search

Kényelmes szállások Berlin vonzáskörzetében Németországban

Ragadja kézen családját, barátait és pihenjenek valamelyikben a szállások Berlin kínálatunk közül, legyen igazán felejthetetlen az együtt töltött nyaralás! Berlin a folyamatosan fejlődő, egyre többeket vonzó fővárosa Németországnak. Tekintse meg németországi nyaralóházainkat és foglaljon egyet sz otthon kényelmével!

szállások Berlin

Kedvelt látnivalók, szállások Berlin területein

Legyen akár művészetkedvelő, múzeumlátogató, aktív nyaralást előnyben részesítő, vagy ínyenc, inkább relaxálást kedvelő – berlini pihenés során mindenki megtalálja a maga kedvencét. Amennyiben már meglátogatták a klasszikusokat: a brandenburgi kaput, a berlini falat vagy a  zsidó emlékművet, a nagyváros még számtalan programot kínál a vendégek számára felfedezni. Látogasson el a német múzeumszigetre vagy Berlin történelmi kikötőjébe a Nikolai negyed mögött. Töltsön el szállásáról egy pihentető délutánt a „nagy ablaknál”, a fürdő öbölnél vagy tegyen egy kirándulást a Balti-tenger strandjai mentén. Foglaljon berlini régió szállások közül és töltődjön fel igazán! Mindegy, hogy mi hozza lázba igazán – a nagyváros vagy a festői táj – a NOVASOL oldalán biztosan megtalálja az Önnek megfelelő szállást Berlinben és környékén.

Izgalmas programok, szállások Berlin körül

Szeretne eltölteni egy varázslatos nyaralást Berlinben a családjával, esetleg kettesben élvezné a város szépségét a párjával vagy bevállalna inkább egy városnéző túrát a barátokkal? Ehhez egy tökéletes szállásra lesz szüksége. Minden igényének megfelelő szállását megtalálhatja nálunk. A fényűzőtől a kedvező ajánlatokig mindent megtalál a NOVASOL oldalán. Érkezzen gyerekkel, kutyával vagy partnerével – vegye figyelembe a házak leírását és garantáltan megtalálja a legjobb lehetőséget a szeretteinek is. Szállások Németországban bizonyára elnyerik az egész család tetszését, válogasson kedvére a szállásajánlatok között. Igény esetén egyes házaink akár saját medencével és szaunával is rendelkeznek. Foglaljon a NOVASOL-nál még ma!

Szeretné berlini nyaralását közvetlenül a belvárosban eltölteni? Képzelje el, hogy a brandenburgi kapu ott áll rögtön a házával szemben. Felkelhet reggel és a belváros számos bájos kávézóinak egyikében elfogyaszthat egy ínycsiklandó reggelit. Álomszerűnek hangzik? A NOVASOL megvalósítja ezt Önnek! Nálunk rengeteg lehetősége akad a város szívében szállást foglalni. Válassza ki álmai apartmanját a belvárosban még ma!

Kirándulási tippek, szállások Berlin környékén

Berlin a főváros szíve és sokak által kedvelt úticél. Itt egyszerre találkozik építészet, művészet és történelem. Nyaralóháza vagy apartmanja előtt játszódik le a híres berlini nagyvárosi élet. Következő vakációja alkalmából foglalja le valamelyiket a NOVASOL szállások Berlin ajánlataink közül és engedje, hogy nyaralása felejthetetlen legyen! Látogassa mega brandenburgi kaput vagy élvezze a kilátást a híres tévétoronyból. Belvárosi szállásához közel találja a francia és német dómot is. Akár művészetkedvelő, nagyvárosi ember vagy történelemismerő – itt mindenki megtalálja a maga érdekeltségeit. Térjen be a belvárosi kávéházakba, éttermekbe vagy használja ki a számtalan bevásárlási lehetőséget a hosszú vásárlóutcákon. Az éjjeli baglyok számára is kínál Berlin számtalan klubot és izgalmas bárt. Berlin-Mitte messze a legtöbb bárnak és klubnak ad otthont az egész városban. Töltse az éjjelt reggelig például a Postdamer Platz környékén. Kóstoljon bele a berlini nagyvárosi életbe!

Hol is lehetne tökéletesebb megpihenni a főváros kimerítő látnivalói után, mint valamelyik szállások Berlin ajánlatunkban? Válassza ki sz Önnek és családjának legmegfelelőbbet és tekintse meg a berlini falat is. Az itteni kiállításokon tanulhatunk a német kettéválasztásról. A berlini fal vált mindeközben a legnagyobb kültéri kiállítássá. 1,4 kilométer hosszan várja a látogatókat az East Side Gallery.