search

Szállások Ráckeve területén a Duna-parton

Pihenjen családjával következő nyaralásuk alkalmából a Duna-parton, béreljen egyiket a szállások Ráckeve kínálatunkból és felejtse el a szürke hétköznapok stresszes mindennapjait!

szállások Ráckeve

A szállások lefoglalása gyors és rendkívül könnyű. Tekintse meg választékunkat és találja meg a vágyainak és igényeinek legmegfelelőbb házat a honlapunkon és foglalja le most! Vegye nyakába Magyarországot és fedezze fel szállásáról kiindulva Budapest térségét és nyaraljon ráckevei nyaralóink egyikében!

Látnivalók, szállások Ráckeve vonzáskörzetében

Ráckeve körülbelül 50 km távolságra délre található Pest megyében a Duna-parton. Rendkívül jól megközelíthető tömegközlekedéssel is a fővárosból, hisz közvetlen HÉV járat közlekedik a két település között. Ahhoz, hogy egy élménydús nyaralást éljen át nem feltétlenül kell több ezer kilométert utazni. A megfelelő úticél kiválasztásában mi is tudunk segíteni, hiszen Európa 26 országa közül bizonyára akad megfelelő Önnek is. Szállások Magyarországon a NOVASOL kínálatában több, mint 600 szerepel a városi apartmantól a medencés önálló nyaralóházon át a lakóhajóig minden.

Ráckeve turisztikai vonzerejét leginkább a történelmi emlékhelyek, építészeti különlegességek, népi hagyományok, természeti szépségek, valamint kulturális programok teszik színvonalassá. Látogasson el családjával, szeretteivel valamelyik NOVASOL szálláshelyünkre és élvezzék a valódi feltöltődést az otthon kényelmében.

Ráckeve valódi romantikus kirándulóhely a Duna-parti üdülőhelyek, valamint a meleg vizes strandfürdő miatt. Fedezzék fel a környéket kedvükre!

Programok, szállások Ráckeve területén a Duna parton

Nem sokan tudják, hogy Ráckeve területe már a bronzkorban is lakott volt. Sőt, nem is akármilyen, hiszen a honfoglalás után fejedelmi törzsek lakóhelye volt. Ragadja kézen szeretteit és pihenjenek valamelyik NOVASOL szállások Ráckeve nyaralóházban, vagy a környéken és tegyék nyaralásukat felejthetetlenné.

A török megszállás Ráckeve területe is megsínylette, viszont a török kiűzése után részben Savoyai Jenőnek köszönhetően újjáépült, benépesült, fellendült. Jutalmul a győztes hadvezér megkapta az egész Csepel-szigetet. Ezen a szigeten közel 20 évig épült a Savoyai-kastély, melynek barokk stílusa Ráckeve egyik ikonikus látnivalójává tette. Ma is látogatható, sőt a gyönyörűen felújított kastély manapság kastélyszállóként, illetve étteremként működik.

További programok, szállások Ráckeve környezetében

A korábban említett meleg vizű termálstrand már 18. század kezdetétől működik. Egész évben látogatható a fedett medencéknek köszönhetően. Nem véletlenül kedvence kisgyermekes családoknak is.

Látogatásuk alkalmával ha szerencséjük van részt vehetnek augusztus végén a Szent-István napi lampionos csónakfelvonuláson is. Igazán különleges és egyedi program, ha tehetik ne hagyják ki!

Pihenjenek valamelyikben a szállások Budapest régió ajánlatunk közül és akár hozzák magukkal házi kedvencüket is. Mivel sokan vannak, akik nem hagyják szívesen otthon négylábú házi kedvencüket sem, akik ragaszkodnak hozzá, hogy szeretett kutyájuk részt vegyen a családi kiruccanás élményében, azok igazán örülhetnek. A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda ugyanis egyre több kutyabarát apartmant és önálló nyaralóházat kínál nemcsak országszerte, de Európa 26 országában egyaránt. Vannak olyan különösen kutyabarát objektumaink is, melyekbe a háztulajdonosaink szeretettel várják az akár több és nagytestű kutyákkal érkező pihenni vágyókat is. A honlapon keresztül könnyedén rá lehet szűrni igény szerint a desztinációkra, illetve az üdülőházak fajtájára.

Ráckeve közvetlen közelében is kellő programlehetőséget, látnivalót találhatunk. Pető Sándor emlékmúzeumát megtekinthetjük Dömösdön, Dunaföldváron ellazulhatunk a gyógyfürdőben, Kalocsán pedig a piros Paprikamúzeum mellett a szintén hungarikumnak minősített kalocsai népi motívumokkal ismerkedhetünk meg. Legyen valamelyik a szállások Ráckeve kínálatunk közül következő nyaralási helyszíne!