search

Szállások Sümeg területén Veszprém megyében

Foglalja le következő vakációjához valamelyiket a szállások Sümeg ajánlataink közül és felejtse el a hétköznapi gondjait! Túrázzon, kiránduljon a közelben, vagy csak egyszerűen töltődjön fel pár nap alatt a Balaton-felvidéken.

szállások Sümeg

Kirándulás, szállások Sümeg vonzáskörzetében

Pár kattintással a szűrők, valamint a kereső segítségével könnyedén kiválaszthatja a család és szerettei kedvenc pihenőhelyét. Legyen egy romantikus hegyvidéki szállás, vagy egy medencés tengerparti nyaralóház a NOVASOL lehetőségei közül egyszerűen megtalálhatja kedvencét. A Sümegi Vár hazánk egyik legnagyobb és legjobb állapotban megmaradt vára, amely egyben az egyik leglátványosabb is a Dunántúlon. Sümegen érdemes eltölteni egy hosszan tartó szabadságot éppúgy, mint egy hétvégét, hiszen sokat kínál a település. Érdemes ellátogatni akár egy nagyobb társasággal, hisz a NOVASOL közel 600 magyarországi szálláshely kínálata közül könnyedén találni olyan nyaralóhelyet, ahol akár egy osztálytalálkozót, lánybúcsúztatót, vagy nagyobb családi eseményt maradandóan meg lehet tartani.

A Sümegi Vár további érdekessége, hogy teljes török uralom alá sosem került, valamint első írásos feljegyzés a 13. századra vezethető vissza. Manapság gyalogosan lehet megközelíteni  87 méter magasan a Várhegy tetején egész évben. Érkezzen családjával, barátaival ebbe a leginkább középkort idéző várba az év bármelyik időszakában.

Látnivalók, kényelmes szállások Sümeg területén

Számos élménnyel gazdagodhatnak az érdeklődők, kicsik és nagyok, hisz a várban kialakított látogatóközpontban az állatsimogatótól kezdve a fegyverek kipróbálásán át a borkóstolásig minden lehetséges. A hosszú élménydús nap után érdemes megpihenni egyik NOVASOL szállások Sümeg és környéke nyaralóházban. Sőt, jó hírünk van azoknak a belföldi pihenni vágyóknak is, akik négylábú házi kedvencüket sem hagyják szívesen ki a családi nyaralásból, kiruccanásból. A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda ugyanis egyre több kutyabarát apartmant és önálló nyaralóházat kínál nemcsak országszerte, de Európa 26 országában egyaránt. Vannak olyan különösen kutyabarát objektumaink is, melyekbe a háztulajdonosaink szeretettel várják az akár több és nagytestű kutyákkal érkező pihenni vágyókat is. A honlapon keresztül könnyedén rá lehet szűrni igény szerint a desztinációkra, illetve az üdülőházak fajtájára is.

Sümeg után Tapolca amit mindenképp ajánlunk, ha már a környékbeli nyaralóházban szállt meg. Foglalja le valamelyiket a Veszprém megyei szálláshelyek közül és csónakázzon egyet szerettével a Tapolcai Tavasbarlangban. Ez a barlang nem a cseppköveiről vált híressé, hanem a 270 méteren keresztül szárazföldön és vízen bejárható barlangrendszerről, valamint a rendkívül hangulatos csónakázásról. Egész éveben körülbelül 18 Celsius fok a belső hőmérséklet, ami télen-nyáron jól eshet. Ezt a programot hasonlóan élvezheti a család és baráti társaság minden tagja, nemcsak kizárólag a romantikára vágyó párok.

Programok, szállások Sümeg területén

Sümeg és Tapolca után látogasson el Zalaszántó falucskába, ahol a környék kirándulási lehetőségei, valamint a gyönyörű tájon kívül spirituális élmény ejti bizonyára rabul. Itt látogatható ugyanis Európa egyik legnagyobb sztúpája. A falu mögött 316 méter magas hegyen színes imazászlókkal körülvéve, egzotikus füstülők illatába burkolózva tornyosodik a vakítóan hófehér buddhista szentély, a béke jelképe. A NOVASOL szállások Magyarországon biztosítják különböző kategóriában a tökéletes pihenés helyszíneit. Legyen akár egy romantikus üdülőház valahol az erdő sűrűjében, esetleg egy hangulatos apartman valamelyik nagyvárosban, illetve akár egy önálló nyaralóház saját medencével a „magyar tenger” vonzáskörzetében a NOVASOL kiválóan alkalmazkodik Ön és családja, barátai, szerettei igényeihez. Válassza ki a szűrők és a kereső segítségével a leginkább megfelelőt és nyaraljon nyaralóházban az otthon kényelmével!