search

Szállások Siófok városában a Balatonnál

Szállások Siófok területén a Balatonon

Szállások Siófok vonzáskörzetében lehet a válasz arra a kérdésre, hogy hol is töltse következő vakációját a család, illetve a baráti társaság. Siófok ugyanis remek helyszín az igazi kikapcsolódásra. A Balaton ugyanis itt kezdődik! Az aktív pihenés szerelmesei éppúgy feltöltődhetnek, mint a nyugalomra, strandolásra vágyók. a Balaton fővárosa már hosszú idők óta jó hírnévnek örvend a kikapcsolódás és a felhőtlen nyaralás, valamint a turizmus terén. Már a római időkben itt hozták létre az első fürdőket melyek még ma is a Balaton déli part legnépszerűbbjei. Ha partit és éjszakai életet keres, vagy ha családi pihenésre vágyik akkor a megfelelő helyen jár. A nap folyamán pihenhet a festői és kisgyermek barát sekély homokos strandokon.  Foglaljon le a NOVASOL-nál egy nyaralóházat Siófok legszebb üdülőhelyein. Egy tökéletes balatoni nyaralás nem hiányozhat az élmények listájáról, hisz a Balaton egy ideális kiindulópont a magyarországi tavak körüli kirándulásokhoz és pihenéshez.

Szállások Siófok

Látnivalók, szállások Siófok vonzáskörzetében

Siófokon 15 km hosszasan szép, igényes strandok találhatóak, ahol kávézók, éttermek és diszkók sorra váltják egymást. A klasszikus balatoni életérzés a hagyományos magyaros ételeket kínáló éttermekkel és a modern, mediterrán atmoszférájú korzók kéz a kézben váltják egymást, valamint harmonikusan meg is férnek egymás mellett. A fő látnivalók közé tartozik a Petőfi sétány, amely Magyarország egyik leghíresebb szórakozásra alkalmas sétáló utcája a balatoni nyárban. Napközben ugyanitt viszont betérhetünk egy kávéra, fagylaltra, illetve egy könnyű ebédre családunkkal, szeretteinkkel. Az esti szórakozás a vízparton is jól bevált kikapcsolódási forma, a nyári szabadtéri rendezvényeken is igényes programok színesítik a kellemesen meleg estéket. Tehát az éjszakai élet siófoki nyaralása alatt garantáltan élménydús marad, csak látogasson el a Plázs szórakozóhelyre, mely Miami fehér homokos strandjait illusztrálja és élvezze valamelyik kedvelt magyar, vagy híres nemzetközi együttesek koncertjét. Válassza kínálatunkból a szállások Siófok ajánlásainkat!

szállások Siófok

Programok a Balatonnál, szállások Siófok területén

A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda belföldön közel 600 apartmant, üdülőobjektumot értékesít nyaralás céljából, amiből könnyen kiválaszthatja az Ön és családja, szerettei igényeihez leginkább igazodó szálláshelyet. A keresőbe beírt úticél, illetve szűrők segítségével, valamint Európa-szerte működő szervizirodáink közreműködésével egyszerű, tökéletes, ezáltal felejthetetlen nyaralási élményben lehet része. Négylábú házi kedvencét sem kell otthon hagyni, a családi nyaralásra kutyát is vihetnek magukkal. Keresse a NOVASOL kutyabarát szálláshelyeit, nyaraljanak együtt az otthon kényelmével! 

Pihenjen a NOVASOL által kínált valamelyik balatoni szállások egyikében és látogasson el Siófokra! Siófok főterén található a híres Víztorony, mely különlegesség országszerte. A mediterrán jellegű éghajlatnak köszönhetően Siófok egész évben kedvező úticélul szolgál. A Balaton fővárosának szívügye a Balaton vízének, környezetének és élővilágának a védelme, így néhány partszakasz teljesen érintetlen. Ennek köszönhető, hogy rengeteg édesvízi hal és madár otthonául szolgál Európa legnagyobb tava.

Az operett szerelmeseinek is különleges élményt kínál a siófoki Kálmán Imre Múzeum, illetve az operett estek. Gyakoriak a könnyűzenei előadások, fesztiválok és helyi koncertek balatoni nyaralása alatt. Siófoki sétákon híres magyar írók és más különböző ismert személyiségek által lakott villák találhatóak meg. Szállások Siófok területén kitűnő helyszínül szolgálnak, hogy szeretteivel, barátaival igazán kipihenhessék a szürke hétköznapok fárasztó és stresszes mindennapjait.

Siófok ajánlott látványosságai, helyszínei, programjai:

- Galerius Élményfürdő és Wellness Központ

- Balatonvilágosi kilátó

- Siófok-Kiliti MotoCross páya

- Balatonszabadi - állatmenhely

- Sió csatorna

- Siófok-Kiliti reptér - tandem ugrás

- Ádánd - Sió-Rally autós park

 

Egy tökéletes nyaraláshoz nem feltétlenül kell külföldre utazni. Szálláshelyek Magyarországon közel 600 lehetőséget rejt, hogy kiválassza az igazit! Látogasson el a Balatonra és ne hagyja ki a híres siófoki naplementét sem!