search

Nyaralás a Balaton déli partján

Pihenjen a Balatonnál, válassza a déli partot

Siófok, Zamárdi, Balatonlelle, ez csak pár népszerű magyar nyaralóhely a sok közül, amit meglátogathat, vagy ahol szállást foglalhat hazai nyaralásához. Zamárdi újabban méltán híres a fesztiválrjairól, amíg Siófok az éjszakai élettől pompázik. Ahogy nyugat fele halad a part mentén, egyre egyszerűbb és nyugalmasabb magyarországi nyaraló övezeteket tapasztalhat meg, melyek csendesebbek, mint a főszezon nyüzsgő és zajosabb városai. Válogasson a nyaralóházak közül, garantáljuk, hogy megtalálja Ön is a legideálisabb nyaralóházat balatoni nyaralásához, legyen az egy fiatalok számára alkalmas apartman, vagy családoknak egy kellemes vízparti magyar nyaralóház közvetlen a Balaton mellett.

Képtalálat a következőre: „naplemente balaton”

Élménydús, aktív pihenés nyaralása alatt a Balatonnál

Egy nyári fesztiválon való részvétel a Balatonnál önmagában egy felejhetetlen élmény garanciája. Ezenkívül rengeteg sport és aktív pihenési lehetőséget találhat az egész magyar tengeri régió szerte. Balatoni nyaralóházainkból számos program elérhető az egész család számára. Legyen szó vízi sportokról - úszásról, kajakozásról, SUP-ról, hajózásról, vicibiciklizésről, vagy szárazföldi kerékpár túrákról, erdei kirándulásokról, vagy gyalogtúrákról a helyi dombok között a gyönyörű természetben a Balatonra látogatni mindenki számára felejthetetlen élmény. 

Programok a Déli-parton

Balatonkör - kerékpárral a Balaton körül

Tavasszal rendezik Zamárdi indulással. A teljes távolság 282 km, de a szervezők minden korosztályra gondoltak a szakaszok felállítása során, ezért több szakaszra osztották a távot. Indulni lehet a 206 km hosszú Balatonkör, a 76 km-es Kiskör, a 25 km-es Családi kör és a legkisebbeknek az 5 km-es Balatoni köröcske távon. A kerékpártúra célja kezdettől az egészséges életmód és a természet védelem népszerűsítse. Induljon a Balaton körül kerékpárral Zamárdi nyaralóházaink egyikéből.

Balaton- és Öbölátúszás

Töltődjön fel balatoni apartmanház kínálatunk egyikében egész évben. Nyáron kerül megrendezésre, időjárástól függően ez a nemzetközi úszóverseny. Két helyszínen, külön időpontban és távban lehet indulni: Révfülöp és Balatonboglár között 5,2 km, míg Balatonfüred és Tihany között 3,8 km.

B My Lake, Balaton Sound, Strand Fesztivál

Mindegyik zenei esemény több napos nyári rendezvény. A B My Lake, a Balaton Sound és a Strand Fesztivál nemzetközi prémium zenei fesztiválok, leginkább a fiatalokat vonzzák. Remek lehetőség nagyobb társaságoknak az akár 6+ fős apartmanházaink Zamárdiban. 

Ozora Fesztivál

A talpalatnyi Földi Paradicsomba a világ minden részéről érkeznek a béke és a szeretet rajongói. Ez a fesztivál ugyanis más, mint a többi. Itt valódi közösségben, családias hangulatban táncolnak és érzik jól magukat több napon kersztül a résztvevők. Nemcsak a goa, chill műfajok kedvelői érkeznek Ozorára, hanem a gasztonómia és a képzőművészet színes palettája is hasonlóképp ide csalogatja az érdeklődőket.

A Balaton déli partjára nemcsak nyáron érdemes ellátogatni. Télen igazi varázslatos és meseszerű táj tárul elénk, ahogy a 77 km hosszú Balaton felszínét összefüggően jégpáncél borítja be. Szálljanak meg Siófoki nyaralóink egyikében akár télen is, Európa legnagyobb tavának fővárosában. Balatonparti üdülőházaink közül könnyedén kiválaszthatja a leginkább megfelelőt Ön és családja számára pár kattintással. 

Balaton télen