search

Győr közeli szállások Mosonmagyaróvár vonzáskörzetében

Válasszon a NOVASOL szállások Mosonmagyaróvár ajánlatai közül és pihenjen az otthon kényelmével! Magyarország északnyugati részén a határhoz közel igazi lélekmelengető pihenésben lehet része valamelyik NOVASOL apartmanban. Felejtse el a szürke hétköznapok stresszes mindennapjait! A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda belföldön közel 600 apartmant, üdülőobjektumot értékesít nyaralás céljából, amiből könnyen kiválaszthatja az Ön és családja, szerettei igényeihez leginkább igazodó nyaralót. Keresőbe beírt úticél, illetve szűrők segítségével, valamint Európa-szerte működő szervizirodáink közreműködésével egyszerű, tökéletes, ezáltal felejthetetlen nyaralási élményben lehet része. Négylábú házi kedvencét sem kell otthon hagyni, a családi nyaralásra kutyát is vihetnek magukkal. Keresse a NOVASOL kutyabarát szálláshelyeit, nyaraljanak együtt az otthon kényelmével!

szállások Mosonmagyaróvár

Nyaralóházak, szállások Mosonmagyaróvár területén

Mosonmagyaróváron érdemes eltölteni egy hosszan tartó szabadságot éppúgy, mint egy hétvégét, hiszen sokat kínál a város. Érdemes ellátogatni akár egy nagyobb társasággal, hisz a NOVASOL közel 600 magyarországi nyaralóház kínálata közül könnyedén találni olyan szállást, ahol akár egy osztálytalálkozót, lánybúcsúztatót, vagy nagyobb családi eseményt maradandóan meg lehet tartani.

Sőt, jó hírünk van azoknak a belföldi pihenni vágyóknak is, akik négylábú házi kedvencüket sem hagyják szívesen ki a családi nyaralásból, kiruccanásból. A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda ugyanis egyre több kutyabarát apartmant és önálló nyaralóházat kínál nemcsak országszerte, de Európa 26 országában egyaránt. Vannak olyan különösen kutyabarát objektumaink is, melyekbe a háztulajdonosaink szeretettel várják az akár több és nagytestű kutyákkal érkező pihenni vágyókat is. A honlapon keresztül könnyedén rá lehet szűrni igény szerint a desztinációkra, illetve az üdülőházak fajtájára is.

Töltődjön fel egyikben a szállások Mosonmagyaróvár kínálatunk közül szeretteivel!

Látnivalók, szállások Mosonmagyaróvár környezetében

Mosonmagyaróvár területe már a római idők óta lakott volt, ennek maradványait a környező múzeumokban megtekinthetjük. A város Győr-Moson-Sopron megye harmadik legnagyobb városa 70 000 lakosával. Rendkívül jól megközelíthető, hisz 2 országgal is majdnem közvetlenül határos. A Duna egyik mellékága a Lajta átfolyik a városon. Tegyen romantikus sétát párjával a folyóparton, esetleg kutyájával barangolják be a területet, vagy csak szimplán fedezze fel és gyönyörködjön benne szeretteivel, hisz az év bármelyik szakában szépséges.

Mosonmagyaróvár legnagyobb vonzereje a termálvizében rejlik leginkább. Gyógyvízzé a ’60-as években nyilvánítottál, ami reumatikus megbetegedésekre, légzőszervi-, valamint gyomor- és bélproblémákra is kifejezetten pozitív hatással bír. Látogasson el a fürdőbe és szálljon meg a környéken hosszabb-rövidebb időre, vagy tekintse meg további szállások Magyarországon kínálatunkat!

Programok, szállások Mosonmagyaróvár régiójában


Mosonmagyaróvár a történelem során is központi szerepet játszott csupán már a település elhelyezkedése miatt, később pedig a megfelelő infrastruktúra miatt is.

Válasszon a közel 600 magyarországi szálláshelyek közül a NOVASOL kínálatából és foglalja le következő nyaralásának helyszínét online! Ha pedig bármi kérdése van akár a foglalás, akár nyaralása közben, elhivatott munkatársaink Európa-szerte készséggel állnak rendelkezésére személyesen és telefonon, e-mailben egyaránt. Nyaraljon egy kényelmes NOVASOL szálláshelyen szeretteivel és töltődjön fel igazán a stresszes hétköznapokból! Vigye magával barátait, kollégait is! Vegyenek részt egy felejthetetlen nyaralási élményben! A környéken kirándulva hol is lehetne ideálisabb megpihenni, mint egyikben a NOVASOL szállások Győr-Moson-Sopron ajánlataink közül? Győződjön meg róla saját szemével!