search

Nyaralóház Veszprém gyönyörű városában

Veszprém városa a Bakony lábánál, Közép-Dunántúlon helyezkedik el Veszprém megye székhelyeként. Legyen egy nyaralóház Veszprém fantasztikusan szép városában következő úticéljának helyszíne, ahonnan felfedezi a környéket akár egyedül, akár szeretteivel. Nem véletlenül nevezik a „királynők városának”, hiszen különösen a várnegyed körül fellelhető szobrok, épületek repítenek vissza 1000 évvel ezelőttre ezáltal különös atmoszférát teremtve.

Látnivalók, nyaralóház Veszprém városában

Veszprém tipikusan egy olyan település, amivel nem lehet betelni egy nap alatt. Minden alkalom után alig várjuk a következőt, hogy minél több arcát ismerhessük meg ennek a csodaszép városnak.  Művészete, kulturája rendkívül gazdag, számos színvonalas program kínálkozik bármelyik évszakban is tervezzük a látogatást. Ragadja meg az alkalmat, és fedezze fel hazánk gyönyörű településeit! Pihenjen meg valamelyik NOVASOL által kínált nyaralóházban Magyarországon, járja be Veszprém régió fantasztikus helyszíneit!

Nyaralóház Veszprém

Veszprém különös módon hét dombra épült város, nagy, helyenként 30-40 méteres szintkülönbségekkel Séd-patak csordogálásával. Bármerre nézünk, mindenhol felbukkan egy-egy kicsúcsosodó kápolna, templomtorony, vagy körülrajzolódik valamelyik műemlék jellegű épület egy másik takarásából. Induljunk útnak Veszprém-völgyből, ahonnan a várkapu alatt elsétálva máris egy gyönyörű parkba érünk. Kövesse a Séd-patak partját. A Kolostorok és Kertek úgy, mint a Veszprém-völgy is gazdag programlehetőséget nyújt egész évben: sziklamászás, kerékpározás, nordic walking.

Kirándulás, nyaralóház Veszprém városában

A legenda szerint a Veszprém-völgyi apácák kolostorának romjai helyén hímezték Gizella királyné és férje koronázási palástját is. Pihenjen meg valamelyik Veszprém megyei nyaralóházban a NOVASOL kínálatából és kirándulja be a környéket! Amennyiben kisgyermekkel érkezik a Magyar Népmesék játszóteret semmi esetre se hagyják ki! Innen továbbhaladva az egy kicsit meredek Rovaniemi lépcsőkön máris a Gulya-dombi kilátón találhatjuk magunkat. A város a Viadukttal és a Várnegyeddel máris a lábunk előtt hever. Ezen a dombon két kilátó van, érdemes a nagyobbat is (Gizella-királyné-kilátó) meglátogatni. A 22 méter magas acél kilátóból a Bakony-hegység második legnagyobb csúcsát a Papod-hegyet is látni lehet.
A Várhegyen folytatva kirándulásunkat rengeteg múzeummal, galériával találkozhatunk. Ezen az utcán összpontosul a látnivalók többsége. Az 1000 éves Szent-Mihály székesegyház az ország legrégibb püspöki székesegyháznak helyén fekszik. Egy nyaralóház Veszprémben tökéletes megoldás megpihenni egész napos kirándulásunk után. Közel 600 magyarországi nyaralóházból választhatja ki az Önnek és családjának, szeretteinek a legmegfelelőbbet. Sőt, egyre több háztulajdonosunk fogadja négylábú házi kedvencét is nagy szeretettel. Állítsa be egyszerűen a keresőben a kritériumokat, vagy kérje telefonon, vagy akár személyesen is szakártői segítségünket.

Programok, nyaralóház Veszprém városában

A Hangvilla rendezvényközpont egész évben kínál színvonalas és változatos koncerteket, színdarabokat. Aki viszont nyáron látogatja meg a várost, semmiképp se hagyja ki a Veszprémi  Utcazene Fesztivált és a Veszprém Festet. Itt a nívós fellépők mellett számos gasztronómiai különlegességet is megkóstolhat. Legyen a következő nyaralása egy Veszprém megyei apartmanban, vagy tekintse meg kínálatunkat Európa-szerte! 26 európai országban közel  50 000 önálló nyaralóházban pihenhet az otthon kényelmével párban, vagy akár nagyobb társasággal, gyermekkel és kutyával.  Nyaralása alatt is készséggel állunk rendelkezésére, amennyiben szüksége lenne ránk keressen minket bizalommal. Európán belül számos helyen segítenek a NOVASOL elhivatott dolgozói.