search

Szállások Balatongyörök területén a Balatonon

Következő vakáció alkalmával válassza egyiket a NOVASOL szállások Balatongyörök kínálatunk közül és töltsön el egy felejthetetlen pihenést családjával, barátaival, szeretteivel.

szállások Balatongyörök

Látnivalók, szállások Balatongyörök területén

Próbálja ki, foglalja le valamelyik NOVASOL nyaralóházat, apartmant, esetleg luxusvillát sőt, lakóhajót is még ma és szervezze meg a családi nyaralást előre! Ha pedig egy nagyobb baráti társasággal érkezne utolsó pillanatban sem kell aggódni, hisz akár 10 fős nyaralóházba is foglalhat nálunk last minute kereteken belül. A NOVASOL több, mint 50 éve foglalkozik nyaralóház-közvetítéssel Európa-szerte. Jelenleg 26 országban jóval több, mint 50 000 nyaralóházban számos szervizirodával várjuk és fogadjuk a pihenni vágyókat gyermekkel, kutyával, nagyobb társasággal különböző koncepciójú üdülőházainkban.

Ragadja kézen családját, barátait és pihenjenek valamelyik balatoni szállás ajánlatunk egyikében!

Mindegy, hogy egy elhagyatott, érintetlen természeti környezetben lévő kunyhó, vagy egy privát saját medencével rendelkező nyaralóház a tengerparton, illetve egy nyüzsgő városközponti modern apartman, esetleg egy egyedülálló ringatózó lakóhajó valamelyik kanálisban, vagy egy kihajózható vitorlás a tengeren, illetve a Balatonon a válasz ugyanaz: hagyja hátra a szürke hétköznapokat és pihenjen az otthon kényelmével, válasszon a NOVASOL nyaralóház kínálatából még ma!

Programok, szállások Balatongyörök vonzáskörzetében

A Szépkilátó Balatongyörökön a Balaton egyik legszebb panorámáját tárja elénk meredek lépcsősorok megmászása nélkül. A táj garantáltan levesz minket a lábunkról, hisz az egykori vulkanikus hegyek ölelik körül az öböl keleti részét. Mindezek látványa igazán lenyűgöző.

Pihenjen legközelebb valamelyikben a NOVASOL magyarországi szállások ajánlatok közül szeretteivel! Sőt, jó hírünk van azoknak a belföldi pihenni vágyóknak is, akik négylábú házi kedvencüket sem hagyják szívesen ki a családi nyaralásból, kiruccanásból. A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda ugyanis egyre több kutyabarát apartmant és önálló nyaralóházat kínál nemcsak országszerte, de Európa 26 országában egyaránt. Vannak olyan különösen kutyabarát objektumaink is, melyekbe a háztulajdonosaink szeretettel várják az akár több és nagytestű kutyákkal érkező pihenni vágyókat is. A honlapon keresztül könnyedén rá lehet szűrni igény szerint a desztinációkra, illetve az üdülőházak fajtájára is.

Kirándulás a közelben, szállások Balatongyörök területén

A Szépkilátóból leereszkedve elérhetünk a római korból fennmaradt kristálytiszta vízü forráshoz, ami a kétezres évek elején lett felújítva. A szállások Balatongyörök nyaralóház valamelyikéből kiindulva felfedezhetjük a forráson kívül a hely többi látnivalóját is.

Hozza el családját, barátait és élvezzék együtt a Balaton csodálatos környezetét akár egész évben!