search

Kényelmes szállások Pápa területén Veszprém régióban

Otthon kényelmét sugárzó NOVASOL szállások Pápa város körül bizonyára elnyerik Ön és szerettei tetszését. Ha pedig máshol támad kedvük megszállni tekintse meg többi ajánlatunkat. Európa-szerte 50 000 nyaralóházat kínál a NOVASOL 26 országban. Pár kattintással a szűrők és a kereső segítségével könnyedén kiválaszthatja a család és szerettei kedvenc pihenőhejét. Legyen egy romantikus hegyvidéki szállás, vagy egy medencés tengerparti nyaralóház a NOVASOL lehetőségei közül egyszerűen megtalálhatja kedvencét.

szállások Pápa

Nyaralóházak, szállások Pápa vonzáskörzetében

Pápa város észak-Dunántúlon a Bakony-hegység és a Kisalföld találkozásánál található, mintegy 30 000 lélekszámú állandó lakossal és korhű, új-barokk stílusú, műemlék jellegű épületeivel. Igazán tökéletes kikapcsolódást nyújt a város bármelyik évszakban is érkezne látogatóba. Pihenjen valamelyik NOVASOL szálláshelyen, válogasson Veszprém nyaralóház kínálatunk közül bátran, Ön és szerettei igényeihez mérten.

Pápa az újkőkortól lakott, első írásos emlék a 13. századhoz kapcsolódik. A 14. századra Veszprém megye legnépesebb településévé nőtte ki magát. Egyre több kereskedő kezdett el tevékenykedni a településen és a 19. századra számos országosan kiemelkedő iskolai intézményekkel gyarapodott Pápa. Ilyen például a 16. századtól működő Református Kollégium, melyben olyan magyar költők és írók tanultak, mint Petőfi Sándor és Jókai Mór. Járják be a város és környékét barátaikkal, szeretteikkel, hisz bizonyára mindenki talál kedvelt elfoglaltságot Pápán.

Látnivalók, szállások Pápa területén

Pápának sajátos hangulata van a szűk kis sikátorok között sétálva végig copf stílusú épületek mentén. Élje át az élményt, válassza valamelyiket a szállások Pápa kínálatunk közül. Azokra is gondoltunk, akik szívesen vinnék magukkal négy lábú házi kedvencüket is és nem hagynák őket sem ki a családi nyaralásból, kiruccanásból. A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda ugyanis egyre több kutyabarát apartmant és önálló nyaralóházat kínál nemcsak országszerte, de Európa 26 országában egyaránt. Vannak olyan különösen kutyabarát objektumaink is, melyekbe a háztulajdonosaink szeretettel várják az akár több és nagytestű kutyákkal érkező pihenni vágyókat is. A honlapon keresztül könnyedén rá lehet szűrni igény szerint a desztinációkra, illetve az üdülőházak fajtájára is.

Akik pedig a wellnesst részesítik előnyben Pápán erre is van lehetőség a Várkert Fürdőben. Egész éveben üzemel, kisgyermekkel is ideális és több kinti és bent medencével, szaunával rendelkezik.

Magyarországi szálláshelyek a NOVASOL ajánlatai közül bővelkednek kényelmes apartmanházakkal a Balaton körül, ölálló nyaralóházakkal országszerte, sőt lakóhajóval is. Több, mint 600 objektum közül bizonyára megtalálja a megfelelő helyszínt és szállást Önnek és szeretteinek, barátainak egyaránt. Ha pedig szívesen utazna külföldre következő vakáció alkalmából 25 másik európai ország közül válogathatnak 50 000 nyaralóház közül.

Érdekességek, szállások Pápa régiójában

Pápa gazdag múltja a Kékfeső mesterséget, hagyományt is őrzi. A 18. században a Kékfestő műhely működését a Tapolca-patak táplálta, mely mára sajnos kiapadt. Kezdetben kézi erővel festették a szöveteket, később gépiesítették. Magyarországon a Pápai Kékfestő műhely az akkori legjobbak közé tartozott. 1962 óta múzeumként működik, hisz az apáról-fiára szálló mesterséget űző Kluge família Kanadába költözött. Tekintse meg a múzeumot, majd pihenjen meg egyikben a szállások Pápa lehetőségeink közül az otthon kényelmével.

Érkezzen bátran akár kisgyermekkel, akár nagyobb társasággal, vagy épp családja szőrös gyermekével a NOVASOL nyaralóház ajánlatai közül bőven talál gyermekbarát, kutyabarát, illetve olyan önálló szálláshelyeket melyek nagyobb társaság befogadására képesek. Merítsen ötletet inspirációs ajánlataink közül, hogy könnybben el tudják dönteni következő nyaralásuk helyszínét. Ugyanis Magyarországon kívül 25 másik európai ország több, mint 50 000 szállásai közül kedvére válogathat, legyen az épp Horvátországban, Olaszországban, vagy a skandináv országok közül valamelyikben. A NOVASOL kínálatából kedvére utazhat a télből a nyárba és fordítva, illetve kitűnő síparadicsomokhoz közeli apartman gyűjtemény nyűgözheti le. Ragadja kézen családját, barátait és pihenjenek az otthon kényelmével valamelyik NOVASOL szálláshelyen!