search

Budapest régió

Nyaralás egy budapesti városi apartmanban vagy egy budapesti nyaralóházban a NOVASOL-lal

Budapest kétség kívül Európa egyik legszebb nagyvárosa. Akár lenyûgözõ földrajzi viszonyait akár fenséges építészetét és egyedülálló történelmi emlékeit nézzük, bármelyik európai fõvárossal felveheti a versenyt.

Minden évben turisták milliói érkeznek a világ minden részérõl, hogy gyönyörködjenek fõvárosunk páratlan szépségében, tanuljanak kicsit 1000 éves történelmünkrõl és belevessék magukat Budapest pezsgõ kulturális életébe. Itt az ideje, hogy mi magyarok is több figyelmet szenteljünk a Duna királynõjének, felfedezzük legszebb részeit és élvezzük azt a kulturális forgatagot, amelyet a fõvároson kívül sehol az országban nem találunk.

Hosszú hétvége egy budapesti városi apartmanban

Bármelyik évszakban is szottyan kedve egy budapesti hosszúhétvégéhez, a fõvárosban mindig bõven akad program és látnivaló, a NOVASOL-nál pedig egész évben talál elõnyös fekvésû belvárosi apartmanokat, amelyek a legjobb kiindulópontként szolgálnak a város felfedezéséhez.

Ha nyáron pihenne a fõvárosban, mindenképp látogasson el a Margitszigetre, ahol professzionális futópálya, szabadtéri strand, uszoda, gyönyörû parkok, vadaspark és a nyári hónapokban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon még színházi elõadások is várnak Önre.

 

Aki szeretné elkerülni a nyári forróságot, annak a tavasz és az õsz a megfelelõ kiránduló idõ. Ezekben a hónapokban pörög fel igazán a fõváros kulturális élete is: a kõszínházak minden este színvonalas elõadásokkal várják a kultúrakedvelõ nagyközönséget, ezen kívül az Õszi és a Tavaszi Fesztiválok tartalmas programjában is biztosan mindenki talál kedvére való produkciókat.

Ha Ön nem bánja a mínusz fokokat és a hótakarót, látogasson el télen Budapestre! Karácsony elõtt csodálatos karácsonyi vásárok várják a látogatókat város szerte. Melegedjen fel egy gõzölgõ forralt borral a kezében, és kóstolja meg az isteni kenyérlángost a Vörösmarty téri karácsonyi vásáron, amely egyik legszebb és legnépszerûbb vásár lévén kötelezõ decemberi program a fõváros minden látogatója számára. A Városligeti Mûjégpálya Európa legnagyobb és legszebb szabadtéri jégpályája; akkor is megér egy látogatást, ha egyébként nem rajong a téli sportokért.

Budapest – belvárosi apartmanok a NOVASOL-nál

Ha Ön üzleti célból készül néhány napot Budapesten tölteni, a NOVASOL-nál akkor is jó helyen jár. Belvárosi apartmanjaink nem csak jól felszereltek és kényelmesek, de centrális fekvésük által gyakorlatilag minden fontosabb csomópontból jól megközelíthetõk. Továbbá üzleti találkozókhoz, tárgyalásokhoz is kellõ nyugalmat és diszkréciót biztosítanak.

Nézzen körül a NOVASOL változatos és bõséges kínálatában és foglalja le budapesti belvárosi apartmanját vagy budapesti nyaralóházát még ma!

További magyarországi ajánlataink megtekintéséhez kattintson ide!

  • az Operaház belseje
  • Belvárosi Plébániatemplom
  • New York kávézó
  • Dohány utcai Zsinagóga
  • a kilátás a Szent István-bazilika tetejérõl
  • Füsti – Vasúttörténeti Park
  • török gõzfürdõ a Rudas fürdõben
  • a Fõvám téri Központi Vásárcsarnok (Nagycsarnok)
  • a Szent Korona és a koronaékszerek
  • Gerbeaud kávézó a Vörösmarty téren