search

Szépséges szállások Keszthely területén a Balatonon

Magyarországi nyaralás során mindenkiben felmerül lehetséges helyszínként a csodálatos Balaton különböző úticéljai. Következő vakáció alkalmával válassza családjának, szeretteinek valamelyiket a NOVASOL szállások Keszthely közül. Itt bizonyára megtalálja igényeiknek leginkább megfelelő nyaralóházat, bármilyen legyen is: önálló nyaralóház, part közei medencés apartman, vagy egy erdei eldugottabb, de annál romantikusabb üdülőház.

szállások Keszthely

Programok, szállások Keszthely környékén

Keszthely a balatoni turizmus után leginkább a Festetics-kastélyról híres. Nem véletlen, hisz Magyarország egyik leglátogatottabb kastélya, ami manapság Helikon Kastélymúzeum néven működik. Hat állandó kiállítást mutat be 5 épületen keresztül.

A 18. századi barokk épület 200 éven keresztül a Festetics család birtokában volt, akik Magyarország egyik legbefolyásosabb nemesi családja volt. Fontos szerepet töltöttek be az ország politikai, gazdasági, tudományos és kulturális életében.

Hol is lehetne ideálisabb egy igazán feltöltő nyaralásra, mint a Balatonnál? Legyen egyik a balatoni szállások ajánlataink közül a következő, ahova kicsit kiszakad a szürke hétköznapokból családjával! Sőt, jó hírünk van azoknak a belföldi pihenni vágyóknak is, akik négylábú házi kedvencüket sem hagyják szívesen ki a családi nyaralásból, kiruccanásból. A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda ugyanis egyre több kutyabarát apartmant és önálló nyaralóházat kínál nemcsak országszerte, de Európa 26 országában egyaránt. Vannak olyan különösen kutyabarát objektumaink is, melyekbe a háztulajdonosaink szeretettel várják az akár több és nagytestű kutyákkal érkező pihenni vágyókat is. A honlapon keresztül könnyedén rá lehet szűrni igény szerint a desztinációkra, illetve az üdülőházak fajtájára is.

Látnivalók, szállások Keszthely vonzáskörzetében

Szerencsére a második világháború nem okozott fatális pusztulást a kastély épületében, így a 80 ezer kötetes főűri magánkönyvtár is épen maradt. Pihenjen szeretteivel valamelyikben a szállások Keszthely kínálatunk közül és csodálja meg a Magyarországon egyedülálló főúri magánkönyvtárat!

Nem meglepő, hogy a kastély parkja természetvédelmi területté lett nyilvánítva. A park számos egzotikus növénykülönlegességnek ad otthont, melynek köszönhetően egyedi hangulatot áraszt. Ragadja kézen szerettét és tegyenek egy romantikus sétát, miután bejárták a kastély kiállítótermeit!

Érkezzen bátran akár kisgyermekkel, akár nagyobb társasággal, vagy épp családja szőrös gyermekével a NOVASOL nyaralóház ajánlatai közül bőven talál gyermekbarát, kutyabarát, illetve olyan önálló szálláshelyeket melyek nagyobb társaság befogadására képesek. Merítsen ötletet inspirációs ajánlataink közül, hogy könnyebben el tudják dönteni következő nyaralásuk helyszínét. Foglalja következő vakációjának helyszínéül valamelyiket a magyarországi szállások közül!  Ugyanis Magyarországon kívül 25 másik európai ország több, mint 50 000 szállásai közül kedvére válogathat, legyen az épp Horvátországban, Olaszországban, vagy a skandináv országok közül valamelyikben. A NOVASOL kínálatából kedvére utazhat a télből a nyárba és fordítva, illetve kitűnő síparadicsomokhoz közeli apartman gyűjtemény nyűgözheti le. Ragadja kézen családját, barátait és pihenjenek az otthon kényelmével valamelyik NOVASOL szálláshelyen!

Kirándulás, szállások Keszthely környékén

Sőt, jó hírünk van azoknak a belföldi pihenni vágyóknak is, akik négylábú házi kedvencüket sem hagyják szívesen ki a családi nyaralásból, kiruccanásból. Vigye következő nyaralására kutyáját is magával, foglaljon egyet a szállások Keszthely ajánlataink közül! A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda ugyanis egyre több kutyabarát apartmant és önálló nyaralóházat kínál nemcsak országszerte, de Európa 26 országában egyaránt. Vannak olyan különösen kutyabarát objektumaink is, melyekbe a háztulajdonosaink szeretettel várják az akár több és nagytestű kutyákkal érkező pihenni vágyókat is. A honlapon keresztül könnyedén rá lehet szűrni igény szerint a desztinációkra, illetve az üdülőházak fajtájára is.