search

Relaxáló pihenés Gárdony nyaralóház kínálatunkban

Válasszon Gárdony nyaralóház kínálatunkból, ha igazi feltöltődésre vágyik! Családi pihenés egyik legkedveltebb úticélja a Velencei-tó Magyarországon, megy az ország második legnagyobb tava a Balaton után.

Gárdony nyaralóház

Látnivalók a településen, Gárdony nyaralóház egész évben

Gárdony a Velencei-tó déli partján fekvő üdülőváros, mely Budapesttől 50 km-re, Székesfehérvártól kevesebb, mint 20 km-re található. Éppen ezért rendkívül jól megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Ebből is következik, hogy Gárdony gazdaságát a turizmusnak köszönheti nagyrészt, hiszen a Velencei-tó strandjai egyre több feltöltődni vágyó magyar és külföldi turistát csalogat évente. Gárdony és Agárd területéről már a bronzkortól találni leleteket. A környék meghatározó települései az északi parton Sukoró és Pákozd, keleten Velence és délen Zichyújfalu már a 19. századtól.

Pihenjen magyarországi nyaralás keretei belül családjával, szeretteivel valamelyik NOVASOL által kínált nyaralóházban és felejtse el a hétköznapi gondokat! Közel 600 magyarországi apartmanból választhatja ki szűrők és a kereső segítségével egyszerűen az Ön és hozzátartozóinak legszimpatikusabb úticélt és a hozzá tartozó nyaralóházat. Egyre több háztulajdonos fogadja nagy szeretettel négylábú házi kedvencét is, amit így magával vihet a családi nyaralásra. Válassza a NOVASOL üdülőházait és pihenjen az otthon kényelmével!

Programlehetőségek - önálló Gárdony nyaralóház

Nemcsak rossz idő esetén érdemes ellátogatni az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőbe. Az 1000 méter mélyről feltörő gyógyvíz különböző betegségekre ajánlott, illetve azoknak is, akik csupán szeretnék egy kicsit átmelegíteni, kényeztetni testüket. Egyik Gárdony nyaralóház talán a legalkalmasabb egy hosszú fürdőzéssel eltöltött nap után való kipihenésre. Kiindulópontnak is tökéletes bejárni a környék nevezetességeit, látványosságait.

Agárdon semmiképp se hagyjuk ki az Egri Vár mintájára készült Rönkvárat, illetve a Gárdonyi Géza Emlékházat, mely egy emlékmúzeum az író szülőházában Agárdpusztán.

Velencén sétálgatva ha akarnánk sem tudnánk elmenni a Velencei-tó Kapuja Velence Korzó mellett. Ez a 20 hektáron kialakított kereskedelmi, szórakoztató és turisztikai központ egyszerre sétálóutca, közösségi- és rendezvénytér, valamint igényes és modern szabadstrand egyben. Egész évben színvonalas programokkal szórakoztatják az érdeklődőket.  

Bence-hegyet megmászva eljuthatunk a Bence-hegyi kilátóhoz, ahonnan lélegzetelállító panoráma fogad. A Sukoró melletti kilátóhoz közel 200 lépcső vezet, ahonnan kitekintve lábunk előtt hever az egész Velencei-tó. Vágjanak neki a tónak és környékének, pihenjenek meg egy nyaralóházban a Velencei-tó mentén!

Kirándulás a környéken – Gárdony nyaralóház

A Velencei-tó sokszínű környéke számos kirándulási lehetőséget nyújt minden korosztály számára. Útra lehet kelni gyalog, kerékpárral, illetve a kevésbé bevállalósként autóval is. Kápolnásnyéken a Halász-család 19. századi klasszicista kúriáját, a Dabasi-Halász-kastélyt tekinthetjük meg. Az állandó kiállítás a kastély történetét mutatja be eredeti tárgyak, fotók és dokumentumok formájában. Az időszakos kiállításokról a kastélyt felkeresve érdeklődhetünk.

Akik inkább a természetben szeretnek feltöltődni, azoknak érdemes a Velencei-hegység különlegességét is megcsodálniuk: az ingóköveket. Ez a jelenség Európa-szerte érdekességnek számít. A gránitból alakuló sziklacsoportok a különböző környezeti hatásokra aprózódtak, az így létrejött gránittöbök élei a szél és csapadéknak köszönhetően lekoptak és önálló ingókövekké alakultak. Látogasson el valamelyik NOVASOL által kínált nyaralóházba Magyarországon és fedezze fel a Velencei-tó környékét!

Próbálja ki, foglalja le valamelyik NOVASOL nyaralóházat, apartmant, esetleg luxusvillát sőt, lakóhajót is még ma és szervezze meg a családi nyaralást előre! Ha pedig egy nagyobb baráti társasággal érkezne utolsó pillanatban sem kell aggódni, hisz akár 10 fős nyaralóházba is foglalhat nálunk last minute kereteken belül. A NOVASOL több, mint 50 éve foglalkozik nyaralóház-közvetítéssel Európa-szerte. Jelenleg 26 országban jóval több, mint 50 000 nyaralóházban számos szervizirodával várjuk és fogadjuk a pihenni vágyókat gyermekkel, kutyával, nagyobb társasággal különböző koncepciójú üdülőházainkban.