szállások Badacsony vonzáskörzetében

Minden kényelemmel felszerelve és az Ön pihenésére és kikapcsolódására tervezve, önálló, privát nyaralóházaink még kellemesebbé teszik a nyaralást. Ha egy dinamikus, de nem stresszes és túlságosan fárasztó nyaralásra vágyik, akkor válassza nyaralóházainkat vagy apartmanjainkat Badacsony és környékén: így a NOVASOL szállásairól könnyen és stresszmentesen eléri a kívánt helyszínt és eltölthet egy izgalmas programokban és kényelemben gazdag napot. Ragadja kézen családját és pihenjenek együtt Balaton szálláshely kínálatunk valamelyikében és felejtse el hétköznapi gondjait! Balatoni nyaralás alkalmával számos változatos szálláskínálattal rendelkezik a NOVASOL. A szállások lefoglalása gyors és rendkívül könnyű. Tekintse meg választékunkat és találja meg a vágyainak és igényeinek legmegfelelőbb házat a honlapunkon és foglalja le most! Induljon el a „magyar tenger” felé és fedezze fel szállásáról kiindulva Badacsony térségét és nyaraljon balatoni nyaralóinak egyikében!

Kirándulások, szállások Badacsony területén

Badacsony vonzáskörzetében a Balaton északi vidékén számos olyan látnivaló és program kínálkozik, amit akár rosszabb idő esetén is meleg szívvel ajánlunk! Túrázás az északi-parton található Tapolcai-medence tanúhegyein, vagy a Káli-medence festői falvai között mind életre szóló élményt nyújtanak. Foglalja le valamelyiket a NOVASOL szállások Badacsony ajánlataink közül és fedezze fel Észak-Balaton csodálatos vidékét!

Badacsony már pusztán szépségével magával ragadó. A kitűnő borok, a helyiek vendégszeretete és a számtalan irodalmi-történelmi emlék pedig maradásra késztet. Aki ide látogat bőven talál kirándulóhelyet, kilátót, strandokat igény szerint. A gasztronómia szerelmeseinek pedig igazi kánaán. A borkóstolás Badacsonyon szinte kötelező program, rengeteg helyi borász borkülönlegességeit ismerhetünk meg, illetve vihetünk haza palackba zárva.

Egész éves programok, szállások Badacsony vidékén

Magyarország nyugati részén a táj igazán változatos és lenyűgöző. A Balaton édes vize nem csak nyáron várja az érdeklődőket. Számos program, lehetőség várja egész évben az erre látogatókat. Kiránduljon szeretteivel, fedezze fel a NOVASOL magyarországi szállások által nyújtott kellemes, lélekmelengető pihenést, felejtse el a szürke hétköznapok stresszes mindennapjait! A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda belföldön közel 600 apartmant, üdülőobjektumot értékesít nyaralás céljából, amiből könnyen kiválaszthatja az Ön és családja, szerettei igényeihez leginkább igazodó nyaralót. Keresőbe beírt úticél, illetve szűrők segítségével, valamint Európa-szerte működő szervizirodáink közreműködésével egyszerű, tökéletes, ezáltal felejthetetlen nyaralási élményben lehet része. Négylábú házi kedvencét sem kell otthon hagyni, a családi nyaralásra kutyát is vihetnek magukkal. Keresse a NOVASOL kutyabarát szálláshelyeit, nyaraljanak együtt az otthon kényelmével!

Badacsonyon található a Balaton egyik legromantikusabb célpontja is a Rózsakő. Ez a hely arról híres, hogy annak idején Szegedy Róza a Kisfaludy-ház felett lévő bazalttömbön üldögélt szeretett férjével. A legenda szerint ha egy fiú és egy lány a Balatonnak hátat fordítva  leül a kőre egymás kezét fogva, még abban az évben jegyesek lesznek. Foglalja le valamelyiket a szállások Badacsony kínálatunk közül és töltsön el egy romantikus pihenést szerelmével, családjával az otthon kényelmével!