search

Nyaralóházak, szállások Balatonalmádi területén

Magyarországi nyaralás alkalmával mindenkiben felmerül a Balaton lehetséges nyaralócélpontként. A Balaton északi csücskében igazán különleges helyre bukkanhatunk. Foglalja le NOVASOL szállások Balatonalmádi ajánlatunk közül Önnek és családjának leginkább szimpatikus szálláshelyet és élvezze a balatoni nyaralás felejthetetlen élményét akár egész évben!

szállások Balatonalmádi

Látnivalók, szállások Balatonalmádi vonzáskörzetében

Minden kényelemmel felszerelve és az Ön pihenésére és kikapcsolódására tervezve, önálló, privát nyaralóházaink még kellemesebbé teszik a nyaralást. Ha egy dinamikus, de nem stresszes és túlságosan fárasztó nyaralásra vágyik, akkor válassza nyaralóházainkat vagy apartmanjainkat Balatonalmádin és környékén: a NOVASOL szállásairól könnyen és stresszmentesen eléri a kívánt helyszínt és eltölthet egy izgalmas programokban és kényelemben gazdag napot. A Balatonon rengeteg és változatos szálláskínálattal rendelkezik a NOVASOL. A szállások legfoglalása gyors és rendkívül könnyű. Következő családi vakáció alkalmával válasszon egyet a balatoni szállások NOVASOL ajánlatai között és szerezzen meglepetést családjának, szeretteinek! Tekintse meg választékunkat és találja meg a vágyainak és igényeinek legmegfelelőbb házat a honlapunkon és foglalja le most!

Programok a Balatonon, szállások Balatonalmádi területén

Balatonalmádira érve egyből egy csodálatos panoráma fogad bennünket, melynek központja a Fűzfői-öböl. Távolabb láthatjuk, ahogy a kenesei magaspart színesíti a tája ta Sió völgyében. Lenyűgöző a látvány, az év bármelyik időszakában látogatunk is el ide. A strandoláson kívül remek lehetőség nyílik sétálni, túrázni, sőt a kitűnő, felújított kerékpárútnak köszönhetően biciklizni sem utolsó innen, akár körbetekerni az egész Balatont.

Az Óvári Messzelátó, mely korábban Wesselényi kilátóként volt ismert Balatonalmádi jelképe közel 100 éve. Magyarországi szállások a NOVASOL ajánlatai között bizonyára mindenki kedvencévé válik. Online könnyedén szűrők és a kereső segítségével, illetve a paraméterek kiválasztásával ki tudja választani a legmegfelelőbbet Önnek és családjának egyaránt. Mindenkinek más a kedvence: medencés, önálló nyaralóház, vízközeli apartman, esetleg egy erdei üdülőház a NOVASOL ajánlatai között kedvére válogathat. Ragadja kézen családját és élvezzék a balatoni nyaralást!

Balatonalmádi szerencsés fekvésének köszönheti, hogy az általában szeles vízpart helyett a nyugati és északi oldali domboknak hála szélárnyékos a település. Megközelíteni is könnyedén lehet akár autóval, akár tömegközlekedéssel is érkezzünk ide, ugyanis vonattal is lehetséges.

Kirándulás, szállások Balatonalmádi régiójában

Hol is lehetne ideálisabb egy igazán feltöltő nyaralásra, mint a Balatonnál? Legyen egyik a szállások Balatonalmádi ajánlataink közül a következő, ahova kicsit kiszakad a szürke hétköznapokból családjával! Sőt, jó hírünk van azoknak a belföldi pihenni vágyóknak is, akik négylábú házi kedvencüket sem hagyják szívesen ki a családi nyaralásból, kiruccanásból. A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda ugyanis egyre több kutyabarát apartmant és önálló nyaralóházat kínál nemcsak országszerte, de Európa 26 országában egyaránt. Vannak olyan különösen kutyabarát objektumaink is, melyekbe a háztulajdonosaink szeretettel várják az akár több és nagytestű kutyákkal érkező pihenni vágyókat is. A honlapon keresztül könnyedén rá lehet szűrni igény szerint a desztinációkra, illetve az üdülőházak fajtájára is.

Nem kell tovább keresgélni, foglalja valamelyiket a NOVASOL balatoni nyaralóház kínálata közül, hogy felejthetetlen legyen a következő családi nyaralás!