search

Nyaralóházak és kiadó apartmanok Bajorországban

Pihenés a bajor régióba, szállás Németországban

Szívesen töltené nyaralását Bajororszgában? A bajor régió, Németország délkeleti területén rengeteg lehetőséget kínál különböző nyaralások megtervezésére. A hívogató hegyvidéki táj, a krisztálytiszta vízű tavak, a bajor erdők, mely a legnagyobb erdős területet alkotja  Európában, mind  felfedezésre vár.

Bajorország kulturális sokszínűséggel is büszkélkedhet. Kíváló úticél a nagyvárosok kedvelőinek a főváros München, vagy más városok.  A NOVASOL hihetetlenül nagy választékkal rendelkezik nyaralóházakkal és apartmanokkal  Németországban – különösen Bajorországban. Legyen szó a régió bármely részéről, velünk könnyen megtalálhatja a megfelelő nyaralóját Bajoroszágban, lehet az úticél  Frankföld, Kelet-Bajorország, Felső-Bajorország és a Allgäu / Bajor Svábföld is.

Frankföldi üdülőterület – nyaralóházak és apartmanok Bajorországban

Németországi nyaralásást Frankföldön szeretné eltölteni? Remek szabadidős lehetőségeket rejt a kilenc természetvédelmi park, melyek a dombos táj részét képezik. Minden természetkedvelő megtalálja a számára legérdekesebb felfedezendő helyet. Mit szólna egy kerékpártúrához a Karpfenradweg útvonalon, egy túrához a Kelta-kaladnösvényen, vagy egy kiránduláshoz a frank borvidéken? Azoknak, akik inkább a városi környezetet kedvelik remek lehetőségeket nyújt Nürnberg, mely a karácsonyi vásáráról hires,  tegyen egy kitérőt az egyetemi város, Würzburg vagy a középkori Rothenburg városa felé. Akár a városban, akár a távolabbi területeken keresne szállást, a NOVASOL széles kínálatában megtalálja az Önnek leginkább megfelelő bajor nyaralóházat vagy apartmant.

Kelet-Bajorország erdős tájai – nyaralóházak és apartmanok Bajorországban

Vonz Bajorország, a keleti területek  gyönyörű erdős vidéke  és a mesébe illő táj? Biztosan megtalálhatja nálunk ebben az esetben is a megfelelő nyaralóházat vagy apartmant pihenéséhez. Sehol máshol nem találkozhat ilyen tiszta levegővel és érintetlen természettel. Bajoroszág keleti részén több várat találhat, mint máshol. Például megtekintheti a Falkenstein kastélyt is. A másik kiemelkedő pontja a Glaßstrasse, ahol az érdeklődők megismerhetik az üvegkészítés több évszázados hagyományait. Ezen felül Regensburg vagy Passau is a múltba utazás lehetőségét kínálja az odalátogatóknak.

Oktoberfest Bajorország keleti területein – nyaralóházak és apartmanok Bajorországban

A világ minden részéről érkeznek nyaralók Németországban, azon belül is Münchenbe, hogy legalább egyszer átéljék az Oktoberfest hangulatát és hagyományát. Ezt szeretnénk lehetővé tenni Önöknek, ezért számos bajor nyaralóház és apartman közül választhatnak a régióban. Ha nyaralása alat szívesen töltene egy kis szabadidőt a természetben is, látogasson el a Chiemsee tóhoz. De München, maga a város is remek lehetőségeket kínál ha szeretne elvonulni a város zajától, látogassa meg például az Angol kertet. A vízisportok szerelmeseinek Isar nyújt remek lehetőségeket, mely kíváló hely a szörfözéshez a mestersgéek hullámoknak köszönhetően.

 

Síutak Allgäu és a bajor-sváb területekre – nyaralóházak és apartmanok Bajorországban

Kedve támad egy sítúra megszervezéséhez? Algäu a nemcsak a téli sportokról ismert, hanem a nyáron kínált gyalogos és hegymászó túraútvonalak kapcsán is. Töltse téli nyaralását Algäu-ban az Alpoknál és tapasztalja meg ezt az egyediséget első kézből a NOVASOL nyaralóházaival Bajorországban. A Duna átszeli a bajor-sváb régiót, a folyó mentén pedig gyönyörű paloták és kolostorok  találhatók. Tegyen egy kiruccanást Augsburgba vagy Ulmba. Az Augsburg-i Bábszínház  különösen nagy élmény kínál a gyereke számára. Ezen úticélokhoz is könnyen talál németországi szállást bajorországi kínálatunkból.

Nyaralóháza és kiadó lakások Bajoroszágban minden ízlésnek megfelelően

Ha németországi nyaralását Bajorországba tervezi, akkor a mi nyaralóink, apartmanjaink esetén nem kell aggódni a gyerekek, háziállatok vagy az Ön személyes szükségletei miatt. Nálunk megtalálhatják az Önöknek  megfelelő szállást a hegyekben, vagy  München közelében is, a 5 csillagos luxus vagy a meghittebb környezetet biztosító bajor nyaralókkal egyaránt. Mindig figyeljen arra, ha kutyával szeretne utazni, olyan nyaralót válasszon, ahol ez megengedett. Last Minute ajánlataink között is találhat megfelelő nyaralót utazásához. Vagy béreljen nyaralóházat szilveszterre a barátokkal és a családdal együtt.

Megérkezés – hogyan jutok el a nyaralóházamhoz Bajorországba?

Néhány tipp ha Bajorországba utazik:

  • Ha az észak-németországi területekre utazik, kövesse az A7 és A9-es autópályát
  • Ha Ausztria felől érkezik, az A3, A7 vagy az A9-es autópálya segítségével érheti el könnyen nyaralóját
  • Ne feledkezzen meg a felmerülő úthasználati díjakról!
  • Svájc felől a leggyorsabb az A96-os út, mely Ausztria felé halad. A másik lehetőség Svájc felől az A4-es autópálya Bajorországba.
  • Minden út gyönyörű tájakon vezet keresztül,ezért már az utazás is egy élmény.