search

Szállások Komárom-Esztergom vonzáskörzetében

Szállások Komárom-Esztergom megye területén nyújthatják Önnek és hozzátartozóinak a valódi kikapcsolódást. Kiránduljon szeretteivel, hagyják maguk mögött a stresszes mindennapok nyomasztó időszakát. Válassza az 50 éve működő NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda több, mint 50 000 szálláshely kínálatából a legszimpatikusabbat! Európa-szerte 50 000 nyaralóházat kínál a NOVASOL 26 országban. Pár kattintással a szűrők és a kereső segítségével könnyedén kiválaszthatja a család és szerettei kedvenc pihenőhelyét. Legyen egy romantikus hegyvidéki szállás, vagy egy medencés tengerparti nyaralóház a NOVASOL lehetőségei közül egyszerűen megtalálhatja azt ami Ön is családja, szerettei igényét leginkább kielégíti. Komárom-Esztergom vidékén érdemes eltölteni egy hosszan tartó szabadságot éppúgy, mint egy hétvégét, hiszen sokat kínál a régió. Érdemes ellátogatni akár egy nagyobb társasággal, hisz a NOVASOL közel 600 magyarországi szállás kínálata közül könnyedén találni olyan apartmant, ahol akár egy osztálytalálkozót, lánybúcsúztatót, vagy nagyobb családi eseményt maradandó élménnyel lehet megtartani.

szállások Komárom-Esztergom

Látnivalók, szállások Komárom-Esztergom vidékén

Magyarország északnyugati részén található régiójában számos érdekes, kihagyhatatlan úticél bújik meg.

Komárom Komárom-Esztergom megye negyedik legnagyobb városa a Duna jobb partján. Igazi kulturális és kereskedelmi, valamint nem utolsó sorban idegenforgalmi központ. Gyakorlatilag 2 város 2 országban, amit a Duna választ el. Észak Komárom Szlovákia területén fekszik, ami egykor Komáromhoz tartozott. Mai neve Komárno. Igazi kiránduló centrum, ugyanis a Bakony, Vértes, valamint a Gerecse hegység vonulatának találkozásába torkollik Komárom. Fedezze fel a környéket, válassza valamelyiket a szállások Komárom-Esztergom ajánlatunk közül!

A vidék egyik érdekes látnivalója a Csillag erőd, mely a komáromi erődrendszer része a 16. századból. A török megszállás idején volt kulcsfontosságú szerepe. Utána laktanyaként és raktárként funkcionált. Csillag alakban körben védte Komáromot. 2005 óta múzeumként funkcionál.

Az esztergomi Várhegyen magasodik Esztergom, a megye, valamint Magyarország ikonikus és egyben legnagyobb temploma a Bazilika. A székesegyházat még Szent István király építette a Nagyboldogasszony tiszteletére, mely joggal vehetné fel a versenyt a párizsi Notre Dame bazilikával.  Az országunk legfőbb egyházi épülete, melybe belépve legelőször a hatalmas monumentális belső tér vesz le minket a lábunkról. Tekintse meg esztergomi látogatása alkalmával a bazilika műkincs gyűjteményét, majd pihenjen le valamelyikben a magyarországi apartman kínálatunk közül. Érkezzen bátran akár kisgyermekkel, akár nagyobb társasággal, vagy épp családja szőrös gyermekével a NOVASOL nyaralóház ajánlatai közül bőven talál gyermekbarát, kutyabarát, illetve olyan önálló szálláshelyeket melyek nagyobb társaság befogadására képesek. Merítsen ötletet inspirációs ajánlataink közül, hogy könnyebben el tudják dönteni következő nyaralásuk helyszínét. Ugyanis Magyarországon kívül 25 másik európai ország több, mint 50 000 szállásai közül kedvére válogathat, legyen az épp Horvátországban, Olaszországban, vagy a skandináv országok közül valamelyikben. A NOVASOL kínálatából kedvére utazhat a télből a nyárba és fordítva, illetve kitűnő síparadicsomokhoz közeli apartman gyűjtemény nyűgözheti le. Ragadja kézen családját, barátait és pihenjenek az otthon kényelmével valamelyik NOVASOL szálláshelyen!

