search

Szállások Zalakaros lenyűgöző területén a Kis-Balatonnál

Zalakaros Zala megye üdülővárosa, Keszthely és Nagykanizsa között helyezkedik el a Balaton délnyugati részén. Szállások Zalakaros vonzáskörzetében a NOVASOL kínálatából remek lehetőséget biztosítanak egy igazán lélekmelengető pihenésre az egész családdal, barátokkal. Bárhonnan is érkezzenek a Dunántúl Kis-Balatoni térsége szemet gyönyörködtetően sokszínű természeti tájjal rendelkezik.

szállások Zalakaros

Látnivalók, szállások Zalakaros területén

Zalakaros idegenforgalmát leginkább a településen a 60’as évektől működő, Magyarország egyik legnagyobb termálfürdőjének köszönheti. A Gránit Gyógyfürdő egész évben várja a pihenni és gyógyulni, regenerálódni vágyókat a közel 4000 négyzetméter vízfelületű medencék közül. A termálvíz kellemes 32-36 Celsius hőmérsékletű, de az ülőmedencék mellett feszített víztükrű sportmedence és hullámfürdő is gondoskodik a felejthetetlen fürdőélményről. A 20 különböző vízi attrakció minden korosztálynak ideális kül- és beltéren egyaránt.

Ahhoz, hogy programban és élményekben dús nyaralásban legyen része nem feltétlenül kell külföldre utazni. Magyarországi szálláshelyek a NOVASOL kínálatából bőven elérhetőek. A jelenlegi 600 nyaralóházból könnyedén kiválaszthatja a legszimpatikusabb üdülőobjektumot bármi legyen is az igénye. Ajánljuk figyelmébe a lakóhajó kínálatunkat is a Balatonon.

Programok, szállások Zalakaros vonzáskörzetében

A gyógy- és élményfürdő nem kizárólag a fürdőzésben nyújt szórakozást, hiszen az elfolyó termálvíz egy mesterséges termálvizet táplál létrehozva a Termáltó és Ökoparkot. Hatalmas területen a mesterséges tó legmélyebb pontja 1,8 méter. A szabadidős park egyik legizgalmasabb pontja a csaknem 20 méter magas kilátó, ahonnan csodaszép panoráma nyílik a tóra, a környező erdőrészre, valamit a teljes ökokomplexumra. A csúszdázás és a sebesség szerelmesei itt sem unatkozhatnak, hiszen az ökopark legmonumentálisabb eleme a 75 méter hosszú kamikaze csúszda. Válasszanak egyet a szállások Zalakaros közül és tekintsék meg a komplexum számomra legkedvesebb épületét a hangok pavilonját! Itt lehetőség nyílik megismerkedni a hangokkal a különböző magasságú és hangkeltő elemeknek köszönhetően. A tó két partját egy híd köti össze, amin keresztül elérkezhetünk a meditációs pavilonhoz. Itt a Föld forgását figyelhetjük meg - amennyiben türelmesek vagyunk -, ahogy a különböző méretű fa oszlopok közül felcsillan a Nap. A kisgyermekkel érkezők feltétlenül tegyenek egy kitérőt a parkon belüli tóparti játszótérre, hiszen ez a gyerekek egyik kedvence. A homokozó és mászókák között különleges hangulatot idézve egy aranyos patakocska is csordogál. Ha pedig ennyi mozgás még nem lett volna elég, a szabadtéri fitness park gondoskodik a további energiák levezetéséről.

Tekintse meg környező apartmanház kínálatunkat is és foglaljon egyet a nyaralóház Zalakaros régió objektumaink közül is.

Élmények, szállások Zalakaros település közelében

A Kis-Balaton vonzáskörzetében található bivalyrezervátumot Kápolnapusztán látogathatjuk meg. Itt távcsövek és kilátó segítségével figyelhető meg az ország legnagyobb bivalyállománya egész évben. A bivalyok mellett gazdag a kis-balatoni növény- és állatvilág ezen a területen, amit a rezervátum szabadtéri övezete mellett a fogadóépületben is utána olvashatunk, megtekinthetünk.  

A Kányavári-sziget a Kis-Balaton fokozottan védett területe, mely szabadon látogatható. A kis szigetre a Kis-Balaton jelképévé vált jellegzetes fa szerkezetű híd vezet, ahonnan igazán szemet gyönyörködtető a kilátás. Innen indul egy rövid, mindössze 15 állomásból álló, kényelmesen 1,5 óra alatt teljesíthető  tanösvény, a Búbos Vöcsök tanösvény. Aki pedig szeret és rendelkezik is engedéllyel horgászni is tud a környéken, vagy a fa hídról is akár.

Magyarország délnyugati részén a táj igazán változatos és lenyűgöző. Kiránduljon szeretteivel, fedezze fel Zalakaros régió nyaralóházai által nyújtott kellemes, lélekmelengető pihenést, felejtse el a szürke hétköznapokat! A NOVASOL nyaralóház-közvetítő iroda belföldön közel 600 apartmant, üdülőobjektumot értékesít nyaralás céljából, amiből könnyen kiválaszthatja az Ön és családja, szerettei igényeihez leginkább igazodó nyaralót. Keresőbe beírt úticél, illetve szűrők segítségével, valamint Európa-szerte működő szervizirodáink közreműködésével egyszerű, tökéletes, ezáltal felejthetetlen nyaralási élményben lehet része. Négylábú házi kedvencét sem kell otthon hagyni, a családi nyaralásra kutyát is vihetnek magukkal. Keresse a NOVASOL kutyabarát szálláshelyeit, nyaraljanak együtt az otthon kényelmével!