search

Kényelmes szállások Győr-Moson-Sopron területén

Legyen következő vakációjának helyszíne valamelyik NOVASOL szállások Győr-Moson-Sopron megyében. Válassza ki könnyen és egyszerűen a kereső és a szűrő segítségével az Önnek és családjának, szeretteinek leginkább szimpatikus szálláshelyet és engedje, hogy emlékezetes nyaralásban legyen része!

szállások Győr-Moson-Sopron

Otthont idéző szállások Győr-Moson-Sopron régióban

Minden kényelemmel felszerelve és az Ön pihenésére és kikapcsolódására tervezve, önálló, privát nyaralóházaink még kellemesebbé teszik a nyaralást. Ha egy dinamikus, de nem stresszes és túlságosan fárasztó nyaralásra vágyik, akkor válassza nyaralóházainkat vagy apartmanjainkat Alföld és környékén: nagyon közel és jó összeköttetésben vannak házaink a központokhoz és a legnépszerűbb úticélokhoz, így a NOVASOL szállásairól könnyen és stresszmentesen eléri a kívánt helyszínt és eltölthet egy izgalmas programokban és kényelemben gazdag napot. Magyarországon rengeteg és változatos szálláskínálattal rendelkezik a NOVASOL. Pihenjen valamelyikben a szállások Magyarország NOVASOL kínálatából és foglalja le álmai nyaralóházát könnyen és egyszerűen, ráadásul gyorsan. Tekintse meg választékunkat és találja meg a vágyainak és igényeinek legmegfelelőbb házat a honlapunkon és foglalja le most!

Győr-Moson-Sopron megye rendkívül változatos látnivalókat és programlehetőségeket kínál egész évben. Pompás kastélyok, eldugott templomok, tanösvények, gazdag népművészet jellemzi az ország ezen területét.

Programok, szállások Győr-Moson-Sopron megyében

A térség talán egyik leginkább említésre és mindenképp látogatásra méltó helyszíne Pannonhalma. Nemcsak a közelmúltban felújított Pannonhalmi Apátság maga az egyetlen látnivaló, hanem lehetőségünk nyílik megismerkedni a modern borászattal, bepillantást nyerhetünk egy bájos fűszernövény kertbe és az igazán ínyencek egy rendkívül híres étteremben végigkóstolhatják a helyi gasztronómiai specialitásokat. Pihenjen családjával legközelebb valamelyik NOVASOL szállások Győr-Moson-Sopron megye kínálatban és élvezzék a térség által kínált programokat egész évben.

A fertődi Eszterházy-kastély az ország legnagyobb és egyben leginkább csodálatra méltóbb kastélya, ami szerencsére a közelmúltban szintén felújításra került. Ez Eszterházy család egyik leszármazottjának a mai napig van egy lakosztálya a kastélyban. Eszterházy Antal herceg a kisgyermekes családok nagy örömére decemberben általában beöltözik Mikulásnak. Angol kertje a kastélynak az év bármelyik szakában páratlan, romantikus séták, kellemes piknikek helyszínének igazán ideális.

Látnivalók, szállások Győr-Moson-Sopron vonzáskörzetében

Akik a a népművészetet kedvelik és a művészet iránt is érdeklődnek, nekik a Rábaköz településen megtekinthető kézműves programokat ajánljuk. Itt ugyanis hagyománya van a fazekasságnak, a kékfestésnek és a fehérhímzés is innen terjedt el. Nyaralóházak Magyarországon a NOVASOL kínálatából mind remek helyszínéül szolgálnak egy felejthetetlen családi nyaralásnak. A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda belföldön közel 600 apartmant, üdülőobjektumot értékesít nyaralás céljából, amiből könnyen kiválaszthatja az Ön és családja, szerettei igényeihez leginkább igazodó nyaralót. Keresőbe beírt úticél, illetve szűrők segítségével, valamint Európa-szerte működő szervizirodáink közreműködésével egyszerű, tökéletes, ezáltal felejthetetlen nyaralási élményben lehet része. Négylábú házi kedvencét sem kell otthon hagyni, a családi nyaralásra kutyát is vihetnek magukkal. Keresse a NOVASOL kutyabarát szálláshelyeit, nyaraljanak együtt az otthon kényelmével!

