search

Otthon kényelmét árasztó szállások Tatabánya városában

Pihenjen valamelyikben a NOVASOL által kínált szállások Tatabánya vonzáskörzetéből és vigye magával családját, barátait is! A Komárom-Esztergom területét bejárva hátra hagyhatja a szürke hétköznapok stresszes mindennapjait. A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda belföldön közel 600 apartmant, üdülőobjektumot értékesít nyaralás céljából, amiből könnyen kiválaszthatja az Ön és családja, szerettei igényeihez leginkább igazodó nyaralót. Keresőbe beírt úticél, illetve szűrők segítségével, valamint Európa-szerte működő szervizirodáink közreműködésével egyszerű, tökéletes, ezáltal felejthetetlen nyaralási élményben lehet része. Négylábú házi kedvencét sem kell otthon hagyni, a családi nyaralásra kutyát is vihetnek magukkal. Keresse a NOVASOL kutyabarát szálláshelyeit, nyaraljanak együtt az otthon kényelmével!

szállások Tatabánya

Pihenés a környéken, szállások Tatabánya területén

Magyarországi apartman kínálatunk közül bizonyára megtalálja az Önnek és szeretteinek leginkább tetszőt. Legyen egy romantikus hegyvidéki szállás, vagy egy medencés tengerparti nyaralóház a NOVASOL lehetőségei közül egyszerűen megtalálhatja kedvencét.

Tatabánya Magyarország legkisebb területű megyeszékhely. A Gerecse és a Vértes hegyvonulat közötti völgyben helyezkedik el a fővárostól 55 km-re. Forgalmi csomópont, melynek köszönhetően rendkívül jól megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Tatabánya területe már az őskor óta lakott volt, ezt számos régészeti lelet bizonyítja. A Szelim-barlang elhíresülése is őskori lelőhelyről való. Ebből a barlangból származik ugyanis hazánk legrégebbi, mintegy 200 ezer éves emberi jelenlétet bizonyító lelet. Ősembercsont, szerszám és tűzrakóhely erre a bizonyíték. Válasszon a szállások Tatabánya vonzáskörzetéből és járja be a környéket gyalogosan önállóan, szervezett módon túravezetővel, vagy akár kerékpárral. A gyönyörű vidék garantáltan mindenkit levesz a lábáról bármilyen évszakban is látogatják.

Programok egész évben, szállások Tatabánya kerületén

Tatabánya fokozottan védett természeti lelőhelyeket kínál, ezért is annyira egyedülálló. A nevéből adódóan, pedig bányászati vonatkozású is. A 19. század végén bukkantak rá az első szénlelő helyre, ami innentől kezdve jelentősen fellendítette a város ipari kereskedelmét. A bányászat beindulásával hőerőmű is épült, ami több gyár létrehozását is jelentte a környéken. A szénbányászat mégis a helyiek 50%-os foglalkoztatottságát jelentette. Viszont a kereskedelem és a könnyűipar egyáltalán nem volt jellemző a területre, így míg a férfiak könnyen találtak munkahelyet a nők számára mindez nem volt ilyen egyszerű.

Szálláshelyek Komárom-Esztergom környékén lehet egy tökéletes családi nyaralás helyszíne az év bármelyik időszakában. Sőt, ha nagyobb társasággal keres szállást a NOVASOL kínálata közül bizonyára talál megfelelőt. A szűrők és a kereső használatával mi sem egyszerűbb. Ha pedig segítségre van szüksége elhivatott munkatársaink Európa-szerte állnak rendelkezésére akár személyesen a kihelyezett szervizirodáinkban, akár telefonon.

Látnivalók, szállások Tatabánya városában

Amennyiben a környéken járnak a Bányászati és Ipari Skanzent mindenképp iktassák be a programba. Ez a múzeum nemzetközi viszonylatban is egyedülálló, ugyanis a mai napig őrzik a bányászhagyományokat kulturális találkozókkal, „élő múzeum” megszervezésével. Az idelátogatók részt vehetnek bányász avatáson amiről még oklevelet is kaphatnak. Rendkívüli élmény minden korosztály számára.

Ha pedig a sok élmény után végre kipihennénk magunkat, akkor a NOVASOL ajánlataiból a szállások Tatabánya valamelyikében bizonyára sikerrel járunk. A relaxálást tovább tudjuk fokozni a Gyémánt Fürdő valamelyik medencéjében. Ebben a családbarát fürdőben a család valamennyi tagja jól érezheti magát, hisz élménymedencék, csúszdák, gyermekmedence, szauna és aromakabin, valamint különböző masszázsterápiák várják az érdeklődőket.

Ahhoz, hogy felejthetetlen nyaralási élményben részesüljön a család, vagy a baráti társaság nem feltétlenül kell külföldi vakációt tervezni. Ha pedig mégis határon túl töltődnének fel a NOVASOL 25 másik európai országba kínál jobbnál-jobb nyaralóházakat.