Programok egész évben, szállások Komárom-Esztergom vonzáskörzetében

Hol is lehetne ideálisabb kikapcsolódás, mint valamelyik szállások Komárom-Esztergom ajánlatunkban? Tekintse meg és foglalja le mielőbb, nehogy lemaradjon!

A Bazilikában több száz sírfülkék közül leginkább a székesegyház építői, valamint egykori főpapjai nyugszanak. A Bazilikában megtekinthető kincstár Közép-Európa egyik leggazdagabb egyházi műtárgy gyűjteményét képezi.

Komárom-Esztergom megyében való tartózkodásunk alkalmával Tata településre is feltétlenül látogassunk el, ha módunkban áll. A 18. században épült Eszterházy-kastély valószinű lehengerel minket a maga fenséges megjelenésével. Sok mindent megélt ez a kastély is az idő múlásával. A II. Világháborút követően például Budapest egyik kihelyezett elmegyógyintézetének adott otthont ideiglenesen. Később állami kórház üzemelt a kastély falai között. Érdekes atmoszférájú hangulatot áraszt, semmiképp se hagyják ki!

Nyaralóház Magyarországon a NOVASOL ajánlatából kiválasztva bizonyára felejthetetlen színfoltja lesz a családi nyaralásnak pihenjen akár szűk családi körben kettesben kedvesével egy hosszú hétvégén, vagy egy héten át élvezze vendégszeretetét valamelyik önálló szállásunknak nagyobb baráti társasággal érkezve. Nem fog csalódni!

Kirándulás a környéken, szállások Komárom-Esztergom vonzáskörzetében

Tata után vegyük Tatabánya felé az irányt. Itt ugyanis többek között megcsodálhatjuk a fő téren felállított Trianon emlékművet a bronzból készült Magyar Életfát. Sok mindenre asszociálhatunk az emlékművet látva, leginkább az elmúlás és a megújulás juthat eszünkbe. Az egyik leghitelesebb és leginkább magyarságtudatot hirdető alkotás a szintén Tatabányán található Turulmadár emlékmű mellett. Remek kikapcsolódást nyújthat egész családja számára. Tatabánya bizonyára elnyeri tetszését a sokszínű programlehetőségek miatt bármelyik évszakban és érkezzen a városba. A kikapcsolódás után pedig jól fog esni a pihenés valamennyi NOVASOL apartman Magyarország kínálatban.

Esztergomhoz visszakanyarodva a Palatinus-tó szuper lehetőségeket kínál csónakázni, strandolni, de még búvárkodni is. Ez a mesterséges tó ugyanis Magyarország egyik legtisztább tava. Különlegessége továbbá, hogy csak talajvíz táplálja, patak, vagy egyéb folyóvíz nem. A kitűnő vízminőséget pedig egyben keletkezésének is köszönheti, hisz a környéken zajló bányászás során alakult ki homokkitermelés közben az ’50-es években. Egy akkoriban új módszert alkalmaztak: sürített levegőt nyomtak a tóba, ami megakadályozta az elalgásodást. Nevét pedig a Budapestről érkező strandolóktól kapta, hisz a víz minősége a fővárosi Palatinus Strandfürdőhöz volt hasonló.

Látogassanak el a környékre, pihenjenek valamelyik NOVASOL nyaralóházban és kapcsolódjanak ki igazán. Vigye magával szeretteit, családját barátait és vakációzzanak az otthon kényelmével! Amennyiben kérdésük merülne fel nyaralóház foglalás tekintetében a GYIK részben informálódhatnak a fontos tudnivalókról, vagy további kérdés esetén hívjanak minket telefonon!