Egyik Brüsszeli Világkiállításon aranyéremmel díjazták az egyik hagyományunkat a Hövej településről elterjedt fehérhímzés technikát. Hövejen előzetes bejelentés után minden érdeklődőt szeretettel várnak a falumúzeumban, illetve a csipkemúzeumban is.

Foglalja le következő vakációjának helyszínét már most, egyiket a szállások Győr-Moson-Sopron régió közül. Honlapunkról a szűrők és a kereső segítségével könnyedén kiválaszthatja Önnek és családjának, szeretteinek leginkább megfelelő nyaralóobjektumot. Amennyiben segítségre lenne szükség - akár a nyaralás ideje alatt - lépjen kapcsolatba magyarországi szervizirodánk elhívatott munkatársaival, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Érdekességek, szállások Győr-Moson-Sopron környezetében

Rábaszentmiklós azért is érdekes települése a régiónak, mert nem a Rába, hanem a Marcal folyó mellett fekszik. A község leginkább az Árpád-kori templomáról híresült el, melynek alaprajza leginkább egy négylevelű lóherére hasonlít. Mivel a Marcal folyó többször kerítette árvíz veszély alá a községet, ezért a település lakói Szent Miklósnak, a víz miatt bajba jutóknak szentelték.

Az ország ezen vidéke igazán sokszínű, ezért nem csak kizárólag nyáron ajánljuk felfedezésre. Töltsenek el pár napot, vagy egy hosszú hétvégét valamelyik NOVASOL apartmanban Magyarországon és kirándulják végig Győr és környékét. Bizonyára nem fognak csalódni! Sőt, jó hírünk van azoknak a belföldi pihenni vágyóknak is, akik négylábú házi kedvencüket sem hagyják szívesen ki a családi nyaralásból, kiruccanásból. A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda ugyanis egyre több kutyabarát apartmant és önálló nyaralóházat kínál nemcsak országszerte, de Európa 26 országában egyaránt. Vannak olyan különösen kutyabarát objektumaink is, melyekbe a háztulajdonosaink szeretettel várják az akár több és nagytestű kutyákkal érkező pihenni vágyókat is. A honlapon keresztül könnyedén rá lehet szűrni igény szerint a desztinációkra, illetve az üdülőházak fajtájára is.

Akik kedvelik a történelmet és a túrázások szerelmesei, nekik semmiképp sem érdemes kihagyniuk Hegykő bebarangolását. Itt ugyanis az egykori vasfüggöny 3 műszaki korszaka tekinthető meg egy 40 méter hosszan meghagyott, korhű anyagok felhasználásával megtekinthető szakaszt. Válasszon egyet a NOVASOL szállások Győr-Moson-Sopron régió kínálatunk közül és felejtse el a szürke hétköznapok mindennapi gondjait!

A Hegykőhöz, illetve a vasfüggöny emlékhelyhez erdei turistaút, valamint tanösvény vezet. A séta alatt sok információt gyűjthetünk a helyi állat- és növényvilágról.

Győr nevezetességei, szállások Győr-Moson-Sopron régiójában

Győr város Győr-Moson-Sopron megyeszékhelye. Jelentős gazdasági, kulturális, egyetemi és sportközpont, valamint az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa. Barokk műemlék jellegét is gyönyörűen megőrizte a belváros. Érdemes romantikus sétákat ejtenünk a szűk kis utcácskákban, hihetetlenül kellemes atmoszférával rendelkeznek.

Nyaraljon az otthon kényelmével valamelyik magyarországi nyaralóházban a NOVASOL kínálatából családjával, szeretteivel, barátaival!