search

Szállások Tiszafüred lélegzetelállító környékén

Pihenjen családjával és szeretteivel a NOVASOL által kínált szállások Tiszafüred valamelyikében és hagyja hátra gondjait! Egy igazi, lélekmelengető kikapcsolódásért nem feltétlenül kell külföldre utazni. Hazánkban számos apartman, nyaraló a NOVASOL kínálatában szerepel. Szám szerint megközelítőleg 600 szálláshely létezik a palettán, ami fokozatosan bővül. Válassza ki a legszimpatikusabb nyaralókat könnyedén a kereső és a szűrők segítségével, fedezze fel Magyarország lenyűgöző látnivalóit egész évben!

szállások Tiszafüred

Látnivalók, szállások Tiszafüred vonzáskörzetében

Tiszafüred a Tisza-tó mellett Szolnok városhoz közel északra található az Alföld területén. A Tisza-tó turisztikai régió legnagyobb települése, 11 000 lélekszámú lakosával. Ideális célpont mindazoknak, akik kedvelik szabadidejüket a sokszínű természet felfedezésével tölteni. Ezen a területen ugyanis a csendes idilli atmoszféra jellemző túlnyomórészt. Induljon útnak és válassza a NOVASOL magyarországi apartman lehetőségek valamelyikét, pihenjen kedvére az Alföldön! Akár önállóan, akár szakképzett túravezetővel vág is neki a gyalogtúrának, de kerékpárral, csónakkal, vagy lóháton is megteheti mindezt. A Tisza-tó homokos strandjait kiélvezheti nyáron, vagy az év bármelyik évszakában horgászva, illetve a hidegebb hónapokban a termálvízben megmártózva is akár.

Akik pedig a természet csodáin kívül a művészetnek is hódolnak, népművészeti vonzódásuk kiteljesedhet a Nyúzó Gáspár Fazekas Tájházában. Itt ugyanis a népművészet hagyományűzésen belül a fazekasság fortélyaiba nyerhetnek kielégítő betekintést.

Programok a környéken, szállások Tiszafüred településen

Tiszafüred vonzáskörzetének kincsei közé tartozik egyértelműen a Tiszafüredi Termál és Strandfürdő. Az ide látogatókat több fedett és szabadtéri medence várja egész évben. A Tisza-tó szálláshelyek közül néhány a legnépszerűbbek közül a termálfürdő vonzáskörzetében helyezkednek el. Használja ki a közeli apartmanok nyújtotta kényelmet miután a 39 Celsius fokos termálvízben kellőképpen regenerálódott. A fürdő nemcsak a gyógyulni vágyóknak kitűnő program, hanem a gyermekkel érkezők is garantáltan jól érezhetik magukat. Több gyermekmedence, játszótér és szabadtéri lehetőségek kedveskednek a gyerekek jó hangulatának.

Kirándulás az Alföldön, szállások Tiszafüred városában

A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb tava, mely Budapest fővárostól körülbelül 200 km-re található keleten. A mesterségesen kialakított tó vízhasznosítás céljából a Kiskörei vízlépcső létrehozásának köszönhetően keletkezett. Területe közel ötször nagyobb a Velencei-tóhoz képest. Hol is lehetne kellemesebben eltölteni egy hosszú hétvégét, esetleg egy egész hetet, mint az Alföldön? A NOVASOL szálláshely Tiszafüred területén erre a legjobb lehetőség!

Sőt, jó hírünk van azoknak a belföldi pihenni vágyóknak is, akik négylábú házi kedvencüket sem hagyják szívesen ki a családi nyaralásból, kiruccanásból. A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda ugyanis egyre több kutyabarát apartmant és önálló nyaralóházat kínál nemcsak országszerte, de Európa 26 országában egyaránt. Vannak olyan különösen kutyabarát objektumaink is, melyekbe a háztulajdonosaink szeretettel várják az akár több és nagytestű kutyákkal érkező pihenni vágyókat is. A honlapon keresztül könnyedén rá lehet szűrni igény szerint a desztinációkra, illetve az üdülőházak fajtájára is.

Tiszafüredi látogatás alkalmával a helyi kalandsziget sem kihagyható. Kicsik és nagyok egyaránt kedvüket lelik a 18 hektárnyi izgalmas kalandpálya világában. Válasszon a NOVASOL oldaláról valamelyik magyarországi nyaraló közül és nyaraljon az otthon kényelmével!

Legyen akár medencés nyaralóház, privát, önálló szálláshely, vagy egy luxus kategóriájú nagyobb társaságot is könnyedén befogadó villa az Európa-szerte elismert, több mint 50 éve piacon lévő NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda élen jár a minden igényt kielégítő nyaraltatásnak. Foglaljon időben, ne maradjon le az Önnek legszimpatikusabb álom szálláshelyről Európa-szerte!