search

Üdüljön a Balaton északi partján nyaralóházakban és apartmanokban

Nyaralás a Balaton északi partján

A Balaton északi partja meredekebb, a víz is mélyebb. Újonnan épült strandfürdők várják a vízimádókat változatos programokkal.

Az északi part fővárosától, Keszthelytől kiindulva egészen Balatonfüredig rengeteg látnivalóval találkozunk a kisebb falvakban is. Balatoni nyaralóházaink, lakásaink a legjobb kiindulópontok egy kiváló kiránduláshoz.

Északi.part

Az Északi-part

Pihenjen magyarországi nyaralóink egyikében családjával, barátaival és látogassanak el a Balatonra is. A Balaton északi partja mentén húzódó vulkanikus táj túrákhoz csalogat, melyek közben gyakran megállhatnak, hogy a csodálatos panorámában gyönyörködjenek. Itt nagyon jó túralehetőségek, valamint kerékpártúrák adódnak.

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park számos természetvédelmi területből áll, ahol cseppkőbarlangokat, föld alatti tavakat, gejzíreket és vulkanikus hegyeket, bizarr sziklákat, mészkősziklákat lehet megszemlélni. Foglaljon idegenvezető által vezetett túrát, vagy fedezze fel a természet titkait saját maga a számos tanösvény segítségével Balatoni nyaralóházainkból

Programok egész évben

Művészetek Völgye

Kapolcs település a központja Magyarország legnagyobb művészeti fesztiváljának, ami több napon kereszül várja a több ezres érdeklődőket ígényes fellépőkkel, kézműves portékákkal, és izgalmas előadásokkal. Látogassak el nyáron Kapolcs és környékére a Művészetek Völgyébe és szálljanak meg Észak-Balaton parti szálláshelyeink egyikében.

Palóznaki Jazz Picknick

A Palóznaki Jazz Picknick a Balaton északi partján augusztusban várja az érdeklődőket. Igényes zenei rendezvény a Palóznaki szőlőhegyen, ahol remek élő Jazz zenét hallgathat finomabbnál-finomabb borokat kóstolgatva. 

Gardafesztivál - Tihany

A Balaton-felvidék egyik leglátogatottabb gasztronómiai eseménye az őszi szezonban Tihanyban.  Érdemes ellátogatni és végig kóstolni a balatoni halból készült finomságokat az Észak-Balaton nyaralóházból. 

Hozza el családját, barátait, vagy töltődjön fel kollégáival nyaralóházaink egyikében. Csapatépítő tréningük remek kiindulópontja lehet egy NOVASOL nyaralóház a Balatonon.