search

Kényelmes szállások Zirc településen a Bakonyban

Foglaljon egyet a szállások Zirc NOVASOL ajálnlataink közül és töltse következő vakációját a gyönyörű Bakonyban. Minden kényelemmel felszerelve és az Ön pihenésére és kikapcsolódására tervezve, önálló, privát nyaralóházaink még kellemesebbé teszik a pihenéstA NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda belföldön közel 600 apartmant, üdülőobjektumot értékesít nyaralás céljából, amiből könnyen kiválaszthatja az Ön és családja, szerettei igényeihez leginkább igazodó nyaralót. Keresőbe beírt úticél, illetve szűrők segítségével, valamint Európa-szerte működő szervizirodáink közreműködésével egyszerű, tökéletes, ezáltal felejthetetlen nyaralási élményben lehet része.

szállások Zirc

Látnivalók, szállások Zirc városában

Négylábú házikedvencét sem kell otthon hagyni, a családi nyaralásra kutyát is vihetnek magukkal. Keresse a NOVASOL kutyabarát szálláshelyeit, nyataljanak együtt az otthon kényelmével! Magyarországi szállások kínálatunkból elérhetőek akár egész évben. Tekintse meg a szürők és a keresők segítségével ajánlatunkat és válassza ki Ön és családja kedvenc szálláshelyét Magyarországon!

Zirc Magyarország legmagasabban fekvő városa, a Bakony szívében található. A 12. századra vezethető vissza a település eredete. 800 éves a Zirci Ciszterci Apátság és Látogatóközpont, ahol interaktív módon ismerhetjük meg az apátság és a rend történetét. Érdekesség, hogy a rend első tagjai Franciaországból települtek a zirci apátságba.

A Zirci Arborétum Magyarország egyik legmagasabban fekvő arborétuma, mely a cisztercio apátság egykori angolkertjéből alakult ki. Pihenjenek a NOVASOL valamelyik apartmajában családostul és látogassák meg a Zirc belvárosában található arborétumot. Szállások Veszprém régió vonzáskörzetében számos olyan nyaralóház és apartman szerepel, ami nemcsak nyáron, de az év többi időszakában is elérhető.

Érdekességek, szállások Zirc vonzáskörzetében

A Cuha patak átszeli az arborétum területét, melyben közel 1000 különböző fa és cserje, valamint virágok csodálhatók meg. Remek programlehetőség a család minden tagjának!

Zirc remek kiindulási pont, vagy éppen állomás lehet egy kiadós bakonyi túrának. Több túraútvonalat járhatunk be barátokkal, kisgyermekekkel, de akár négylábú házi kedvenceinkkel is. A bakonyi kristálytiszta levegő az év bármely napján jól esik az embernek. A hosszú gyalog-, vagy biciklitúrák után hol is eshetne jobban a pihenés, mint valamelyikben a szállások Zirc NOVASOL ajánlat közül?

Viszont nemcsak a túrázóknak és a vallás után érdeklődőknek kedvez a település: a kultúra kedvelői is remekül szórakozhatnak Zircen. Itt található ugyanis a Bakonyi Természettudományi Múzeum, mely Magyarország első vidéki természetrajzi múzeuma. Állandó kiállításai közül a Bakony-hegység állat- és növényvilágát, valamint a Kárpát-medence ásványait csodálhatjuk meg az apátság barokk épületének első emeletén.

Programok, szállások Zirc környezetében

A Zirci Mayer tó már a 18. században is létezett. Viszont a ma is látogatható halastó 1999 óta üzemel, azóta vonzza a környékbeli érdeklődőket, pihenni, horgászni vágyókat. Tiszta és csendes környezete otthont ad megannyi halfajtának is: ponty, kárász, keszeg, busa és amur. Magyarországi nyaralóház ajánlatunk közül egyszerűen kiválaszthatja saját és családja, valamint baráta számára is a legszimpatikusabbat. Mindegy, hogy önálló nyaralóház, vagy egy romantikus erdei apartman, esetleg valamelyik városi forgatagba lévő szálláshely, a NOVASOL Európa-szerte 26 országban kínál igényes szállásokat több, mint 50 éve. Foglalja le következő szabadságát nálunk, válasszon úticélt kedvére. Akár külföldön, akár belföldön töltődne fel a NOVASOL szálláshelyeiben az otthon kényelmével bármikor megteheti. Érdeklődjön telefonon, online, vagy személyesen! A NOVASOL elhivatott munkatársai szívesen segítenek kiválasztani álmai nyaralásához az Ön és családja, barátai igényeinek leginkább megfelelő szálláshelyet. Pihenjen kedvenc nyaralóházában velünk!