search

Üdítő szállások Hévíz területén a Balatonon

Következő családi vakáció alkalmával foglaljon egyet a NOVASOL szállások Hévíz kínálatunk valamelyikébe és élvezze a kényeztető felüdülést az év bármelyik időszakában!

szállások Hévíz

Látnivalók, szállások Hévíz vonzáskörzetében

Érkezzen bátran akár kisgyermekkel, akár nagyobb társasággal, vagy épp családja szőrös gyermekével a NOVASOL nyaralóház ajánlatai közül bőven talál gyermekbarát, kutyabarát, illetve olyan önálló szálláshelyeket melyek nagyobb társaság befogadására képesek. Merítsen ötletet inspirációs ajánlataink közül, hogy könnyebben el tudják dönteni következő nyaralásuk helyszínét. Ugyanis Magyarországon kívül 25 másik európai ország több, mint 50 000 szállásai közül kedvére válogathat, legyen az épp Horvátországban, Olaszországban, vagy a skandináv országok közül valamelyikben. A NOVASOL kínálatából kedvére utazhat a télből a nyárba és fordítva, illetve kitűnő síparadicsomokhoz közeli apartman gyűjtemény nyűgözheti le. Ragadja kézen családját, barátait és pihenjenek az otthon kényelmével valamelyik NOVASOL szálláshelyen!

Fedezze fel a környék látnivalóit, pihenjen meg valamelyik NOVASOL által kínált magyarországi nyaralóház kényelmes otthonában barátaival, szeretteivel, családjával!

Kirándulás a környéken, szállások Hévíz területén

Jó hírünk van azoknak a belföldi pihenni vágyóknak is, akik négylábú házi kedvencüket sem hagyják szívesen ki a családi nyaralásból, kiruccanásból. A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda ugyanis egyre több kutyabarát apartmant és önálló nyaralóházat kínál nemcsak országszerte, de Európa 26 országában egyaránt. Vannak olyan különösen kutyabarát objektumaink is, melyekbe a háztulajdonosaink szeretettel várják az akár több és nagytestű kutyákkal érkező pihenni vágyókat is. A honlapon keresztül könnyedén rá lehet szűrni igény szerint a desztinációkra, illetve az üdülőházak fajtájára is.

Hévíz fő nevezetessége az Európában egyedülálló természetes tőzegmedrű meleg gyógyvízű tó. Legyen egy a szállások Hévíz kínálatunk közül következő úticélja a családnak, barátoknak és hagyják hátra a stresszes szürke hétköznapokat. A meleg gyógyvízű tó garantáltan felüdülést hoz testnek és léleknek, főleg ha NOVASOL szálláshely párosul hozzá!

Pihenés a Balatonnál, szállások Hévíz körül

Kevesen tudják, de a Hévízi-tó történelme visszanyúlik egészen a római korig. Magának a fürdőnek a kialakításában, pedig az akkori egyik legbefolyásosabb családnak a Festeticséknek hatalmas szerepük volt. A 18. században ugyanis ennek a családnak a birtokában volt a forrás és annak környéke. Gróf Festetics Györgynek köszönhetően felvirágzott a fürdőélet, hisz fürdőtelepet alakított ki a forrás körül.

Látogasson el Ön is családjával, szeretteivel Hévízre, pihenjenek valamelyikben a NOVASOL szállások a Balaton körül töltődjenek fel igazán!

Próbálja ki, foglalja le valamelyik NOVASOL nyaralóházat, apartmant, esetleg luxusvillát sőt, lakóhajót is még ma és szervezze meg a családi nyaralást előre! Ha pedig egy nagyobb baráti társasággal érkezne utolsó pillanatban sem kell aggódni, hisz akár 10 fős nyaralóházba is foglalhat nálunk last minute kereteken belül. A NOVASOL több, mint 50 éve foglalkozik nyaralóház-közvetítéssel Európa-szerte. Jelenleg 26 országban jóval több, mint 50 000 nyaralóházban számos szervizirodával várjuk és fogadjuk a pihenni vágyókat gyermekkel, kutyával, nagyobb társasággal különböző koncepciójú üdülőházainkban. Szállások Hévíz ajánlatunk közül bizonyára talál megfelelőt. Mindegy, hogy egy elhagyatott, érintetlen természeti környezetben lévő kunyhó, vagy egy privát saját medencével rendelkező nyaralóház a tengerparton, illetve egy nyüzsgő városközponti modern apartman, esetleg egy egyedülálló ringatózó lakóhajó valamelyik kanálisban, vagy egy kihajózható vitorlás a tengeren, illetve a Balatonon a válasz ugyanaz: hagyja hátra a szürke hétköznapokat és pihenjen az otthon kényelmével, válasszon a NOVASOL nyaralóház kínálatából még ma!