search

Nyaralás Siófok városában a Balatonnál

Siófok nyaralóházai Magyarországon

Siófok, a Balaton fővárosa már hosszú idők óta jó hírnévnek örvend a kikapcsolódás és a felhőtlen nyaralás, valamint a turizmus terén. Már a római időkben itt hozták létre az első fürdőket melyek még ma is a Balaton déli part legnépszerűbbjei. Ha partit és éjszakai életet keres, vagy ha családi pihenésre vágyik akkor a megfelelő helyen jár. A nap folyamán pihenhet a festői és kisgyermek barát sekély homokos strandokon.  Foglaljon le a NOVASOL-nál egy nyaralóházat Siófok legszebb üdülőhelyein. Nyaraljon a Balatonnál mely egy ideális kiindulópont a magyarországi tavak körüli kirándulásokhoz és pihenéshez.

MILLENIUM PARK SIÓfok

Éjszakai élet Siófokon balatoni nyaralása alatt

Siófokon 15 km hosszasan szép strandok találhatóak, ahol kávézók, éttermek és diszkók is vannak. A fő látnivalók közé tartozik a Petőfi sétány, amely Magyarország egyik leghíresebb szórakozásra alkalmas sétáló utcája a balatoni nyárban. Az esti szórakozás a vízparton is jól bevált módszer, a nyári szabadtéri rendezvényeken is igényes programok színesítik a kellemesen meleg estéket. Tehát az éjszakai élet siófoki nyaralása alatt garantáltan élménydús marad, csak látogasson el a Plázs szórakozóhelyre, mely Miami fehér homokos strandjait illusztrálja.

siófok főtér nyaralás

Nyaralás a magyar nyár fővárosában, Siófok nyaralóházaiban a Balaton parton

Nyaraljon a Balaton parti nyaralóházaink egyikében és látogasson el Siófokra. Siófok főterén található az ikonikus Víztorony, mely különlegesség egész országszerte. A mediterrán jellegű éghajlatnak köszönhetően Siófok egész évben kedvező úticélul szolgál. A Balaton fővárosának szívügye a Balaton vízének, környezetének és élővilágának a védelme, így néhány partszakasz teljesen érintetlen. Ennek köszönhető, hogy rengeteg édesvízi hal és madár otthonául szolgál Európa legnagyobb tava.

Az operett szerelmeseinek is különleges élményt kínál a siófoki Kálmán Imre Múzeum, illetve az operett estek. Gyakoriak a könnyűzenei előadások, fesztiválok és helyi koncertek balatoni nyaralása alatt. Siófoki sétákon híres magyar írók és más különböző ismert személyiségek által lakott villák találhatóak meg. Pihenjen siófoki nyaralóházban szeretteivel, vagy valahol a környéken a Balaton parton az otthon kényelmével!

Siófok ajánlott látványosságai, helyszínei, programjai:

- Galerius Élményfürdő és Wellness Központ

- Balatonvilágosi kilátó

- Siófok-Kiliti MotoCross páya

- Balatonszabadi - állatmenhely

- Sió csatorna

- Siófok-Kiliti reptér - tandem ugrás

- Ádánd - Sió-Rally autós park

 

Nyaralás Siófok

Magyarországi nyaralása alkalmával feltétlenül látogasson el a Balatonra és ne hagyja ki a híres siófoki naplementét sem.