search

Kelet-Balaton nyaralóházai Magyarországon

Nyaralóházas pihenés a Balaton keleti partjánál

A Balaton keleti nyaraló régiója egy igazán vonzó helyszín a kikapcsolódáshoz és a felejthetetlen nyaralási emlékekhez. A római időszakban épültek az első fürdők, amik még mindig jelen vannak és elég népszerűek a déli és keleti régiókban is a Balatonnál. Ha éjszakai életet keres, akkor irány Siófok, és a Déli part, ott garantáltan kibulizhatja magát a szezon kezdetével, hiszen ezek a legnépszerűbb helyszínek. A Balaton Keleti régiójában nyugodtan relaxálhat gyönyörű kilátással, kilátókkal. Foglaljon nyaralóházat a keleti Balaton parton és élvezze a hajókázós üdülést, forró napsütésben. Válasszon balatoni nyaralóházak egyikéből a NOVASOL kínálatában és foglaljon szállást a családjának.

Ez a 20-30 km-es partszakasz és terület számos meglepetést és maradandó élményt rejteget magában. Íme a legnépszerübb helyek a turistk és pihenni vágyók körében: Balatonvilágos, Balatonaliga, Balatonakarattya, Balatonkenese, Balatonfűzfő, Balatonalmádi, Alsóörs. A Balaton keleti részéhez igen közel helyezkedik el egy újab nagyváros, Veszprém. Amennyiben várostlátogatnának, 25-30-re pedig Székesfehérvár található, mely szintén megér egy látogatást magyarországi nyaralása alkalmával.

Aktív pihenés, fesztiválok, élménydús kikapcsolódás a Balaton keleti részén

A kelet Balaton régió igen sok lehetőséget rejt magában, ha a Balatonnál nyaralna. Amint elkezdődik a nyári szezon, a Balaton maga az üdülő paradicsom, mind a fiatalok, mind az idősebbek körében. A keleti részen is megtalálhatóak nagyobb zenei fesztiválok és tartalmas programok, mint például Alsóörsön, Balatonkenesén. A kirándulni vágyóknak figyelmébe ajálnjuk a balatonakarattyai magaspartot, ahonnan igen gyönyörű a kilátás a Balatonra. Számos kilátó megtalálható Alsóörsön, és persze a közeli keleti régiókban is elvétve.

Balatonfüzfő nem csupán a szezon kezdetével kínál programokat és aktív pihenési lehetőségeket. A balatonfűzfői kalandparkban tudnak bobozni, falatmászni, és fákon mászni is, vagy akár íjjal lőhetnek. Ezen kívül még egyéb érdekes tevékenységet űzhetnek, így garantálva az élményeket magyarországi üdülése alkalmához.