search

Otthonos szállások Vác településen a Dunakanyarban

Pihenjen egyikben a szállások Vác ajánlatunk közül családjával, szeretteivel. A NOVASOL szállás-közvetítő cég Magyarországon több, mint 600 nyaralóházzal rendelkezik több, mint 20 éve. Könnyedén kiválaszthatja az Önnek és hozzátartozóinak leginkább tetsző desztinációt és az igényeikhez megfelelő szállást honlapunkról a kereső, valamint a szűrők segítségével. Ha pedig a foglalás közben, vagy a nyaralás során bármi kérdése adódna elhivatott kollégáink készséggel állnak rendelkezésére online, telefonon, vagy számos szervizirodánkban személyesen is.

szállások Vác

Apartmanok, szállások Vác területén

Vác Pest megyében a Dunakanyarban, a Duna bal partján található Budapesttől mindössze 30 km-re. Bármikor is látogatna el az év bármelyik évszakában Vác tartalmas kikapcsolódást és maradandó élményt nyújt a család minden tagjának. Tekintse meg a látnivalókat, majd élvezze valamelyik apartman a Dunakanyarban kényelmét szeretteivel.

Sőt, jó hírünk van azoknak a belföldi pihenni vágyóknak is, akik négylábú házi kedvencüket sem hagyják szívesen ki a családi nyaralásból, kiruccanásból. A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda ugyanis egyre több kutyabarát apartmant és önálló nyaralóházat kínál nemcsak országszerte, de Európa 26 országában egyaránt. Vannak olyan különösen kutyabarát objektumaink is, melyekbe a háztulajdonosaink szeretettel várják az akár több és nagytestű kutyákkal érkező pihenni vágyókat is. A honlapon keresztül könnyedén rá lehet szűrni igény szerint a desztinációkra, illetve az üdülőházak fajtájára is.

Vácot nem véletlenül nevezik a kultúra városának, hisz gazdag egyházi műemlékeknek, barokk hangulatú főtérnek , kivételes gangversenyeknek, valamint páratlan múzeumoknak ad otthont. Következő nyaralását foglalja le a NOVASOL magyarországi szálláshelyek közül és szerezzen ne csak magának, de szeretteinek is maradandó élményt!

Érdekességek, szállások Vác vonzáskörzetében

Kevesen tudják, de Vác többek között arról is híres, hogy innen indult Magyarország első vasútvonala a 19. században Budapestig mintegy 33 km hosszan, ami annak idején közel 1 órás vonatozást jelentett. Ezt ma már sokkal rövidebb idő alatt meg lehet tenni szerencsére. A vasútállomás Vácon ma is őrzi korabeli építészeti stílusát.

Tegyünk egy sétát a dinamikusan fejlődő városban, ahogy az ország egyetlen Diadalívét is megtekinthetjük, mely még Mária Terézia tiszteletére épült. Este lélegzetelállító díszkivilágításban pompázik, ne hagyja ki!

Másik érdekessége a városnak a ma már csak kiállításoknak otthont adó Váci Görög Templom. A 18. században épült, de templomként hamar megszűnt üzemelni  a kevés hívők miatt. A kényelmes szállások Vác tökéletes kiindulópontja felfedezni a várost és a környéket. Ragadja kézen családját és barátait, induljanak útnak és fejüket az otthon kényelmét sugárzó NOVASOL apartmanokban hajtsák le!

Programok, szállások Vác régiójában

Vácot minden évben jelentős számú turista keresi fel, első sorban gazdag történelme, rengeteg látnivalója, valamint könnyű megközelítése miatt. Nemcsak a környékről, de az ország minden részéről, sőt külföldről is érkeznek a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégek.

Évente nyáron kerül megrendezésre Vác egyik legnagyobb szabású rendezvénye a Váci Világi Vigalom. Ez az általában 3 napig tartó esemény garantáltan minden korosztálynak maradandó kikapcsolódást nyújt, hisz ilyenkor színvonalas koncertek, kézműves vásár és gyermekeknek érdekes programok színesítik a fesztivált.

Nyaraljon, pihenjen, vakációzzon valamelyik NOVASOL által kínált magyarországi nyaralóházban családjával, szeretteivel és baráti társaságával! Amennyiben kérdésük merülne fel nyaralóház foglalás tekintetében a GYIK (foglalási és fizetési tudnivalók) részben informálódhatnak a fontos tudnivalókról, vagy további kérdés esetén hívjanak minket telefonon!