search

Üdülés a Bükkben

Nyaralóházak a Bükk természeti régiójában

Élvezze a csodálatos nyaralást egy bükki nyaralóházban Magyarországon. A terület az egyik legszebb üdülőövezet, így garantáltan élvezheti a nyaralását a Bükk exkluzív nyaralóházaiban. Felejthetetlen magyar nyaralás várja Önt és családját. A Bükkben a mindennapi terheket levezetheti és feltöltődhet lelkileg és fizikailg is a régió aktív pihenést szolgáló tevékenységeivel. Egy családi nyaralás egy Bükk nyaralóházban, ahol a kicsik is nagyon jól szórakozhatnak, mászhatnak, gyakorolhatják a raftingot kicsik és nagyon egyaránt. A Bükk nyaraló övezete ideális úticél Magyarország szállás kínálatában.

Foglaljon a Bükkben NOVASOL nyaralót online

Számos kiváló nyaralóház található a kínálatunkban az Ön számára a Bükkben. Itt minden megtalálható, ami kényelem. Élvezze szabadságát a kezdetektől fogva, mert it a tiszta természeti élménnyel rendelkezik a térség. A hotel szbályok leköthetik és más szállodákban a turistákra is figyelnie kel, akik elfoglalják a strandokat és az éttermeket. Mind ezt elkerülheti ha lefoglal egy nyaralót Bükk legszebb tájain. Mi garantáljuk a felejthetetlen kirándulást. A nyaraló apartmanok a házi kedvencüket is várják! Legtöbb házunk a kínálatban mind kutyabarát szállások. Így a hegyi túrában a család minden tagja részt vehet kivétel nélkül. Csak így lehet tökéletes egy nyaralás Magyarországon. Természetesen egy nyaralóban sem kell lemondania a luxusról, a konyha, nappali, és hálószoba minden egyes nyaralóházban gondosan felszerelt. Megtalálja a legfontosabb elektromos készülékeket, a hálószobák pedig stílusosan vannak berendezve.Egy kényelems grillezés a napnyugtakor, egy pohár borral a terasz végén a barátaival.

nyaralás a Bükkben

Számos előnye van egy privát nyaralónak Bükkben

A kutyával való családi kirándulás nem szokatlan a Bükknél, minden családtagja kényelmesen érezheti magát a térségben. Itt igazán lazíthat. Az apartamanok divatosak és modernek. Foglaljon le itt nyaralásához egy magyarországi nyaralóházat és üdüljön kellemesen egész családjával a Bükkben.

A kínálatban mindent megtalál, strandolhat, napozhat, vízi sportokat űzhet, és természetesen számos wellnes ajánlatot is élvehet. Röplabda, kézilabda, strandfutás, ezek csak egy kis szelete az ottani sport lehetőségeknek. Felejtse el a stresszes munkát otthonról és kapcsolódjön ki egy Bükk nyaralóházban. Az apartmanok ideális kiindulópontok különböző tevékenységekhe, a közeli nevezetességeket mindenképp látogassa meg, bele értve a nemzeti parkokat. Sétálhat a városbam, megcsodálhatja a régi épületeket, vagy kirándulhat 2 gyönyörű hegy múzeum látogatása között.Bükk városa

aktív pihenés a Bükk

Bükk városai

Természetesen Bükk városai is igazi látványosságok, beleértve a legszeb szökőkutakat. Külnleges hangulatot árasztanak, melyek elvarázsolnak. Az ízlelőbimbókról a magyar specialitások gondoskodnak a helyi éttermekben. Több , mint elegendő étkező hely van. Bükkfürdő az egyik legkedveltebb magyar gyógyfürdő és ugyanitt szauna is várja a látogatókat. Itt minden korosztály számára szórakoztató kikapcsolódást nyújt a térség, számos lehetőséggel a nyugati modellen épülő fürdő táj 14 hektárján. Legyen inspirált és foglaljon egy nyaralóházat a Bükkben. Okozzon Önnek és családjának egy felejthetetlen nyaralást idén, lefoglalva a legideálisabb nyaralóházat a kínálatunkban.