search

Színvonalas szállások Komárom vonzáskörzetében

Szállások Komárom településhez közel tökéletes pihenőhellyel szolgálnak, legyen az a vakáció csak egy hosszú hétvége, vagy egy tökéletes együtt töltött hét szeretteivel. A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda több, mint 50 éve járul hozzá a legjobb szállásokhoz, hogy Európa 26 országában eltölthessen bennük egy felejthetetlen nyaralást.

szállások Komárom

Programok, privát szállások Komárom városában

Komárom a Bakony, a Vértes és a Gerecse hegység találkozásánál fekszik a Duna jobb partján Magyarország északi részén. A sokszínű táj lehetőséget kínál arra, hogy körbejárja szeretteivel a környező hegyeket bármelyik időszakában is érkezne az évnek. A bevállalósabbak akár vízi túrán is részt vehetnek a Dunán, vagy gyalogtúra helyett biciklivel is meghódíthatják a környéket. A NOVASOL több, mint 600 magyarországi nyaralóház kínálattal rendelkezik, amikből könnyedén kiválaszthatja családjával, barátaival a leginkább szimpatikusabbat. Hagyja hátra a szürke stresszes hétköznapokat és töltődjön fel valamelyik NOVASOL apartmanban.

Komárom gyakorlatilag két település, amit a Duna és egyben egy országhatár is elválaszt egymásól. Korábban még Magyarországhoz tartozott, de mára Szlovákia területére nyúlik át Komárno. Egyetlen hídon átsétálva már egy másik országban találhatjuk magunkat, ami mindenképp különleges hangulatot sugároz. Fogja kézen családját barátait és élvezzék Magyarország gyönyörű Duna menti településének a szépségeit. Múzeumok, éttermek, kiállítások és rengetek túraútvonal gondoskodik a programról. Garantáltan minden generáció jól fogja érezni magát. Amennyiben kutyával érkezne sem kell aggódnia, hisz több kutyabarát szálláshely várja kis kedvencével együtt a szállások Komárom-Esztergom régió valamelyikében. Érkezzen valamelyik NOVASOL nyaralóházba és pihenjen az otthon kényelmével!

Látnivalók, kényelmes szállások Komárom területén

Amennyiben a környéken pihenünk a Monostori erődöt ajánlom figyelmükbe annál is inkább, mert közép-Európa legnagyobb újkori erődje a 19. századról. Az erőd az akkori kor legmodernebb haditechnikai megoldásaival épült. Elsősorban kiképzőközpontként működött, 8000 katonát szállásoltak el és képeztek ki a területén. Harci eseményekre ebben az erődben élesben sosem került sor.

Nem csak ez az egy erőd létezik a vidéken. A Csillag erőd is a komáromi erődrendszer tagja a 16. századból. Célja Komárom körkörös védelme volt. A török kiűzése után azonban elveszítette eredeti funkcióját és elhanyagolták. Látogatása alkalmával kényelmes szállások Komárom közül válogathat saját és családja, barátai részére, sőt a Csillag erődöt 2005 óta már meg is látogathatják. Igazán élvezetes kikapcsolódás minden korosztály számára.

Azok akik a történelem és művészetek iránt is érdeklődnek a Klapka György Múzeumban bizonyára csillapíthatják művészet iránti éhségüket. Ennek a múzeumnak a fő témája, illetve állandó kiállítása Komárom római kori történelmét mutatja be leginkább régészeti leletek keretein belül. Az időszaki kiállítások Komáromhoz kötődő néprajzi, valamint képző- és iparművészeti kiállított tárgyakból tevődnek össze.

Kirándulás a környéken, szállások Komárom határában

Aki a Magyarország Komáromhoz közeli látnivalóihoz érkezik bizonyára kellemes kikapcsolódásban lesz része. Válassza valamelyiket a NOVASOL több, mint 600 magyarországi apartman kínálata közül és fedezzék fel együtt Magyarország látnivalóit, természeti kincseit. Ha pedig mégis külföldi pihenés mellett döntenének válasszanak közösen szeretteivel Európa 25 másik kedvelt desztinációi közül és pihenjenek NOVASOL szálláshelyen az otthon kényelmével! Hagyják maguk mögött a hétköznap felhalmozódott gondokat és töltődjenek fel valamelyik családbarát, akár privát nyaralóházban!